תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שאני סוגר משחק המחשב לא הייתי קורא לו איטי אבל כשאני פותח את התפריט התחל הכל לאגי ואיטי וגם עם סייר הקבצים לוקח לו קצת יותר זמן לפתוח שזה ממש מעצבן למישהו יש פתרון?
-
- 23 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ מה יכול לעזור למחשב שמתחיל להרעיש ולהתחמם, מחשב 15 אינץ' של אסוס, חשבתי על פתרון של קירור כמו משטח קרור האם זה יעיל? תודה. .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב נייד HP G60 שהתצוגה שלו ממש חלשה... אם והיה והצלחתי לראות משהו זה אולי את הלוגו של HP ממש חלש ,במרכז, בהפעלה של המחשב,וזהו. כשחיברתי למסך חיצוני גם לא ראיתי כלום, לא דרך HDMI ולא דרך VGA. ההארד דיסק היה ריק מתוכן-מפורמט,אבל בעזרת כמה עצות.... הלכתי על הכמעט בלתי אפשרי ואיכשהו (בעזרת פנס שמוצמד כמעט למסך,רק כך אני יכול לנסות לראות משהו) התקנתי עליו בצורה הזו ווינדווס 10. מה הסיבה לכך? אשמח לתשובות... תודה * יש לציין שכבר שיחקתי עם הבהירות של המסך עם קיצור המקשים הייעודי של המחשב - F8+FN ועדיין לא עזר. הוא על מקסימום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור לwindows 7 ultimate אני לא אוהב את ווינדוס 10 לכן אני רוצה לחזור ל windows 7 הישן והטוב. מומלץ קובץ iso כמובן
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב ואחרי שעה שמעתי מעין פיצוץ שגרם למפסק רק בחדר שלי לרדת. שהדלקתי תמחשב למחרת ראיתי שהוא לא עובד. אין כל ריח של שרוף במחשב,מדובר בספק איכותי של סיסוניק. אין על הספק יותר אחריות לכן שואל, האם הספק הלך?
-
- 44 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני צריך עזרה בפתיחת מחיצה בכונן במחשב את רוב הפעולות אני יודע אבל אני לא מצליח לפתוח מחיצה גדולה של 180GB אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הגדרה שעומדת על sync all cores אבל יש גם אופציה לעשות Per core אני לא ממש זוכר מה ההגדרה עצמה אבל אפשר עזרה? על איזו הגדרה לשים בביוס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ שבו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 10 ללא רשיון. האם ניתן לרכוש באי ביי קוד מוצר לחלונות 10 שיתפוס גם על מערכת ההפעלה שכבר מותקנת אצלי? ובכך להפוך אותה למערכת הפעלה חוקית ומאושרת? תודה על התשובה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני ראיתי את ההגדרה הזו בביוס אבל אני לא יודע על איזו הגדרה לשים אותה אני לא עושה overclock בכלל וגם לא מתכנן לעשות אבל מישהו יכול להגיד מה הכי עדיף לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב לפני כארבעה חודשים מעבד i5 מערכת הפעלה של ווינדוס 10 עם 250 גיגה SSD ככונן C וטרה לכונן D יש לי המון מקום המחשב לא עמוס בכלל. המחשב מחובר לשלושה מסכים והבעיה שלי היא שעכבר שלי הופך למקוטע ועובד בצורה לא חלקה. ניסיתי להחליף בטריות ולא עבד ניסיתי להחליף עכבר ניסיתי להחליף סט של עכבר ומקלדת חדשים ניסיתי להתקין דרך מייקרוסופט עדכון של העכבר והמקלדת שלחתי אפילו למעבדה והיום קיבלתי את המחשב אבל כל זה פשוט לא עוזר.... אם יש למישהו רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 19 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שעדיף לי לא לקנות משם ווינדוס ב450 שקל ולהוריד בעצמי והבנתי שצריך איזשהו קוד של ווינדוס בשביל להוריד חוקי את הווינדוס. (אני יודע שזה עולה כסף אבל אני לא יודע איך להשיג את זה אשמח לעזרה) תודה!
-
- 14 תגובות
- 8.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה בUSB זה מה ההודעה שמופיע לי כל הזמן וכשאני לוחץ מופיע זה ואני לוחץ על הכול וכלום לא עובד כל שנייה מתנתק לי המקלדת והעכבר משהו יודע איך לסדר את זה???
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\ אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3 שגיאות במהלך החלפת תקיית USER DATA של כרום בגיבוי ישן יותר. עשיתי חיפוש בגוגל על השגיאה: 0x800704c8 והגעתי לכאן : https://wikifixes.com/he/errors/0x/0x800704c8/?gclid=EAIaIQobChMI6sjlgYvT3AIVBbDtCh1-DgyFEAAYASAAEgLRK_D_BwE ואני רואה שחלק אומרים ברשת שהתוכנה היא מזיק . חשבתי לרכוש אותה כדי לתקן את השגיאות הנוספות שיש לי במהלך החלפת הקבצים .
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-