תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כ''הטכנאי המשפחתי'' נפל עלי מחשב שמחובר לשני מסכים , במסך אחד מוצג מסך כחול שלצערי לא הצלחתי לשחזר על מנת לדעת מה הקוד ובמסך שני מה שנראה כמו ארטיפקטים ולאחר מכן המחשב נכבה ידנית ולא נדלק אלא צפצף ללא הפסקה ( המחשבה שלי התחממות ) בדקתי את המאווררים יוצא אוויר חמים(סטנדרטי ) לא רותח... המחשב רץ בfurmark במשך 6 שעות והכרטיס מסך (960 gtx 2gb ) היה על 71 מעלות קבוע במאמץ , ההגדרות היו על full hd 1080 ואנטיאליסינג 8. חיזקתי את הזכרונות.. המחשב נראה כתקין , העברתי ניקוי אבק בלחץ אוויר בקושי יצא משהו , כרגע מריץ memtest כמה דקות ואשאיר אותו כך לכל הלילה . לצערי אני לא מצליח להעלות סרטון או תמונה השאלה אם יש מחשבות ... מה יכול היה לגרום לבעיה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביממה האחרונה המחשב התחיל לזחול ברגע שאני פותח דפדפן כלשהו. בבדיקה מהירה ראיתי שבמנהל המשימות מויעה לי שורה ללא שם כלשהו, אבל כשחיפשתי אונליין, קיבלתי תוצאה שמדובר על תהליך SVCHOST. באופן חריג הוא לוקח משהו בין 30-40CPU. כשנכנסתי יותר לעומק, ראיתי שהקובץ משלש את עצמו ומופיע כמה פעמים, אבל רק תהליך אחד הוא זה שעושה את הבעיות כפי שאפשר לראות בתמונה. כשאני מנסה לאתר את מיקום הקובץ הוא נמצא בתיקייה SYSWOW64 וממה שהבנתי הוא לא אמור להיות שם אלא ב WIN32, מה שאומר שיש מצב שמדובר על וירוס. הרצתי בערך 7-8 תוכנות אנטיוירוס שונות ובאמת ניקיתי את המחשב לחלוטין מכל מה שהיה שם, אבל זה לא פתר את הבעיה. כשניסיתי לבדוק את התהליך באמצעות process explorer, לחצתי על התהליך והופיעה לי תת-שורה…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי gtx 1060 6gb i5 7400 400w power supply כל המשחקים חוץ מcsgo רצים מעולה כמו שgtx 1060 אמור להריץ אותם אבל בcsgo אני מקבל 140-210 fps ואני לא מבין למה יש למישהו פתרון אולי רוצה עוד information?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מסוכן לשים את הנייד על הרגליים או על הפין ? או שזה רק מיתוס. אני יודע שזה לא ממש קשור חח
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן משחק לא כבד, המחשב נתקע אבל סמן העכבר המשיך לזוז. אחרי זה עושה ריסטרט ושוב המחשב נתקע. מאז מנסה לעשות ריסטרט ואז קורה כל פעם משהו אחר: ברוב המקרים - שומע את המאווררים וכו' נדלקים, אבל אין שום תצוגה על המסך אפילו לא התחלה של בוט או ביוס, המקלדת גם לא מקבלת מתח. לפעמים מקבל תצוגה של התחלת בוט ונכנס לביוס - שזה קורה לפעמים רואה שם את כונן המערכת ולפעמים לא. שרואה אותו לפעמים משתנה סדר האתחול של הכוננים והוא שני ואז שמסדר ומפעיל שוב קורה שוב את כל מה שמתואר למעלה. פעמיים כן הצלחתי להיכנס לווינדוס אבל אז שוב המחשב מת והמסך שחור. מה זה לדעתכם? הלוח אם והמעבד ישנים (i7 דור ראשון) כרטיס מסך נווידיה 660
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, לאחרונה יש לי תקלה בלפטופ dell inspiton 15 מסדרה 5000 עם מערכת הפעלה windows 10 : ניצול הדיסק די קבוע על 100% למרות שאף תכנית לא רצה במקביל ואין תעבורה כלל בין ההארד דיסק להתקן חיצוני . חפשתי בגוגל פתרונות ומצאתי שהדבר די נפוץ ב-windows 10. ניסיתי את כל האופציות מהפתרונות המוצעים ב-קישורים אך ללא הועיל: 1. https://www.drivereasy.com/knowledge/fix-100-disk-usage-in-task-manager-improve-pc-performance-on-windows-10/ 2. https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/100-disk-usage-windows-10.html ניסיתי גם להריץ תיקון דיסק ב-windows 10 ואף reset to default של ה-windows כלומר קבלת מערכת ההפעלה as is ומחיקת כל הקבצים שהיו לי וגם זה לא עזר . …
-
- 4 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד X541 אסוס...אני די מרוצה ממנו מאחר שהוא מחשב תקציבי אבל נפלתי איתו בקטע של המסך...הוא מבריק ואני רוצה מסך מאט. האם יש אפשרות להחליף במעבדה? אם כן איפה אפשר למצוא מקום מקצועי ואמין ומהם הסיכונים?
-
- 42 תגובות
- 18.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית, מכיוון שהשאלות שלי נוגעות בכמה דברים החלטתי לפתוח את הנושא בפורום זה, אם טעיתי אבקש את סליחתכם ואשמח אם המנהלים יוכלו להעביר את הנושא לפורום המתאים. לנושא עצמו. החלטתי לראשונה בחיי (הגיע הזמן) להפסיק לקנות מחשבי מותג ולבנות מחשב לבד וגם להרכיב אותו לבד, לאחר התייעצות פה בפורום מצורף פה למטה המפרט שכבר בנוי אצלי (חוץ מזכרונות שעדיין לא הגיעו מאמזון) ובהקשר להרכבת מפרט זה יש לי מס' שאלות ואודה על כל סיוע בנושא. Intel Core i5 8500 Arctic Freezer 12 Gigabyte B360M D2V Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL14 Crucial MX500 250GB Seagate 3TB BarraCuda Seasonic FOCUS 450 Gold Antec P110 Silent …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בהגדרות הביוס אני לא מבין ממש במחשבים אז לא לדבר בבקשה בשפה מתקדמת אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור את ההגדרות הכי טובות למערכת שלי תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב נייד של ASUS, עם כרטיס מסך GeForce 940MX וכרטיס מסך מובנה Intel HD כאשר אני משחק במחשב הכרטיס שפועל הוא המובנה של אינטל, יש אפשרות שהכרטיס מסך של ג'יפורס יריץ אותו?
-
- 15 תגובות
- 23.9k צפיות
-
-
היי חברים חיבור האינטרנט אצלי נמצא בחדר העבודה שמחוץ לבניין (חדר בפני עצמו - 4 קירות) הנתב האלחוטי/קוי במרחק של כ- 25 מטר מהבית וחסום בקירות בטון. לבית לא מגיע אפילו לא אות אינטרנט קלוש. סיפרו לי שיש דרכים לעשות חיבור לבית, אולי דרך רשת החשמל (שהיא אחת, אבל זה תלת פאזי, והחדר על פאזה נפרדת, אך ניתן לחבר) או בדרכים אחרות. מי יודע מה היא הדרך הכי טוב לעשות זאת ? ראיתי את המכשיר של שיומי בקישור להלן, https://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-WiFi-Electric-Cat-WiFi-Repeater-300Mbps-2-4G-Wireless-Range-Extender-Router-Access-Point/32850998652.html?spm=a2g16.10010108.1000013.3.628645c7sZCaP9&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-