עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש לי מסך SAMSUNG T240, מפרט : Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע SilverStone Precision PS10 Black Seasonic 550W Gold Hynix Original 8GB DDR3 1600 Sapphire 280X DualX לפעמים קורה שהמסך נהיה שחור, ואז למעלה בצד שמאל כתוב DIGITAL ANALOG HDMI, ואז התצוגה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  2. היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arigo,

שלום רכשתי מחשב חדש מחנות אייבורי לפני שבוע למעט ההארד דיסקים שהיו לי המחשב עובד כביכול יפה ומהר על מערכת וינדוס 10 מהמחשב הקודם GA785) אבל לפתע מידי פעם המסך מחשיך וכאילו המחשב קופא וגם כאשר מספר פעמים אני מאתחל אותו הוא כאילו לא עולה ! המפרט: Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU לוח אם 1151 skylake H110M-s2pv GA110ms2pvd3 GIGABYTE זיכרון X2 ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ segate ST3500418AS HARD DISK win10 (SAMSUNG HD103SJ (S246J1AZC00993 TV AVERMEDIA CARD COOLERMASTER CMK282N מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guy 12,

שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by e717,

שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by idan79,

קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  7. אשמח לעזרה, מסך המחשב נכבה כל כמה שניות מה הסיבה ? אציין שבהגדרות שומר המסך אמור להיכבות כל 10 דקות .

8. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pergola,

כל פעם שהמסך שלי נכבה אחרי חצי שעה כדי לחסוך בחשמל, המקלדת שלי מפסיקה לעבוד, ועלי לכבות את המחשב לגמרי בכדי שהמקלדת תתחיל לעבוד מחדש. מה עלי לעשות/לשנות בהגדרות המערכת בכדי שפעולה זו תיפסק?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by VENUM,

היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.

11. Started by yortem,

ראיתי אשכול של מישהו שנכבה לו אחרי 3 שניות אבל לא הופיע שם הפיתרון. המסך של המחשב הבהב אתמול והיום כשהדלקנו אותו הוא עבד ל-2 שניות ואז החשיך. המסך עצמו עדיין עובד והאורות והכפתורים בו עובדים, אבל הוא לא מציג את התמונה. כל פעם שמנסים להדליק את המסך הוא מציג תמונה ל-2 שניות ומחשיך שוב.

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. טוב, בתור אחד שיצא לו לתקן כל מיני תקלות, אני חייב לציין שעדיין לא נתקלתי במשהו כזה (אני בכוונה נותן תיאור מפורט ככל שאפשר - לכן צריך קצת סבלנות בשביל לקרוא את הכל): נתון מחשב PC נייח, מסך LCD עם חיבור VGA, וכרטיס מסך מובנה על לוח אם. כשאני מדליק את המחשב, המסך נדלק לכ3 שניות, רואים את המסך של הדוס, אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי מספר שניות - רואים את המסך טעינה של ווינדוס (בסביבת הדוס) - אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי זה רואים את התמונה של ווינדוס כשהוא כבר בסביבת וינדוס - ואחרי 3 שניות הוא נכבה. בכל אחד מהפעמים שהמסך נדלק - אין שום עיוותים בגרפיקה/צבעים/ריצודים או כל תקלה ויזואלית באיכות התצוגה. עכשיו הנה עוד קטע מעניין - אם אני מוציא את חיבור הVGA מהחיבור במחשב, ומחזיר - המ…

• 9 תגובות
    • 21.1k צפיות
  13. Started by ozba77,

שלום יש לי מחשב P-D 2.8 עם כרטיס מסך asus en6200 בד"כ אני לא משחק משחקים במחשב אבל השבוע התקנתי את need for speed carbon בהגדרות של הגרפיקה, הוא שם אוטומטית על med הבעיה היא שאני מתחיל לשחק את המשחק, אני משחק 5 דקות, ואז נכבה לי המסך עם הודעה של no signal כיביתי והדלקתי את המחשב, וכשהוא עלה בדקתי את הטמפ. של הכ. מסך הוא הראה 58 מעולת (יש לו אופציה שהוא נכבה וכתוב שם שהוא נכבה ב-140 מעלות !!!!) אולי מישהו יודע מה הבעיה ? ניסית כמה פעמים וזה קרה לי שוב ושוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by surfface,

מפרט AMD3000 עם לוח K8NF-9 כרטיס 6600 GT טמפ' מנוחה 48 CPU 39 הבעיה: אני משחק למשל 20 דקות ב GTA ואז המסך נכבה והדבר היחיד שעוזר הוא ריסטרט נ.ב בתקנתי דריורים מה הדיסקים שבאו עם החומרה וגם את הדרוירים גירסא 6.66 לAMD ןNIVIA

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by GB142,

שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by picasso,

שלום, יש לי מסך 17 CRT של AOC. כאשר אני לוחץ קליק ימני על קובץ וידאו או מוחק אותו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. זאת לא תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. מישהו מכיר ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sdimant,

כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. Started by iveco,

אני לא יודע אם מישהו נתקל בדבר ההזוי הזה אבל שאני מדליק או מכבה מזגן המסך נכבה ונדלק , מה עשיתי ? החלפתי מכבל DVI לכבל VGA וזה נפסק השאלה למה זה קורה ? הכבל DVI של חברה גנרית מה שיש ב KSP הפשוטים למה זה קורה מישהו יודע ?

22. המסך מתכבה ונדלק לסירוגין ולכן כיביתי את המחשב, ומאז לא עלה יותר. החלפתי כרטיס מסך - המחשב עלה. שמתי את כרטיס המסך ה"פגום" במחשב אחר - הוא לא עלה. האם ייתכן שכרטיס מסך בן 5 שנים פתאום יישרף? אין שום עדות לשריפה? איך אני בודק באופן וודאי שכרטיס המסך פגום? Innovision geforce 5500

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  23. Started by airforce,

שלום רב, במשך כשבוע וחצי בזמן שוינדוס 11 עולה ואני מתחיל לעבוד ממש על ההתחלה ולא באופן קבוע המסך שלי נכבה ונדלק מחדש. אין שום צליל או הודעת שגיאה. הכל מעודכן, עדכוני הוינדוס, עדכוני תוכנה, קשוחה וביוס; מה גם שהמחשב בן כמעט 4.5 חודשים בלבד. עשיתי בדיקה של sfc/chkdsk תקין. זה המפרט שלי: מסך MSI Creator 32 PS321URV i9-11900K לוח אם Gigabyte Z590 AORUS Ultra ATX כונן Samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe M.2 2TB SSD כרטיס זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz קירור נוזלי Corsair h150i pro rgb (טמפרטורות תקינות). כונן נוסף לגיבוי Samsung SSD 840 EVO Nvidia 2070 PSU ROG THOR 8…

24. קניתי היום כ.מסך sparkle 9600gt והתקנתי אותו + חיבור חשמל ישיר מספק הכח corsair 450 על מערכת vista 64bit. אחרי ההתקנה הראשונה מהדיסק המערכת עלתה וכמה שניות אחרי המסך כבה (dell 2007wfp) והנורה של HD דלקה לסרוגין, חשבתי שאולי זה קשור לכך שהותקנו דרייברים חדשים, אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו לא טוב. העלתי ב safe mode הסרתי את הדרייברים והורדתי את הגירסה האחרונה 177.83 וגם כאן, אחרי כמה שניות... מסך שחור. עידכנתי BIOS, לא עוזר. רק אם אני מסיר את הדרייברים אז הכל בסדר אבל זה לא פיתרון. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אה.... עוד משהו שנראה לי לא כלכך תקין זה שהמאורר של הכרטיס לא מסתובב סדיר אלא עם הפסקות! זה ככה בכל אופן בעליית המחשב. אם מישהו צריך מפרט אז... Intel Q6600 Gigab…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים