תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כ4-5 חודשים התחיל להיות לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו CS:GO, Rocket League ועוד. במחשקים הפינג שלי יחסית טוב וממוצע (נע בין 70-100) וחשוב לי לציין ששום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע. ולפעמים במהלך המשחק הפינג שלי עולה בערך בין 200 ל400 ובהלך משחק ב CS:GO ה LOSS שלי עלה ל3-4 אחוז (ולפי מה שהבנתי זה גבוה) אז השאלה שלי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? התשתית שלי של HOT וספק בזק בינלאומי. מצרף גם את מפרט המחשב: - Nvidia GeForce GTX 960 - Intel(R) Core(TM) i5-4690k CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz - 16 GB RAM DDR3
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב הכונן הפסיק להגיב ביום אחד ללא פגיעה פיסית - שומעים את הצליל של הכונן - צליל של מנוע, אך לא ניתן להגיע לספריות. לאחר שהוצאתי את הזכרון ממיקומו בשקע ה USB וניסיתי להעבירו לשקע אחר - המחשב לא זיהה אותו . כאשר מנסים לגשת לכונן ממקום חיבורו המקורי מתקבלת הודעת שגיאה : The request failed due to fatal device hardware error. הלד בחלק הקדמי של הזכרון דלוק בצהוב ירקרק ומהבהב מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדרך שעובדת לאפס סיסמא ל windows 10 מישהו שניסה והצליח תודה
-
- 5 תגובות
- 28.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לפתוח את הפורטים לבד בעזרת המדריך הזה: https://portforward.com/hot/hotbox/ וגם נציגי התמיכה של הוט עשו זאת אך ללא הצלחה הפורטים עדיין סגורים. אני חייב לציין שהם היו פתוחים לפני שבועיים (נסגרו לאחר ניתוק מהוט והתחברות לבזק וניתוק של בזק וחזרה להוט, בעצם שחזרתי להוט הפורטים הפכו לסגורים), טכנאי בזק עשה משהו בארון תקשורת, האם יש קשר? האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
ברשותי נייד לנובו T420 ואני רוצה להאיץ את מהירותו.. מעבד I5 של אינטל 4 ג'יגה RAM אשמח לשמוע המלצות.
-
- 31 תגובות
- 45k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (וינדוס 10) שהיה מחובר למסך חיצוני ע"י HDMI. אתמול ניתקתי אותו מהכבל וכשחזרתי חיברתי אותו מחדש ואין תגובה במסך... ניסיתי כמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לחבר אותו למכשיר טלוויזיה אחר ולא עבד. ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הראשון וזה כן עבד כלומר יש לי בעיה במחשב? האם אין במחשב אינדיקציה אם יש בעיה עם HDMI? האם יש דרייבר ל HDMI? איך אוכל לבדוק במחשב מה הבעייה? תודה מראש על העזרה מאיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי אחרי אינספור התלבטויות ושיטוטים מתישים הגעתי למסקנה שאני הולכת על המקבוק פרו עכשיו מסתבר שגם לגביו אני צריכה להחליט על כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם 😌 בגדול אחרי התייעצות עם נציג מכירות הבנתי שאני צריכה מעבד טוב, מספיק זיכרון ram (אז החלטתי ללכת על המעבד החדש i9 ו32gb) ושלגבי הדבר הזה עם הssd (סליחה על הבורות) 512GB אמור להיות מספיק טוב הדבר היחיד שלא כלכך הצלחתי להבין אם הוא חשוב והאם להשקיע בו זה הכרטיס מסך יש שתי אופציות : 1. 555X Pro Radeon AMD 2. 560X Pro Radeon AMD האופציה השניה עולה עוד בערך 100 דולר אז שתי שאלות - 1. האם הכיוון שלי טוב עד …
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל שאפו על הפורום ששומר טיוטות, בזמן הכתיבה המחשב איתחל את עצמו וחשבתי שאצטרך לכתוב מחדש כעת לעניין העיקרי: לאחרונה המחשב שלי מאתחל את עצמו. חשבתי בהתחלה חשבתי שזה קורה רנדומלית במצבים שקשה לשים עליהם את האצבע אך לאחר מכן גיליתי שכשאני מנסה להתחיל משחק (farcry 5) שהמחשב מאתחל את עצמו וזה קורה בערך באותו שלב של טעינת המשחק. אז הורדתי userbenchmark כדי לנסות להפעיל קצת עומס בדרכים אחרות וגם כאן המחשב קורס, וזה קורה גם בערך בשלב קבוע (אתחול מתרחש קצת אחרי החלק עם החצים האדומים ב2:30 שבסרטון) https://www.youtube.com/watch?v=FRkv2-_UX4o אני חושב שהבעיה היא חומרתית מהסיבה שביטלתי את האפשרות שהמערכת תבצע אתחול בצורה אוטומט…
-
- 33 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היוש. הלך לי כונן ssd 128g במחשב נייד בן כשנתיים. מחפש כונן אך כל המקומות שמצאתי מחזיקות את הגרסה הארוכה יותר פיזית. אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות. תודה! מצרף תמונה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 2 followers
-
-
אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מעתיק (אינטרנט וגם בין תיקיות) אני מקבל העתקה של שורת הכתובת ולא של הדבר עצמו (מילה או תיקיה שרציתי להעתיק) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקול בלוטוס' שמשמש אותי כרמקול עיקרי למחשב (מדובר ברמקול גדול של 100 וואט). משום מה, אם אני לא משתמש ברמקול לזמן קצר, הוא כבר לא מופיע לי ברשימת אמצעי השמע ואני צריך לפתוח את מרכז התקני הbluetooth במחשב וללחוץ ולחבר אותו שוב. ככה שוב ושוב ושוב. יש דרך לסדר שהרמקול יהיה מחובר בבלוטוס' למחשב ללא ההתנתקות המוזרה הזאת? הרמקול הקודם שהיה לי היה מחובר כל הזמן... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כנרא די עמוס. אני לא מצליחה לעבוד על 2 גיליונות של אקסל בו זמנית כי ישר כל המחשב נתקע לי. איך מנקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של אסוס, לא באחריות. כאשר אני לוקח אותו, מזיז ממקום למקום, אפילו ממש בעדינות וזהירות - הוא נכבה נראה לי הרגישות בעיקר מורגשת בפינות התחתונות לפעמים גם אחרי המקרה אני לא מצליח להדליק אותו הוא נדלק ונכבה שוב אחרי שניות בודדות. לאחר מספר פעמים אני מצליח להפעיל אותו שוב יש משהו שאפשר לנסות ולבדוק? זה קורה גם כשמחובר לחשמל וגם כשפועל על סוללה תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-