תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
איך אני מחליפה את הפורמט של המחיצה בניהול דיסק הSSD שלי לNTFS הוא רושם לי הודעת שגיאה כזאת:ERROR UNMOUNTING/DEV/MVMEON1Q3:TARGET IS BUSYׂ מה אניע ושה ? אם אני לא מחליפה את הפורמט של המחיצה הווינדוס לא נותן לי להתקין אותו כי כל המחיצות שלי משום מה הוגדרו לא בפורמט של NTFS
-
- 1 תגובה
- 7.1k צפיות
-
-
ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אחראי שקניתי לוח אם חדשה וחברתי אליה כונן חדש כדי לאתקין אליו את מארחת ההפעלה ויואסבי שכולל את ווינדוס 10 אני נטקע כל הזמן בשלב שבו אני מכבל מסך כחול אם החתוביות your pc ran into a problem... זה קורה גם כשאני מנסה להיכנס באזרת הכונן הישן שאליו כבר יש ווינדוס, איך אני פוטר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זיכרון sd 64m samsung thbbu nzuvv g"h vnjac
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מוריד קבצים שהורדתי פעם ושהגוגל מגיעה לשניייה אחרונה של ההורדה הוא אומר ש"נכשל-זוהה וירוס" מה עושים? מישהוא יודע איך מכבים את זה?
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, התחלתי לא מזמן לשחק במשחקעים במחשב שלי ואני ממש לא מסתדר עם המקלדת. רציתי לשאול אם אפשר לחבר למחשב כל שלט קונסולה(PS4/XBOX) ? גם אם הוא חוטי או אלחוטי ? במידה ויש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו או שחייב לקנות משהו חיצוני בשביל זה ? כל העניין של החוטי והאלחוטי עשה לי בלאגן בראש.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את הכרטיס מסך החדש RTX 2070 למחשב והמסך לא נדלק, כאילו הכרטיס לא קורא את ה HDMI שמחבר את המסך לכרטיס. אולי החיבור לספק לא נכון? (ה rgb של הכרטיס כן עבד) חיברתי עם חיבור 4 פינים שיוצא מהפסק לכרטיס, בכרטיס עצמו יש 4 פינים ובנוסף עוד 3 פינים ליד. תודה מראש לכל העוזרים חג שמח
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב נייח שהוא מבצע ריסטארט בלופים כמה שניות לאחר ההדלקה, על המסך לא מוקרן כלום עדיין והוא פשוט שחור. מה ניסיתי לעשות : להוציא את הסוללה של לוח האם - לא עבד לנקות את הזיכרון - לא עבד להעביר את הזיכרון לסלוטים אחרים - לא עבד לנתק את כל מה שמחובר ללוח האם שהוא לא הכרחי (צורב, מאווררים) - לא עבד להדליק את המחשב ללא חיבורים חיצוניים רק עם חיבור כבל מתח - לא עבד מה לדעתכם הבעיה? מה עוד כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ווינדוס 10 במחשב השני. כשאני מפעיל אותו הוא לא עולה ומופיעה השגיאה: The boot selection failed because a required device is inaccessible נתקלתי בתוכנה Easy Recovery Essentials. https://neosmart.net/EasyRE/ זאת תוכנה טובה לתיקון ה-boot? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד של לנובו דגם yoga 500. לאחרונה המסך מהבהב ברגע שמנתקים את המטען מהשקע (המחשב עצמו נראה עובד כרגיל). אשמח לדעת האם זה סוללה או שזה יכול להיות משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-