עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OrBen91,

במחשב של חבר, באמצע שימוש, המחשב העלה מעט עשן, מיד הוא ניתק אותו מהחשמל וכיבה אותו, הוא פתח את המחשב וראה שנשרף משהו, אפשר לראות בתמונות שהעלתי. מישהו יודע להגיד במה מדובר, האם מסוכן להשתמש במחשב ככה, ומה עלות תיקון משוערת? מדובר במחשב גיימרים של לנובו (לא זוכר את הדגם המדויק)

2. החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dardar4,

היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yoram yoramovich,

נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…

5. Started by Rokino,

היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה

6. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בפתרון תקלת מחשב שאני לא מצליח לתקן ואני ממש אובד עצות.. לפני כמה ימים, התחילו לי כל מיני BSOD מוזרים שקשורים ל-MEMORY. גם כאשר נכנסתי למשחקים הם קרסו אחרי כמה זמן. השתמשתי ב-MEMTEST והוא אכן הראה שהזכרון תקול (יש לי 2 סטיקים של 8 ג'יגה). רציתי לבדוק כל סטיק בנפרד וכאן התחיל הבלגאן.. בגלל שיש לי בילד ITX, לקח לי זמן לפרק ולחבר הכל, וכאשר באתי להדליק את המחשב שומעים את המאווררים מסתובבים אבל המסך שחור.. ניסיתי לפרק שוב הכל וגם לנסות להפעיל את המחשב כשהלוח מונח על השולחן והכל מחובר אליו אבל כלום! המסך שחור. לקחתי את הלוח אם לעבודה עם המעבד שלו והזכרונות וחיברתי לספק כוח שם, ואותה תו…

7. Started by chelsky26,

שלום, יש לי לפטופ אסוס שקניתי לאחרונה, קניתי שני מסכי HP על מנת לחבר אותם ללפטופ. המסכים עם יציאות של HDMI ו-VGA הבעיה שבלפטופ שלי כניסת VGA ממש סמוך לHDMI כך שאין אפשרות לחבר 2 כבלים(מ 2 מסכים שונים) חיפשתי קצת בגוגל ראיתי אנשים שמחברים את מסך אחד ל HDMI רגיל והשני דרך USB 3.0 או דרך type C, קניתי גם USB 3.0 וגם type C, ובשני המקרים הלפטופ לא מזהה את המסך ונכון לעכשיו רק המסך של HDMI TO HDMI עובד. אני מעוניין בהצגה נפרדת ולא בשכפול מסכים. אשמח לעזרה, אולי צריך דרייבר או משהו(ניסיתי לחפש הורדתי המון דרייברים, עדיין לא מזהה). תודה מראש.

8. Started by Vlad Amirov,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד בבית עם יציאה של hdmi (אין לי עוד יציאה חוץ מזה) קניתי מפצל כדי לחבר אליו 2 מסכים. כול המסכים נדלקים אבל כשאני רוצה להרחיב את את המסכים משום מה זה משכפל לי את אותה התצוגה במסך מס' 2 למסך מס' 3. כלומר זה מרחיב לי רק ל2 מסכים ובמסך השלישי זה משכפל את מה שמופיע במסך מס שתיים. בנוסף לזה אני רואה בהגדרות שזה קולט לי רק 2 מסכים ולא 3

9. Started by שלום לוי,

RAID ושיחזור!!! האם יש תוכנה או דרך לחשזור RAID שהיה מובנה בלוח ??? ישנם הרבה תוכנות לשיחזור כמו RECUVA השאלה מה הכי טוב לשיחזור RAID??? תודה לכל המשיבים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לא מצליח לשנות קוד בממיל שלי מה אני עושה

11. Started by benyben,

שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה

12. Started by FRT,

קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by samitc,

שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים, לאחרונה רכשתי מחדש חדש מדגם - ASUS ZenBook 14 UX433FN המחשב מגיע עם יציאת HDMI אחת ויציאת TYPE C. רכשתי מתאמים של TYPE C ל HDMI על-מנת לחבר 2 מסכים במקביל למחשב. נכון לעכשיו 2 המתאמים לא עובדים. מתאם אחד מהחשב בכלל לא מזהה, לא קורה כלום שאני מחבר אותו את המתאם השני המחשב מזהה, אבל נותן עליו שגיאה (מצורפת תמונה) אני לא יודע האם מדובר על בעיה במתאמים עצמם, או שהחיבור TYPE C של המחשב הזה לא יודע לעביר חיבור למסך חיצוני?

17. Started by Sikopp,

שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?

18. Started by questionman,

שלום, יש לי כונן קשיח WD Elements Desktop WDBAAU0030HBK שהשנאי שלו הפסיק לעבוד. יש לי שנאי אחר דומה אבל רשום שהוא SWITCHING ADAPTER והוא לא נכנס לשקע של הכונן. איזה שנאי אני צריך לקנות כדי שיתאים?

19. לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by No-One,

שלום אנשים טובים. טוב אז קניתי מארז חדש, וחיברתי את כל החיבורים הרגילים ללוח האם - Gigabyte Aorus Pro B450 יש כמה כבלים מהמארז שלמרות שהפכתי את היוטיוב אין לי מושג לאן הם נכנסים ואפילו בחוברת שמגיעה עם המארז לא מצויין שהם קיימים, לא רואה שום תאימות על פניו בלוח האם לצורת הכבלים. השלוש הראשונים הם יוצאים מהפרונט פאנל: במארז הזה יש בקר RGB של קורסאיר למאווררים בפאנל הקדמי, ממנו יוצאים שני כבלים, על אחד כתוב SATA POWER, על השני לא כתוב כלום: השני: עוד כבל קטן יוצא מספק הכוח שנקרא corsair link cable 4pin לממש תוכנה של הספק כוח, רק שאין שום פירוט לאן הוא נכנס: תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by No-One,

שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by srulikg,

רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים