עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום המחשב החליט להשתגע בצורה מוזרה מאוד, לפני כמה ימים כנראה שהעמסתי עליו מבחינה גראפית יותר מדי (דרך הדפדפן) והמסך התחיל לרצד, קיבלתי הודעה שלא ממש הספקתי לקרוא, משהו בקשר ליחידה הגראפית שמתקשה להתמודד עם מה שקורה שם, סגרתי את הדפדפן וחשבתי שכאן נגמר העניין, אחרי כמה זמן - מסך שחור, ניסיתי לאתחל אותו - עדיין מסך שחור, כיבוי והדלקה מחדש אחרי כמה זמן - עדיין מסך שחור, בסופו של דבר הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי למובנה והמחשב עלה כרגיל, חיברתי את הכרטיס מסך - מסך שחור, חיברתי שוב למובנה, מחקתי את הדרייברים של הכרטיס וניסיתי לחבר אותו שוב - לא עולה, החלפתי לכרטיס מסך אחר - עדיין לא עולה (או שעולה אבל פשוט לא רואים כלום), מצד אחד קשה לי להאמין ששני כרטיסי מסך לא עובדים פת…

2. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! *קורה גם בכרום וגם באקספלורר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yeuda,

שלום, מחשב ישן - לוח אם dfi x48 עם מעבד q6600 (אני יודע - ענתיקה) שתי בעיות : 1. מנסה לחבר אליו כרטיס מסך geforce gtx 650 ואז המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר כרטיס מסך ישן יותר עובד. לא בעיה של ספר כוח - העברתי אליו ספק מהמחשב השני ששם הכרטיס מסך עובד (מחשב אפילו יותר ישן) 2. בעיה אפילו יותר מוזרה. לא מזהה מקלדת ועכבר בחיבור USB. כאשר אם מחברים את אות מקלדת ועכבר לאותו פורט USB במחשב דרך מפצל USB אז עובד. בנוסף DOK עובד באותו פורט בלי המפצל למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sarit Cohen Avraham,

שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אילן דורון,

היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MAX AA,

אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי יש ברשותי מחשב נייד של לנובו שרכשתי לפני חודשיים, יש לי בעיה איתו שהמחשב לא מחובר לחשמל אין אינטרנט במחשב, האינטרנט פועל ואז עושה אזהרה כתומה על האינטרנט למטה. הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לעשות "פתור בעיות" של הווינדוס ואז מופיע לי שתוקן "שער ברירת המחדל אינו זמין" האינטרנט חוזר לפעול לכמה דקות ואז שוב ושוב שהמחשב מחובר לחשמל אין שום בעיה עם זה ובנוסף שהמחשב אינו מחובר לחשמל גם המשחקים נתקעים אך שמחברים לחשמל הכל עובד תקין. נסיתי לפרמט את המחשב או להוריד את הדרייברים הכי חדשים למחשב אך כלום ושום דבר הבעיה תמיד חוזרת על עצמה אשמח לעזרv

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

10. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

11. Started by nati086,

היי שלום רב, לאחר תקופה די ארוכה אני מחליף את מקום העבודה שלי. יש לי הרבה קבצים אישיים שאני לא רוצה שיהיו על המחשב. איך אוכל לעשות מחיקה של כל המחשב מבלי שאצטרך להגדיר ווינדוס תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד אני צריך לפרוק מתח בכדי שידליק. לוחץ 30 שניות על כפתור ההדלקה ששום דבר לא מוחבר ורק לאחר מכן מצליח להדליק אותו. ניסיתי לשחק עם הסוללה גם לא עזר איך מטפלים בזה? יש לציין שזה התחיל לקרות רק בזמן האחרון. לא היו הפסקות חשמל למינהן. זה מגיע למצב שגם לאחר פריקת מתח המחשב לא נדלק ויש צורך לבצע מספר ניסיונות פריקה על מנת שהמחשב ידלק. חשוב לציין שתופעה זאת החלה לקרות רק לאחר התקנת ווינדוס 10. לפני על גירסא 8.1 הכל היה תקין. DELL INSPIRON 15R 5537

• 0 תגובות
    • 11.7k צפיות
  13. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Amit Tz,

היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם. עלה לי רעיון אותו ניסיתי לישם ולא הצלחתי. ברצוני לחבר למחשב רמקולים בחיבור חוטי או אלחוטי. ובמקביל לחבר אוזניות. לשמוע באוזניות עניין אחד, ולנגן ברמקולים עניין אחר במקביל. לא מצאתי פתרון תוכנתי/חומרתי. תודה

16. Started by רחלי חממי,

בני נעל את המחשב ניד ולא זוכר את הסיסמא מה עושים ,איך פותחים את המחשב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס X556UA. מסך המחשב מראה תמונה לא ברורה- הצבעים לא חזקים והכתב לא ברור כל כך, ניגודיות לא משהו בכלל. פניתי לאסוס במסגרת האחריות עם הבעיה, הצבעים היו כחולים וקרים וכך גם הכתב לא היה חד וברור כמו שמצופה ממסך במחשב נייד איכותי. אסוס החליפו את המסך והחזירו לי את המחשב. לאחר ההחזרה היו לי איזה פעמיים שלשו של מסך שחור פתאום. בהנחייתם הסרתי דרייברים והתקנתי ומאז התופעה לא חזרה. מה שכן, מאז שהמחשב חזר הצביעם נהיו סגולים וחלשים אף יותר. ושוב אותה תופעה של כתב לא ברור, מראה לא חד מה שמקשה מאוד על קריאה מהמחשב אפילו יותר מקודם. כמו כן, לאחר החזרה מהתיקון והחלפת המסך החלו להופיע אורות במסגרת המחשב שמופיעים כל עוד המסך דלוק מה שלא היה קו…

18. Started by ikehgl,

שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by מרדכי פולק,

הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן

20. היי, יש לי מחשב שכל שנייה נדלק ונכבה לאחר שנייה,אפילו לא מגיע לביוס ולא מספיק להשמיע צפצוף. שללתי את רוב הבעיות ועדיין לא מובן לי מדוע הוא לא תקין.. החלפתי ספק לספק חדש של crosair cx450 ראם חדש crosair ddr3 8gb כמו כן בדקתי מעבד אחר הנוכחי I5 4570(הקודם I3 4130) לוח אם הוחלף לGIGABYTE GA-H81M-S2PV (במקור היה לוח של asrock h81m-hds שלא הגיב כלל). שללתי בעיה של לחצן הדלקה. בוצע החלפת מיקומים של הram, סוללת CMOS. והדבר היחיד שלא הוחלף זה מאורר מעבד שמתחיל להסתובב ומספיק שהמחשב נכבה, שממש קשה לי להאמין שזה הוא. יש לציין שוידאתי שהראם, המעבד והספק תקינים. לא הצלחתי לוודא אם הלוח אם תקין במאה אחוז, מכיוון שהוא לא עולה אין לי יכולת להפעי…

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  21. היי, יש לי דיסק קשיח שמחובר ב-usb3 לראוטר של שיאומי. אני מוריד לכונן הזה קבצים גדולים, לפעמים הם דחוסים. יש אפשרות לפתוח את הקבצים על הכונן המרוחק במהירות גבוהה? כרגע נראה שהם נפתחים על המחשב שממנו אני מנהל אותם, המחשב הזה מחובר לראוטר ב-wifi וזה איטי להחריד. תודה אילן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zone glide,

כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Mirey Arviv,

כשאני נכנסת לגוגל כרום המסך מתחיל לרצד לי בלי סוף, ובשום תוכנה אחרת זה לא קורה, סרקתי את המחשב מפני וירוסים ולא נמצא שום דבר, אשמח לעזרה, אם משהוא מכיר את התופעה ואם לא לאן אפשר לפנות ולקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by bell,

היי, יש לי מחשב חדש שמשום מה קופא\קורס מדי פעם, כל פעם שאני משחק יש תקיעה של 4\5 שניות וזה חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נתקע וחייב לעשות ריסט ידני, בדקתי ב event viewer וזה לא אומר הרבה חוץ מ -event id 1001 או kernal error המפרט שלי הוא asrock z390 pro i59600k 32gb crucial m.2 rtx2080 יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? איזה דברים אני יכול לעשות כדי לוודא שכל החלקים תקינים לפני שאני שולח לבדיקת מעבדה? צילמתי תמונה מבדיקה שחבר אמר לי לעשות, זה נראה לכם תקין? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים