רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאחד (שלי) מחובר חוטית לראוטר אלחוטי (EDIMAX 6204) ומחשב שני (של הילד) מחובר אלחוטית. אני מעוניין לחסום את המחשב של הילד לתכנים מסויימים (אין טעם לפרט). מה הדרך הטובה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום. יש לי אינטרנט בכבלים חבילה של 750 kb של אינטרנט זהב לחיבור של המודם לחיבור הכבלים מחובר גם ממיר דיגיטלי לא שזה משנה מאוד... יש זמנים ביום שה כל שנייה מתנתק ולפעמים דורש קצת "התעסקויות" כדי שיחזור להתחבר,משהו יודע מה הבעיה? אולי גם אצלו זה ככה או היה ויכול לעזור לי ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני ושני ניידים. נייד אחד הוא עם מערכת הפעלה ויסטה והנייד השני והשולחני עם מערכת הפעלה אקס פי. הגדרתי את כל מה שצריך בעזרת המדריך באתר פיקוק ואני יכול להדפיס בלי בעיה מהמחשב השולחני. אבל אני לא מצליח לשלוח להדפסה מהחשבים הניידים שמחוברים באלחוט. (השולחני מחובר בקווי). התקנתי על הנייד של הויסטה דרייברים של המדפסת שמותאמים לויסטה. ועדיין כלום. ניסיתי לחפש דרך הניידים את המדפסת ברשת אבל ללא הצלחה. מה אני עושה לא נכון? דרך אגב, על הראוטר יש שני נורות חיווי של USB. אחת מהן לא אמורה להיות דולקת מכיוון שהמדפסת מחוברת לראוטר? למרות שיש תקשורת כאשר אני שולח מהשולחני למדפסת, רק מהניידים הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר פיירוול של צ'ק פוינט שכבר סיימתי לשלם עליו. מישהו יודע איך אני ממשיך לעבוד מול צ'ק פוינט ומשלם להם על תמיכה ושדרוגים? תודה! רועי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
"סמייל רוכשת רוחב פס צר ולקוחות החברה חווים קשיים בגלישה" "לקוחות 012 סמייל באינטרנט חווים בשבועות האחרונים קשיים בגלישה לאתרים ישראלים בשעות הערב, בערך מ-18:00 ועד חצות. הסיבה למצוקה היא ש-012 סמייל קונה רוחב פס צר מדי למחלף האינטרנט הישראלי ביחס לביקוש הלקוחות. לא ברור מדוע סמייל חוסכת על חיבור רחב יותר למחלף - מחירון האיגוד מגלה כי מדובר בחיסכון של 8,000 שקל בשנה" http://www.themarker.com/hitech/1.1594973 מה עוד יש לומר ??? ??? ??? ?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי במתנה ראוטר אלחוטי של level one wbr 3406tx הראטור עובד טוב אבל הטווח שידור/קליטה קצת חלשים. ברצוני לרכוש ראוטר חדש לשימוש ביתי אבל שיהיה חזק וטווח שידור רחב. כמו כן חשוב לציין שבבית שלי יש שתיים שלוש קירות בעתיים. לשכן שלי ממול יש נתב אלחוטי מצויין שמשדר לו בעוצמה גובהה לכל חלקי הבית ללא יחס לקירות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של נתב למשתמש הבייתי ללא הגבלת תקציב!! תודה רבה גל
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Well im using a sharing software called "bitcomet" and i want to learn from you guys how or if i can download faster (you know maybe guide of something...) and from where its best to download ohhh and i got a router thnx hope you guys help me up
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי כבר בבית רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, איך אני מגדיל את הרשת? וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי שלום אני אספר בקצרה על מה שעובר עליי בזמן האחרון אוקיי אז יתחיל בזה שרכשתי מפרטנר את הראוטר החדש שהם מפרסמים dlinlk 256 לא מצאתי עליו שום אזכור באיזשהו אתר לעוזי אפילו לא באתר הרשמי שלהם כנאה הוציאו דגם מיוחד לארץ לבזק פרטנר. וכל השיט זה נשמע סופר מפתה תומך בהתקן ac שזה הכי חדש וטוב עכשיו יש בעיה קטנה שלא להגיד גדולה הראוטר יושב בממד ואין דרך להשים אותו במקום אחר כי אין שקע טלפוני ניסיתי את המגדיל טווח של tplink re200 שהוא תומך בראוטר ואזה עוד יותר חרא ואגב ניסתי מתאם רשת על גבי חשמל גם הוא לא עובד בצורה סדירה מעדיף כבר על wifi .אני מחפש פתרון אידיאלי שיאפשר לי לשחק באונליין עם קונסלה מרוחקת החלפתי 225 dlink העליתי את מהירות האינטרנט ל100 מגה אני מיואש אין לי כוח לדב…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-