עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wombat,

שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. יש לי במחשב אחד וינדוס ויסטה ובשני אקס פי ואני לא מצליח לשתף קבצים הצלחתי פעם אבל מאז שהחלפתי ראוטר אני לא מצליח לפעמיים אני רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס אליו יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות? או שאולי יש דבר כזה שהראוטר חוסם שיתוף קבצים? אם זה משנה אני מתחבר לרשת דרך accses point באלחוטי והaccses point מחוברת בכבל לראוטר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by haim652,

שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by brum,

שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by nissim2222,

היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. ניטרלתי את הוויפי של ההוט בוקס...עד עכשיו הייתי 100 מגה והיה לי ראוטר שהגעתי איתו עד 70 מגה וזה היה סבבה הבעיה שעכשיו יש לי 200 ואני מחפש ראוטר שיוכל לשדר לי את המהירות הזו... אשמח להמלצות :)

7. Started by zadik,

איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.

11. Started by יואב שניר,

חשוב ? חיוני ?

12. שלום לכולם... בחמישי האחרון עשיתי התתקנה לראוטר החדש שלי, Powernet par-720G. וישנם מספר בעיות. א. פורטים פורטים, ועוד קצת פורטים. אפשרי FW במכשיר, ועשיתי פתיחת פורטים בVirtual Server לפורט 46669 שמרתי את הקונפיג לזיכרון. אך עדיין בפורט סגור. האם פספסתי משהו בדרך? או שאולי המכשיר תקול? ב. בעיות קליטת WiFi. המכשיר הקודם שלי (2wire) היה בתקן B, והייתה קליטה מאוד טובה בסלון (בדיוק קומה מתחת לראוטר) וקליטה בינונית בשאר הקומה התחתונה. בראוטר החדש, בתקן G, יש קליטה ממש חלשה בכל הבית, לעיתים הקליטה משתפת אך יורדת בחזרה לאחר דקה או שניים. העלתי את הTX power למקסימום שלו (255) זה עזר, אך ממש לא מספיק. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את הקליטה? *עכשיו שמתי לב שגם ממרחק של ארבע מטר, …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Semyon171,

שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  14. ברשותי ראוטר אדימקס 6104K חדש כשהFIRMWARE עודכן ל3.25 האחרון. כשאני מחבר אותו למודם הכבלים (חיבור טרי לכבלים) המודם מישתגע ומנסה להיכנס לסינכרון (מנורות מהמהבות בסדר הדרגתי) כל הזמן לפעמים גם במשך 3 שעות וזה אחרי שאני מנתק את הראוטר ממנו. להיתחבר לאינטרנט דרך הראוטר אני בכלל לא יכול עקב חוסר הסינכרון של המודם. משהו גורם למודם להישתגע כשהנתב מנסה לדבר איתו ואני מנסה לאתר מה הבעיה. *כדאי לציין שיש התנתקויות עם המודם (בחיבור חייגן רגיל) וחיבור ללא חייגן עדיין לא עשו לי. כנראה יש איזו בעייה בתשתית שצריך לסדר והיא גורמת להתנתקויות אבל זה לא מסביר את הבעיה עם הראוטר. נתונים נוספים: -יש לי גישה מלאה לראוטר מהמחשב. -המודם הוא THOMSON 425 (משומש לצערי). -כבלי רשת ישרים. -ספק בב"ל:…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום חברים. יש לי ראוטר שאני מעוניין להוסיף להוטבוקס. במצב רגיל חיבור של הראוטר כבר יביא להפעלה תקינה... הבעיה היא שזה לא קורה. אני מקבל Limited access כנראה כתוצאה מחוסר שחרור IP לראוטר. קווית הכל עובד מההוטבוקס למחשב. בעיה יותר גדולה היא שמילא הייתי יכול להכנס להגדרות ההוטבוקס ולשנות דברים אבל זה כל מה שאני רואה: http://i.imgur.com/ViNWOAv.png פשוט נטול אפשרויות. מה אני מפספס כאן?

16. מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by srulikg,

עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Idan-h,

http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=548222&LEVEL=SK&PR=QG4&SID=W51L0CH7M07N8JJUF4NJKFKM7FTG2D4D

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  20. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 25.8k צפיות
  21. ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
    • 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום לכולם ! קצת פרטים : קניתי ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE . המחשב אצלי מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת והמחשב של אחי מחובר אלחוטי עם מתאם בחדר שלו. רוחב הפס של ה-ADSL שלי בבית הוא 1.5 מגה . א. עד לפני ההתקנה, אני מבינה שאני נצלתי את מלוא רוחב הפס . השאלה האם עכשיו לאחר חיבור מחשב נוסף , הרוחב פס מתפלג בדיוק שווה בשווה ? ואם לא , אז האם יש תוכנה שיכולה לתת אינדיקציה כמה מגה מגה רוחב מנוצל מהמחשב שלי וכמה במחשב השני ובכלל האם ניתן להקצות רוחב פס אולי אפילו דרך הראוטר לכל מחשב ? אגב , כשאני מפעילה תוכנת שיתוף קבצים במחשב שלי , שמתי לב שהמחשב של אחי מאוד איטי ....האם יש השפעה ? המחשב שלו במרחק של 10 מטר בערך מהמחשב שלי ובדקתי כשהוא וגם אני עם דלת פתוחה בחדר ... ב. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Evy_A,

היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.