עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ברק2000,

עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by X7-007,

למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. מישהו יכול להסביר לי מה אומר המוצר הזה ? ומה זה DBM30 2.4Ghz 1000mW/1W Wireless Ultra Range Extender for Wifi/WLAN Access Points AP and Routers Model: 2.4GHz ARG1105 - Amplifies 802.11b/g wireless network/broadband (WLAN/Wifi) signals - Whopping 1W/1000mW power output rating - Bi-directional amplification (only need to install one amplifier in the network/on the router/AP for all clients to benefit from the added signal strength) - Works with both access points (AP), wireless routers, and wifi adapter cards - Supports standard SMA antenna connectors - Dramatically improved network coverage and range - 30dBm (1W) output - Supports IEEE802.11b/g - Amplification frequency…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב יש לי מחשב עם XP שמותקנים בו ומספר מחשבים וירטואלים בעזרת תוכנת VIRTUAL PC של מיקרוסופט. ללא ראוטר ( רק עם מודם ) גלשתי מכל מחשב וירטואלי ללא בעיה. עם הוספת הראוטר 6204WLG של EDIMAX אני לא יכול לגלוש יותר במחשבים הוירטואלים. מה צריך להגדיר ? תודה ממה שקראתי הבעיה היא עם IP אבל גם הגדרת הנתב שיחלק IP מורשים לא עבדה מצד שני ביטול תפקוד הנתב כ SERVER גרמה להתנתקות מהאינטרנט בכלל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by avz,

היי ראיתי שיש התקן שנקרא VOIP ADAPTER. אם אני מבין נכון, זה מאפשר שיחות טלפון על גבי האינטרנט. במידה וזה אכן כך, אשמח להסבר איך זה מקבל מספר בלי להתחבר למרכזיה כלשהי או שזה מזהה את המספר של קו הDSL (שאני כמובן לא יודע מה המספר שלו) ומתלבש עליו תוך שהוא חושף את המספר (נכון לעכשו, אם מחברים מכשיר טלפון לקו, ההודעה שמקבלת היא שהמספר חסום)?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. תראו יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם עכשיו אני רציתי תוכנה או משהו שאני יוכל לשלוט ברוחב פס שיהיה לכל אחד נגיד אני רוצה לתת 10% כל הזמן עד שאני יחליט אחרת או משהו כזה עכשיו הביאו לי את NETLIMITER ואמרו לי זה +- אותו דבר ואין לי מושג איך משתמשים בו גם אני לא רואה איך להגביל תמחשב השני ואני לא רואה תתוכנות שמשתמשות באינטרנט במחשב השני תודה למי שיעזור לי ויסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזאת... SweeT EviL

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. שלום לכם, לאחר שהנושא הראשון שקע ולא קיבלתי תשובה, אני אסביר בדיוק מה אני צריך ואשמח לתשובה. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי, בחיבור USB. הדרישות כאלה: כרטיס רשת בתקן N עד 150 שקלים, אם תאימות לתקן G. ואם אין כרטיס כזה עד 150 שקלים אז: כרטיס רשת בתקן G עד 100 שקלים. שלא יהיו בעיות כל שהן, בלי ניתוקים ובעיות אחרות מחברה מוכרת ואמינה. איך זה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm ועוד שאלה: יש לי מחשב בן 8 יש לו כרטיס רשת(לא אלחוטי ולא כלום, רגיל לחיבור המודם) האם הוא באותה מהירות כמו הכרטיסים היום? הוא יעביר לי את המידע בצורה מלאה? תודה, אריאל.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. Started by Buffer,

היי, יש לי נתב Edimax BR-6204Wg שמשמש אותי כמאריך לטווח של הרשת האלחוטית בבית. הנתב מחובר לנתב אחר, הנתב הראשי, עם כבל רשת. הגדרתי בטעות את ה-netmask של הראוטר להיות 255.255.255.255, שזאת כמובן טעות מטופשת, שכן עכשיו הוא מכיר רק בכתובת IP אחת והיא הכתובת שלו עצמו. לכן אי אפשר להתחבר לממשק שלו יותר, אבל הוא עדיין ממשיך לעבוד כסוויץ (אפילו אלחוטי). אני כמובן יכול לאפס אותו ולהגדיר מחדש, אבל אני מנסה להימנע מזה. מישהו מכיר דרך קלה לפתור את זה? אני חושב על לנסות לשלוח חבילות עם ה-IP spoofing של הנתב ולעשות arp spoofing כדי לראות את התוצאה. אחרי שאני מגדיר את זה, אני צריך לעשות 2 פעולות: להתחבר וליצור session והשניה לשלוח את ה-form עם התיקון של ה-netmask. מה דעתכם? אשמח אם מיש…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by Shoulin,

יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. Started by איליה,

שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  19. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MelexM,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס …

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by Guyn,

שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by cd73,

שלום רב: ברצוני לדעת מה זה בדיוק טרמינל סרבר ? כמו כן היכן יש מדריך להסבר מפורט לביצוע טרמינל סרבר ? מודה לכולם על העזרה מראש.

25. Started by gilsna,

לאחר קריאת מספר מדריכים, מרוב מידע יצאתי מבולבל. אני רוצה לחבר כבל רשת מהראוטר לשקע בקיר (הכבלים נמצאים כבר בקירות) אני צריך חיבור של 1Gbps לא ברור לי אם אני צריך חיבור ישר או מוצלב? בנוסף יש הסבר מפורט לגבי סידור הגידים בקונקטור, מה אמור להיות סידור הגידים בשקע גוויס? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.