רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחובר עכשיו בברק 1.5 ותשתית בזק ADSL. אני מתנתק איתם מחר כי נגמרה לי ההתחייבות ואני עובר לבזק בין לאומי לחבילה של 4-5 מגה במחיר של 140-150 שקל. הם אמרו לי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי ALCATEL שחור ישן לנתב עם מודם מובנה שלהם כדי שהוא יתמוך במהירויות גבוהות יותר. האם זה נכון שאני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה הייתם ממליצים לי? הם מספקי3 אחד RTA או RTL אחד SIMENCE ועוד אחד שאני לא זוכר. אני משתמש בנתב אלחוטי של 3COM וכרטיס רשת אלחותי PCI של EIDMAX והקליטה מצויינת 5 מתוך 5. האם אתם חושבים שבשיתוף קבצים ומשחקי רשת אני יראה שיפור בחבילה של ה 4-5 בבזק בין לאומי ואני יוכל להוריד על המהירויות המקסימליות כל היום או שהם יעשו לי תעבורה? או שעדיף לשדרג ל2.5 עם תעדוף לשרתים מחו"…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אז כן נכון אני גר בישוב שהוא יחסית "חור" אבל היום הופתעתי לטובה כשמצאנו ליד הדלת פלייר של ב(נ)זק שמודיע כי ביום שני תוצב עמדת ADSL בישוב והקהל מוזמן לבוא להתרשם ולקנות נחייה ונראה.... ;D
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני חווה בעיות גלישה קשות עם בזק בין לאומי(תשתית בזק). יש לי חבילה של 40 מגה. ממש עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, אני בקושי מצליח להיכנס לאתרים. HWZONE עלה אחרי מספר נסיונות. YNET לא עולה בכלל("שרת לא נמצא"....). UTUBE זוחל. במשחק רשת היה לי לאג גדול. זה נמשך כבר כשעה וחצי. התופעה הזאת באה והולכת בימים האחרונים. בעבר זה היה קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות נפוץ. יכול להיות שהשדרוג לVDSL איכשהו החמיר את זה(עשיתי את זה לפני כחודש וחצי), אבל אני בספק. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לברר אם מדובר בבעיה בבזק או בספק? אני זוכר שהייתה דרך לגלוש לאיזה אתר בדיקה של בזק ללא שימוש בספק. איך עושים את זה? עריכה: הפעלתי את המודם מחדש, וזה נפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים הטרקרים של Torrentleech לא עובדים לי... אני עם כבלים ובזק בינ"ל. משתמש ב-uTorrent. שום דבר לא השתנה בהגדרות. ה-utorrent לא מצליח לתקשר עם הטרקרים של TL משום מה (האתר שלהם עובד לי ואני יכול להוריד טורנטים). זה רק אצלי?
-
- 248 תגובות
- 31.8k צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לעשות אינטרנט כבלים במת"ב וכמו שכבר שמעתם כנראה שהחבילה הנמוכה תהיה 750kbps עם זה אין בעיה אבל יש בעיה עם הספקים למשל אינטרנט זהב לוקחת 165 בשביל האינטרנט שלהם שזה דיי יקר אז חשבתי מה יקרה אם אני יקח את ה-750 של מת"ב וישים עליו 150 של אינטרנט זהב שעולה רק 99 ש"ח ? מה זה יתן והאם זה שווה בכלל ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-