עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ביומיים האחרונים הטרקרים של Torrentleech לא עובדים לי... אני עם כבלים ובזק בינ"ל. משתמש ב-uTorrent. שום דבר לא השתנה בהגדרות. ה-utorrent לא מצליח לתקשר עם הטרקרים של TL משום מה (האתר שלהם עובד לי ואני יכול להוריד טורנטים). זה רק אצלי?

• 248 תגובות
    • 29.3k צפיות
  3. אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. יש לי חבילת 8 מגה גיימר בבזק בינלאומי, מעולם לא היו לי בעיות עם הביט-טורנט בחבילת גיימר, השבוע נתקלתי באיטיות מחרידה בכל טראקר שניסיתי. במשך היום המהירות ממש בזיונית, בלילה עוד איכשהו סבירה, אבל גם ממש לא מתקרבת למהירות המוצהרת. ניסיתי את היוזר תמיכה טכנית שלהם שהוא גם כן 8 מגה גיימר, וגם דרכו יש את אותם בעיות. בדקתי עם יוזרים של ספקיות אחרות והכל היה בסדר אז אין שום סיכוי שזה מכל דבר אחר חוץ מהספקית. אגב, השירות שלהם משגע אותי, יש לכם פתרון אחר? יש להם אימייל לתמיכה טכנית? עד עכשיו היה להם מספר שיחת חינם, עכשיו גם את זה הורידו.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. Started by Thant,

יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  6. אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Eviljelly,

שלום , אני עובר עכשיו דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בדירה החדשה , כשבעקרון אני עם שותף ויש לו אינטרנט אבל אני משתמש הרבה באינטרנט בעיקר ב upload אז אני מעדיף חיבור פרטי משלי , כרגע התשתית שם היא של הוט והשאלה היא האם ניתן לחבר שתי מודמים של הוט בדירה אחת או שזה בעייתי ? ושאלה שניה האם ניתן לקנות מודם כבלים בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349871,00.html בזק בינלאומי קנתה את ספקית האינטרנט אקטקום, netvision קנתה את ברק. מכלכלה חופשית הפכו את שוק ספקי האינטרנט לקרטל שיגרום לנו רק לשלם יותר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BeBest,

היום חבר שלח קישור לאתר של הספקית החדשה "פאסט" - www.fast.net.il מישהו יכול לאמת אם מדובר במשהו אמיתי? כי האתר נראה צעצוע כנ"ל לגבי כל הטקסטים. אני יודע שאדם פרטי לא יכול לקנות דומיין net.il אבל אולי עשו איזו קומבינה.. אז, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by N N C,

אוקיי אני מתכנן לעשות אינטרנט כבלים במת"ב וכמו שכבר שמעתם כנראה שהחבילה הנמוכה תהיה 750kbps עם זה אין בעיה אבל יש בעיה עם הספקים למשל אינטרנט זהב לוקחת 165 בשביל האינטרנט שלהם שזה דיי יקר אז חשבתי מה יקרה אם אני יקח את ה-750 של מת"ב וישים עליו 150 של אינטרנט זהב שעולה רק 99 ש"ח ? מה זה יתן והאם זה שווה בכלל ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by wmsec,

לאחרונה רכשתי מהם חבילת 30 מגה, ואני משלם עליה מעל 100 ש"ח כי כמו שהבטיחו לי יש בה "תיעדוף טוב יותר". חקרתי. מהירות של 27 מגה אני מקבל אך ורק משרת הבדיקה שלהם. החלטתי לספר לכם פה מה קרה היום ואיך להוכיח לספקיות בעתיד שאתם צודקים. יש לי שרת פרטי בגרמניה, שמחובר לרשת 100Mbit. הוא נמצא בחווה מרכזית שמחוברת ל DE-CIX, ככה ששם לא הבעיה. מאתמול חשתי שאני מוריד מהשרת שלי גג על 200 קילובייט לשניה. אמרתי אוקיי אולי עומס בגלישה בטריפל סי, ננסה SSH. גם שם לא עברתי את ה200. פה אמרתי שמספיק לי ואני הולך להתחכם - את הסרט שרציתי למשוך מהשרת שלי חתכתי ל8 חלקים בעזרת split של UNIX, כל קובץ במשקל 1000 מגה: split -b1000m video.mkv chunk ואמרתי מה יקרה אם אני אפתח connection חדש בשבי…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חברים, תאמינו או לא כל השנים עבדתי רק עם מחשב אחד בבית. ובימים הקרובים מחשב נוסף נכנס הביתה, יש לי ראוטר של TP-LINK שקיבלתי מ HOT ואני צריך את עזרתכם בקנייה של כרטיס רשת אלחוטי כדי שהמחשב השני יוכל גם הוא להתחבר לראוטר, מה צריך לברר,לבדוק ומה חשוב לדעת לפני הקנייה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

כבר לאורך תקופה אני שם לב שבאמצע שבוע אני מנצל מהירות כמו שצריך.. מקס' מהירות מראפידשר או מגה אפלואד ואתרים מהסוג הזה... אבל בסופי שבוע או בחג כמו היום באזור 11 בבוקר הכל נעשה איטי יותר... מוריד פחות מחצי מהמהירות עוד מישהו שם לב?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by NuKe007,

אולי נושא דומה הופץ בעבר, אבל אחרי חיפוש מהיר (ומרפרף, קצת קשה לעבור על פורום שלם לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. אז ככה, יש לי בבית שני מחשבים האחד DURON800 והשני P4 1.4 . הם מחוברים עם כבל רשת רגיל, עם כרטיסי רשת מבוססי רילטק. יש בבית ADSL 512KB, עם מודם פנימי של גלובספאן שיושב על הDURON. בשני המחשבים יש XP SP1. עכשיו הגענו לחלק של הבעיה, כאשר אני מחובר לאינטרנט לפעמים אני עושה משהו על הרשת שכנראה יוצר עומס שלמראית עין לא נראה בקשר ישיר לאינטרנט, אבל בכל זאת האינטרנט מתנתק. או לפעמים משחקים שאני מפעיל או תוכנות, שגם יוצרות סוג של עומס, ואותה תוצאה. יש אפשרות למנוע או לפחות לקצץ במקרים האלו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shahar75,

עפ"י המלצות כאן בפורום, רכשתי את הראוטר הזה. הבעיה היא שכשאני מוריד קבצים עם uTorrent, הוא מגיב לאט מאוד בהתחברות ל-UI שלו וממש לא ניתן להתחבר ברשת האלחוטית. כשאני סוגר את התכנה, המצב חוזר לקדמותו. גרסת החומרה שלי היא העדכנית ביותר. בנוסף, אני לא מצליח למצוא אפשרות ל-QOS על מנת לתת תיעדוף למחשבים ולא ל-uTorrent. האפשרות היחידה שמצאתי היא להגביל באופן חד ערכי את רוחב הפס ולא בצורת תיעדוף. רכשתי את הראוטר רק מאחר והבנתי שהוא יוכל לעמוד במטלות הנ"ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omrij,

אני מחובר לאינטרנט 100 מגה בכבלים, החיבור למודם הוא ישיר בלי מפצלים בדרך (בכבל של כמה עשרות מטרים לארון של הוט). אני מעוניין במנחת שיוריד לי את העוצמות ב6-7 dBm, איפה מוצאים מוצר כזה במחיר שפוי? ולא, אני לא מעוניין לקרוא לטכנאי של הוט.

• 36 תגובות
    • 9.9k צפיות
  23. אני מחובר להוטנט עם ספק הוט והאינטרנט שלי מדי פעם מתחיל לגמגם או לזייף. אני חווה ניתוק לפחות 3-4 פעמים ביום שמשכם בסביבות דקה. היו פה כבר כמה טכנאים אבל זה כל פעם הסתכם בהחלפת מגבר, אני מתחיל להתייאש האמת. מישהו יכול לומר לי אם העוצמות הללו תקינות? למה אני מקבל כל כך הרבה correctables ו- uncorrectable. לקחתי את הסקרין שוט הזה עכשיו, עשיתי למודם ריסט אתמול אחה"צ/ערב ככה שמדובר על כ-15 שעות עבודה בלבד. מה עלי לומר להוט כדי שיתנו לי יחס נורמלי? נ.ב. אני מחובר ב-WIFI להוטבוקס שמחובר פיזית למחשב אחר בבית.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. אני מחובר לHOT 100MB + ספק בזק בינלאומי אתמול העוצמות(POWER) היו באזור ה4dBmV והיום אני רואה שזה הכפיל את עצמו וזה סביב ה8dBmV ולא נגעתי בכלום והראוטר לא ריסט את עצמו או משהו.. גם הערוץ הוא אותו ערוץ של 129000000Hz.. איך זה קרה לדעתכם? ועוד שאלה, לפני מספר חודשים יכולתי להתחבר לערוץ של 267000000Hz ועכשיו הערוץ הכי גבוה שאני יכול להתחבר זה 129000000Hz...למה זה השתנה והאם לדעתכם HOT שינו משהו באזור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Torian,

שלום, קילתי את הHOTBOX ואני רוצה לדעת מהן העוצמות התקינות של המכשיר בשביל לקבל עבודה אידיאלית, הנה תמונה של העוצמות שלי כרגע: האם הן תקינות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים