רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתכלו עכשיו יש לי מחשב אחד ( ראשי ) שהוא עם הכרטיס רשת של מת"ב והמודם , ומחשב שני אצלי בחדר מחובר אליו ( נו אתם יודעים רשת פשוטה , הכל עובד יש העברת קבצים אינטרנט הכל בסדר גמור ) עכשיו יש לי מחשב שלישי שאני רוצה להבעיר את הצורב ואת האינטרנט אליו . אז חבר שלי אמר לי למה אתה שובר את הראש תקנה HUB אבל עכשיו אומרים לי שזה עושה כל מיני בעיות אז מה שאני מבקש ממכם ועם אתם יכולים לענות תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף. אז מה כדי לי לקנות כדי לחבר 3 מחשבים ביחד ( יש לי 3 כרטיסי רשת כבר ) כאילו מה לקנות HUB או SWITCH ( תסבירו לי מה זה SWITCH) וכל זה ( עם אתם יכולים דברו יותר בספציפיות) בבקשה זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב. 1. אני רואה כאן לא מעט דיונים בהם חברי הפורום מבקשים לדעת אילו פינגים מקבלים לשרתים בחו"ל. ברור לי שהדבר כבר נעשה בעבר פעמים רבות, אך זו הזדמנות טובה לרענן הנתונים. 2. לקחתי שרתי-משחק מכמה מדינות, פופולאריות יותר ופופולאריות פחות וביצעתי עליהן tracert. שרתי-המשחק הם של Battlefield 3, כך שאפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר על חומרה איכותית (לפחות בצד השרת, ללא קשר לרשת) יחסית לשרתים המריצים משחקים ישנים יותר. 4. אתם מוזמנים לקחת את אותן כתובות ולפרסם כאן את התוצאות שלכם* בצירוף המידע הבא (שרלוונטי לתוצאות שלי במקרה זה): תשתית: כבלים 12 מגה. ספק קישוריות: 1. בזק בינלאומי 12 מגה + גיימר + חייגן L2TP בנתב 2. חיבור לשרת L2TP 212.25.127.20 ולא ל hot.bezeqint.net 3. התקבלה כ…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אהלן, היום היה אצלנו טכנאי של הוט שחיבר אותנו לתשתית שלהם, ולאחר מכן בוצע החיבור לספק של הוט. בדיקות מהירות מראות 100 מגה הורדה, כמובטח, ופינג של 10ms. העלאה על הפנים, רק 2 מגה, אז אני טועה אם זה קשור לזה. הפינג במשחק OVERWATCH (היחיד שאני משחק) קפץ מ-70 שהיה בבזק ל-130 ועד 350. האם זה קשור להעלאה האיטית, או משהו אחר שקשור להוט, או שזה לא קשור לאינטרנט החדש? המחשב הרלבנטי מחובר ישירות לראוטר של הוט (!). תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי ל100 מגה , והוא לא נותן כמו שצריך נותן לי 50 70 באתר של הוט. ובספייד טסט אני מקבל 20 לא משהוא בכלל. היה לי לפני 12 מגה שהיתי מקבל חלק והיתי אפילו חורג ל14. עכשיו ככה ביום חמישי בא אלינו מתקין בשביל לעשות לנו תשתית חדשה תשתית כולה להחליף מודם ולקח לי את 2 המכשירים שהיו לי התיפילינק והמודם עצמו. למרות שאני צורך יותר חיבורים אני צריך 6 , נעזוב את זה הקליטה שלו על הפנים וממש מעצבנת עם הטיפילינק היתי הולך לשכן והיה קולט לי עכשיו לא קולט לי מהסלון ממש על הפנים אני מבואס מהמכשיר הזה. וגם אני לא מקבל 100 מגה, ובטלפון ממשיך לקבל חירטוטים בלי סוף ואז היא גם אומרת לי דבר כזה עם זה תקין אז זה יעלה לך כסף אני עושה לה תגידי את סתומה יש לך בעייה בראש מה את מנסה לעשות לי…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT. לפני זה היה לי 30 מגה עם חיבור חייגן עכשיו לא היו לי בעיות הייתי רואה סרטים אונליין חלק נכנס לאתרים בחול בטיל מוריד מהירות מרבית מי TL תמיד רואה סרטונים ביוטיוב ב1080P כמו מים ואחרי שעברתי לחיבור ללא חייגן בגלל ה100 מגה הסיוט התחיל. אחרי שהעבירו אותי לחיבור ללא חייגן אני נכנס לאתרים בחול וזה לוקח זמן עד שזה נכנס אני מנסה להסתכל ביוטיוב סרטונים HD זה בקושי אפילו טוען לי את האיכות הרגילה 360P...בTL אני מנסה להוריד משהו הוא תמיד יציב על 400-500KB שבמצב שלי אני צריך להוריד על 11MB לשניה. אפילו בדיקות מהירות זה מראה שיש לי 100 מגה. עכשיו כמה חברים שלי מבינים בנושא של הספקים הם אמרו לי שבזק בינלאומי שחיבור בלי חייגן הם לא שווים כלום והם לא מביאים בכל…
-
- 43 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי לכולם, בשעה טובה סוף סוף סיימתי עם סיוט השידרוג ל20 מגה ועכשיו ציפיתי כ"כ לשינוי הפינגים שבא לטובה, אך לצערי השינוי שהתקבל הוא בדיוק הבדל של 10ms של ההופ הראשון (6-7ms במקום 16-18) ולא יותר מכך. ביצעתי בדיקות בsmoothping ובspeedtest כאשר הבדיקות החשובות לי הן ללונדון, פרנקפורט וניו יורק והתוצאות שהתקבלו הן 70 ללונדון 62 לפרנקפורט ו146 לניו יורק. נראה שיש הבדל של בערך 20ms ממה שאנשים אחרים קיבלו ופירסמו בעבר ולכן השאלה שלי האם מישהו יודע איפה ההבדל ומה אפשר לעשות בשביל לשפר אותם יותר? אני נמצא בבזב"ל+גיימר עם ראוטר D-LINK 6740. דיברתי עם בזק לגבי rate adaptive ונאמר לי שלא ניתן להגדיר את זה קבוע במידה ואין בעיה בקו, מאחר וגם ככה המערכת תשנה את זה לאחר תקופה מסוימת, ה…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים עד עכשיו הייתי מנוי בNETVISION עם תשתית HOT ובכלל לא הייתי מרוצה. עברתי לאחרונה ל014 עם אותה תשתית וחל שיפור במשחקים אבל בהורדות הכל נשאר אותו דבר. אתרים נטענים יחסית לאט [בזמן כתיבת שורה זאת עדיין לא סיימתי לטעון את כל הסמיילים בדף ההודעה] והביטטורנט שלי לא זז [2000+ SEEDERS וההורה לא עוברת את ה5KB] יכול להיות שהבעיה אצלי במחשב? המחשב חדש לגרמי ויש עליו VISTA, כמובן שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים כמו USB וצ'יפסט וכו. בדקתי וירוסים וADWARE וכלום. מה עוד יכול להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש בידי ראוטר TNN SIMENS SL2-141 של בזק בינלאומי ובזק האם ניתן להגדיר אותו כראוטר ? בהוט לא הפעלתי את ההוט בוקס כראוטר בגלל ביקורות די עלובות שקיבל על תפקוד כראוטר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-