רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של level one ופתחתי לו את הפורטים של האימיול.. אבל כל פעם זה משתנה בחזרה ועושה לי מזהה נמוך ואני צריך עוד פעם לאפס את הראוטר ז"א להוציא אותו מהשקע של החשמל ועוד הפעם להגדיר ולפתוח את הפורטים אני כבר משתגע מזה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהן הדרישות עבור חיבור ethrrnet מעל רשת החשמל הביתי ? ראיתי במקום מסויים שחייבים רשת חד פאזית ולא תלת פאזית. האם זה נכון ? ואיך ניתן לדעת מה יש אצלי בבית ? האם למישהו יש ניסיון ו/או המלצות ? האם יש. חסרונות ידועים ? בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
היי, ההורים החליפו בבית לטלויזיה ואנטרנט של סלקום ולפי הסבר שניתן להם הראוטר חייב להיות ממוקם בממד. כתוצאה מכך אין קליטה(כמעט) באחד החדרים ואין קליטה(בכלל) בקומה התחתונה. בתצורת החיבור הקיימת בכל חדר יש כבל רשת שמחובר ישירות לממיר, כך שאם מנתקים אותו אפשר להשתמש בו כמו חיבור רשת פיזי רגיל- והטלויזיה לא תעבוד. אני רוצה להשיג 2 דברים: 1. להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית כשהנקודת הגברה היא החדר עם הקליטה הנמוכה(קולטים ממנו למטה, היה שם ראוטר בעבר) 2. להוציא בחדר הנ"ל קו רשת פיזי לחיבור למחשב נייח(פרט לחיבור הרגיל של סלקום לממיר) פרטים: יש לי נתב wd9980 של tp link שיושב בבית, האם אפשר להשתמש בכבל רשת כדי להזין אותו ולהשתמש ב…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
רכשתי 3 מצלמות ענן מסוג NC250 TP-LINK הביתה והגדרתי אותן בסדר. רכשתי מצלמה נוספת לפינה שלי בביה"ס. המצלמה ה-רביעית אני לא מצליח להתקין. ניסיתי את ההוראות בקפידה אך ללא הצלחה. אין לי גישה ישירה לראוטר. אתר המצלמה: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-551... אני מאוד מודה על כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה ושנה טובה. רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה. אני מחפש חוות דעת על איך ואיפה ללמוד CCNA. כעיקרון המקומות שהכי נראים לי עד עכשיו הם: 1. ג'ון ברייס 2. מכללת IITC 3. מכללת היי-טק חשבתי גם על אפשרות של ללמוד לבד דרך CBT Nuggets או ספר. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ללמוד בו או האם כדאי בכלל ללמוד לבד? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות לגבי הלומדה של סיסקו על ההסמכה CCNA: 1. הלומדה זה אתר למי שרשום בסיסקו נכון? אפשר בבקשה קישור ישיר לאתר של הלומדה של CCNA? 2. האם בלומדה של הCCNA מלמדים שם את כול החומר של הCCNA מהתחלה ועד הסוף? ממש הכול הכול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי מודם THOMSON של הוט , עם אני מחבר אותו עם USB למחשב יש לי גלישה חלקה ומהירה עם אני מחבר אותו עם כבל לכרטיס רשת אין לי כמעט רשת היא איטית מאד (פחות מ-KB1 לשניה) ואתרים כמעט לא עולים . זה נבדק על 2 מחשבים שונים עם אותה תוצאה . יש למישהו רעיון ???
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית שעובדת עם מעביר של אינטרנט דרך החשמל האינטרנט עובר מהראוטר הראשי (שהיה NETGEAR) דרך המעביר הזה לראוטר נוסף (גם נטגיר) שעבד כריפיטר. מאז שהחליפו את הראוטר הראשי לאחד אחר (private box) הריפיטר לא עובד יותר. אם אני מחבר את הצד השני של המעביר דרך החשמל למחשב נייד יש אינטרנט. אם אני מחבר אותו לNETGEAR, יש רשת אלחוטית אבל ללא אינטרנט... יש הגדרות שצריך לעשות לNETGEAR? או פתרון אחר לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הראווטר שמדובר עליו הוא trendnet tew-311brp יש לו כפתור של ריסטרט מאחורה , איפסתי אותו אבל אין לי את החוברת שלו ואני לא יודע את ההגדרות הראשוניות שלו ושאני מנסה להיכנס אליו הוא מבקש ססמא ושם.. מה אני מכניס שם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו חברה הכי פחות גרועה כי אני רוצה להחליף ספק ואולי תשתית אני עכשיו על 3מגה על ADSL עם אינספור בעיות אני יודע שישנם חבילות מיוחדות לגימרים אבל ממי אני יכול לקבל אותם וכמה עולה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי לכם, ידיד שלי ביקש שאני יעזור לו להגדיר את הראוטר הזה שנקרא BILLION או משהו כזה. לפני המדריך הקצר שלו, עשיתי בדיוק מה שרשום שם אבל זה לא עובד. עשיתי: 1. חיברתי את המודם ADSL שלו לכניסת WAN ונדלקה נורת WAN. 2. חברתי את הכ.רשת שלו בכבל מוצלב ונדלקה נורת LAN שם. מה עוד צריך לעשות או להגדיר?? אנא עזרו לי. נ.ב. יש לו XP
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-