עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Cheif,

כמובטח, לסקירה שפורסמה לפני כשלושה שבועות על המודם/נתב משולב D-LINK DSL-2650U שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה, נוסף פרק הדן בביצועים הקווים והאלחוטיים של הנתב, בטווח הפעולה שלו ויכולת העמידה שלו בעומסים. LINK ישיר לפרק הביצועים -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm#PERF. LINK למדריך כולו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

• 1 תגובה
    • 7.4k צפיות
  3. Started by Cheif,

מצ"ב LINK לסקירה חדשה שפורסמה היום באתר NetCheif. הסקירה הפעם היא לנתב DIR-655 של חברת D-Link. ה-DIR-655 הוא נתב אלחוטי התומך בטיוטה 2 (Draft 2) של תקן 802.11n ("תקן "N") וכולל בנוסף לכך גם 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1GB). בסקירה זו ניתן למצוא פירוט רב על התכונות של הנתב ועל המבנה הפנימי שלו. בנוסף, כוללת הסקירה בדיקת ביצועים מפורטת -- הן בחיבורים קווים והן באלחוטיים. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm

• 22 תגובות
    • 8.8k צפיות
  4. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות: - בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet? - לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Yehudaa,

יש לי נסיון עם שתי החברות הנ"ל (באותה המהירות , ובאותו ספק אינטרנט ) , ומאיזה שהי סיבה שלא ברורה לי , תשתית בזק היה לי יותר מהיר .

• 80 תגובות
    • 8.4k צפיות
  8. Started by ניר.,

איזה ספק אינטרנט הכי מועדף ומומלץ ? הערה : לספקי אינטרנט אחרים או נוספים יש לירשום כאן והם יתווספו לרשימה ואז תוכלו להצביע גם עבורן...

• 56 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by plissje,

שלום לכולם, אמרתי אני ישתף פה חלק מהאנשים בדברים שמצאתי בכל מה שקשור לקופת פח אשפה הזאת שהוט קוראת לה hotbox. אז ככה, אני מנוי לטריפל silver עם מהירות 30 מגה בהוט וספק בב"ל + גיימר. אני חייב לציין שזה היה בדיוק הSETUP שלי כאשר היה לי 12 מגה ומודם מוטורולה והכל עבד פיקס. אבל כפי שכולכם כבר יודעים, הhotbox עושה פלאים. ביום וחצי שהיתי מנוי ל100 מגה של הוטנט והMPLS, הכל עבד בסדר גמור חוץ מכמובן הפינגים לחול. ובהייות גיימר, בשבילי זה ביטל לי את כל העיסקה. חזרתי חזרה לחייגן וקיבלתי צ'ופר גיימר על החזרה שלי ל014. מאז התחילה החגיגה. - נתחיל מזה שטכנאי של 014 אמר לי לגעת בMTU ולהגדיר ל1460, כאשר בב"ל בכלל עובדים עם 1420. שינוי של ההגדרה ל0 די פתר את הנושא. זה גרם לי לניתוקים …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אלפקה סורית,

אם אתם מגיבים גם, אז תרשמו אם אתם מרוצים מהתשתית, איך השירות, האם יש ניתוקים או בעיות, וכו'...

11. Started by devek,

אני שוקל לעבור לספק אינטרנט אחר ורציתי לדעת מה טווח המחירים כיום לאינטרנט 3 מגה?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by Radical Dreamer,

אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...

13. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by ns,

בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bbnbbn,

היי, רציתי לברר איתכם מה המהירות של ההורדות שלכם בקצבי אינטרנט שונים שכל אחד ירשום פה את הספקית, מהירות חבילה ואת המהירות עצמה שהוא מוריד באמת מהאינטרנט בשרתים ישראלים ומשרתים מחו"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by ToR,

ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה . רק ממה שראיתם.)

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by innoVision,

אם אתם יכולים ציינו את המהירות..

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. בעבר כניסת USB בראוטר המאפשר יצירת כונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר ובזמינותו, היתה קיימת רק בראוטרים יקרים מאוד. כיום הפונקציה קיימת בלא מעט ראוטרים זולים ומשתלמים. אני מניח שלהרבה מכם יש ראוטר ישן, ולא היתה אפשרות ריאלית לקנות ראוטר עם אותה הפונקציה. אבל אם הייתם קונים ראוטר עכשיו, ובהתחשב בכך שזה לא ממש מייקר את המחיר, האם פונקציה כזאת תהיה שימושית בשבילכם? גם אם לא, האם תהיו מעוניינים בפונקציה למקרה(הידוע או לא ידוע) שבעתיד היא תהיה שימושית?

22. מהי ספקית האינטרנט הטובה ביותר בהתחשב במהירות,יציבות הקו,והתמורה למחיר? הסקר ייערך ארבעה ימים מיום היווצרותו (שישי). אך ורק בתום ארבעת הימים יוצגו תוצאות הסקר לכולם. אנא ממכם,שימרו על מקצועיות למען אמיתות הסקר. שימוש לב שרמת השירות הטכני ושירות הלקוחות אינה נמצאת בין הגורמים שמשפיעים על שיקול הדעת.

• 40 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים