עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם רציתי לשאול מתחבר ל100מביט דרך הוט איזה ספק לבחור ? אני עכשין ב 014 ב12מגביט אין לי תלונות נותן מקסימום רוחבפס שלי לקחת הוטנט או למשיך עם 014?? ב 014 אני נצתרך לשלם 100 שקל והוטנט רק 20 שקל תודה לכולם ועוד שאלה עם חייגן או לא<

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בשבוע הבא מגיע טכנאי של בזק בינ"ל להתקין לי את ה ADSL. דיברתי עם החברה ושאלתי איזה מודם הוא מביא והם אמרו לי USB, שאלתי אם יש להם מודם אחר והם אמר שיש להם מודם PCI בתוספת של 50 ש"ח, שאלתי למה התוספת, והם אמרו שבשביל ההתקנה..., כמובן שאמרתי שאני מוותר על ההתקנה.. גם ככה אני לא רוצה שהטכנאי יתעסק במחשב עם כל המודים.. :-) בכל אופן, המחיר זהה, אז אני צריך להחליט איזה יותר מתאים לי.. יש לי בבית רשת של שני מחשבים שמוחברים עם כבל מוצלב .. השאלה היא : 1. אם מישהו יודע איזה סוג מודמים מספקת בזק בינ"ל לUSB ול PCI ?? 2. מה עדיף ע"פ הנתונים שמסרתי ? (אני רוצה לשתף את שני המחשבים )

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי חבר'ה, לאחר שבזק העלו לי את המחיר לחבילה בכ- 50 שקלים לחודש (119 שקלים), דיברתי עם אקספון והבנתי שהגלישה דרכם מתבצעת על תשתית של בזק. לאחר בירורים, סגרתי על החבילה של 100 מגה ואני צריך לרכוש ראוטר. אשמח לשמוע המלצה למודם ראוטר עד 500 שקלים, למשחקי רשת בין היתר ובעל טווח WIFI מירבי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 14.9k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

סוף סוף גם אני החלטתי להצטרף לאינטרנט המהיר ולכן מס' השאלות 1. כמה אני משלם ביחד על כל התענוג הזה? 2. איפה הכי כדאי לי להתחבר(כבלים או טלפון) והאיזה חברה(על סמך נסיונכם) כדי לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. אשמח מאוד אם תסבירו לי הכל כי אני ממש כבר שטוף-פרסומות-ערוך2-ו-ערוץ10 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by no_way,

שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו

7. יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. כמו שכולנו יודעים, מהירות העלאה הכי גבוהה ללקוחות פרטיים זה 2MB (מהירות העלאה שמקבלים ב-100 מגה) במהירות העלאה של 2MB שזה 2000KB, מקבלים בפועל רק 250KB. במהירות העלאה כזאת למשל, אפשר להעלות בערך ב-13 דקות קובץ של 200 מגה. עכשיו, אם היה למשל ללקוחות פרטיים מהירות העלאה של 5MB שזה 5000KB, היינו מקבלים בפועל מהירות העלאה של 625KB, שאפשר להעלות תוך 4-5 דקות קובץ של 200 מגה. השאלה שלי מתי אתם חושבים שתהיה מהירות העלאה כזאת ללקוחות פרטיים, שיהיה אפשר להעלות קובץ במהירות של 625KB בפועל. כי אני מחכה ליום שתהיה מהירות העלאה כזאת על אמת. אני יודע שבחו"ל כבר נהנים ממהירויות העלאה גבוהות הרבה יותר מזה, ואני שואל את עצמי למה ישראל צריכה לפגר אחרי כל העולם?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by סמי7,

מתי יהיה WiMAX בארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by imac,

לא YES WoW אלא T1 או T3 ??????

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by benyben,

האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  14. או לפחות תפרסם מחירים, איזשהו סימן חיים ממנה... למישהו יש עוד איזשהו מידע על התאריך שהיא תתחיל סוף סוך לשווק?? ואל תגידו אחרי פסח, כי כבר נגמר פסח ועדיין אין סימן חיים כבר כמעט שבועיים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?

17. כבר מתכננים את זה? כי בישראל הפינג גרוע ביחס לשאר העולם. למשל במשחק overwatch יש לרוב הישראלים 70-80ms Ping שזה נחשב גרוע במשחק כזה שהכל בו קורה במהירות וחייבים פינג נמוך כדי לשחק בדרגות הגבוהות. שאני מסתכל על שחקנים מארצות הברית למשל שמשחקים בtwitch יש לרובם 10-30ms ping קבוע ויציב ורואים את זה משתקף במשחק שלהם. למשל שהם יורים ביריב הHP שלו יורד במהירות.. זה פשוט מדהים. אם רק היה לנו הישראלים היכולת לשחק ב10-30ms פינג כמוהם... אז השאלה שלי אם מתי יהיה בכל העולם פינג נמוך ויציב? והאם כבר יש ציוד שתומך בזה גם אם המרחק של השרת גדול מאוד? מה בכלל התכנון של ספקיות האינטרנט לגבי זה..? אשמח לתשובה ממנהל הפורום או לתשובה ממישהו שמבין בזה ברמה מקצועית

18. כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by dagandlerx,

שלום, היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט. מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו) מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות. זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום: בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי: וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף: השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? …

• 11 תגובות
    • 11.3k צפיות
  20. היי, מעוניין לדאוג לרשת אינטרנט ביחידת דיור שמרוחקת מהבית שלי כ75 מטרים. יש לי ראוטר פעיל בבית, מספק אינטרנט ע"י וויי פיי. הבנתי שישנה אופציה למשוך כבל רשת/טלפון למרחק הזה, ועדיין להיות בתוך התקן. אשמח לדעת כמה דברים: 1. איזה כבל צריך לקנות? 2. לאן הוא צריך להתחבר בבית (ראוטר, שקע בקיר) 3. האם ראוטר שיוצב ביחידת דיור ויחובר אליו הכבל, יפיץ וויי פיי ביחידת דיור. 4. האם יש מניעה מול חברות האינטרנט לעשות כך, האם צריך להסדיר איתם משהו

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מעוניין להקים רשת אלחוטית, הרשת תחבר בין מדיה סנטר שנמצא בסלון (WIN 7) לבין מחשב שנמצא בחדר (WIN XP SP3) שאליו מחובר המודם בכבל רשת. אני לא מתכוון להזרים מדיה מהחדר לסלון אלא לתת אפשרות למדיה סנטר להוריד סרטים עצמאית מהרשת במהירות כמו בחדר, החיבור שיש לי הוא לכבלים במהירות 3M ללא חייגן. אני מעדיף נתב בתקן N-אם כבר קונים שיהיה משהו טוב אשמח לקבל פירוט על הרכיבים שאני צריך לרכוש והמלצה לדגמים. התקציב עומד על 300-400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  23. כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  24. מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם.. כניראה שבקרוב אחליף את ה2Wire HW1800 המזדקן שלי בLinksys WRT350N. לפי מה שהבנתי הראוטר שלי הוא משולב מודם (הוא מתחבר ישירות לקו בזק) והראוטר החדש הוא לא. כלומר אני צריך לרכוש בנוסף עוד מודם. יש למישהו המלצה למודם? ואולי למישהו יש המלצה לראוטר אחר? חשוב שיהיה קווי+אלחוטי. וכאשר אחבר את הראוטר החדש, חוץ משם משתמש+סיסמא, אני אצטרך להגדיר עוד דברים? תודה מראש Install

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.