רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קניתי שטח אכסון (אתר אינטרנט) מהם , מה אתם אומרים עליהם ? שמעתי שהם דיי טובים , זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם זוכרים את הימים הטובים של ה-ADSL שהפינג לאתרים בארץ היה גג 6MS? אז זהו אני תמיד שאלתי את עצמי מה קרה? (לאחר ששדרגתי למהירויות הגבוהות מ-10 מגה) לאחרונה גיליתי משהו מעניין: בזק מפעילה על כמעט כל הקווים שלה אלגוריתם הנקרא interleaving (הסבר כאן) בקצרה האלגוריתם אמור למנוע איבוד מידע עקב רעשים בקו, אך "תופעת הלוואי" של האלגוריתם הינו שהוא מוסיף בין 8-ל 24 מילישניות לפינג (תלוי בעוצמה בה האלגוריתם מופעל) אזי במידה והקו שלכם חשוף לרעשים (בדרך כלל קווים הנמצאים מרחק רב מהארון של בזק) כנראה שבזק מפעילה את האלגוריתם בעוצמתו הגבוהה ביותר וכתוצאה אתם מגיעים לפינג מפלצתי של 40 מילישניות לאתר כמן ynet (במקום 6 מילישניות). אפילו כאשר יש לכם קו יציב, בזק מפעילה…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שגם כשאני לא עושה כלום המחשב שלי גם מעלה וגם מוריד ואני לא מבין למה איך אני יכול לברר איזה תוכנה עושה את זה? יש לי WIN 7 עם נוד 32 4.0 עם פירוול 100% אין וירוסים או שום דבר אחר ניראה לי זה הוינדוס
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום! משהוא שמאוד מסקרן אותי, אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר הוא D LINK 2650U , והשני עם כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK , המחשב שמתחבר באמצעות כרטיס הרשת האלחוטי נימצא במרחק של 6 מטר וץמיד סבלתי שם עם בעיות קליטה תמיד זה זז בין 2-4 קווים וליפעמים 5 קווים( שזה הכי הרבה) היום אחרי שהעברתי תמחשב חדר אז שמתי תמחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי במ"מד המרחק עלה ל 14 מטר ופיתאום הקליטה על 4-5 קווים O-0 איך זה??? הראוטר תקן G פשוט ואיך זה שהמרחק גדל+ חדר ממד הקליטה עלתה. איפו ההיגיון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתם בפתרון בעיה בה אני מאבד קישוריות של אינטרנט מהנתב netgear vvg 2000 כלומר מופיע לי משולש צהוב על חיבור האינטרנט בצד שמאל למטה ללא גישה לאינטרנט. אני חושב שחשוב לציין שזה קורה תמיד בזמן שאני מוריד ביוטורנט וזה נראה לי כמו איזה נפילת מתח. על מנת לחדש את הקישוריות לאינטרנט אני צריך לעשות ריסט להתקן במחשב. יש לציין כי לאחר שבמחשב שלי אני מאבד את הגישה לאינטרנט בשאר המחשבים בבית הקישוריות לאינטרנט עובד כרגיל. תודה מראש,
-
- 18 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעבר הכול פעל טוב אבל עכשיו משום מה פתאום הפורט לא פתוח. עקבתי מחדש אחרי כל ההוראות שמצורפות לי כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWER100-75/Utorrent.htm והכול 1 ל1 אותו הדבר.. לא מבין מה יכולה להיות הבעיה..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר פעם ... שיחקתי והמשחק פעל כל כך יפה וחלק ... אתמול ניסיתי לשחק אם חבר ליגת האלופות והמשחק כל כך גימגם .. ולא פעל .. אך שהוא אומר לפעול זזתי אם הכדור תקיעה אחרי שניה ממשיך עוד תקיעה וככה, אי אפשר לשחק אז יצאתי עכשיו אני חושד שזה בגלל שמותקן לי zone alarm פיירואל.....שגולשים או משתמשים באיטרנאט הוא מראה קו ירוק וקו אדום .. זה כאילו מראה כמה שאני משתמש באיטרנאט וכמה מוציא משהו כזה.. נראה לי שזה מאט... בכל אופן מה אפשר לעשותאני לא יכל לכבות את הפירוואל כי ישר יכנס לה xp כל הדברים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית בבית, ואני לא מצליח לשחק במשחקתי MMORPG לדוגמא : WOW, UO וכד', מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עם כפתור כיבוי\הדלקה פיזי של WIFI שתומך ב 300Mbps והראוטר הזה TL-WR1042ND עונה על הדרישות האלו הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה את הדגם הזה או היה לו ניסיון בעבודה עם הדגם האם הוא אמין ואינו סובל מניתוקים והאם הוא דגם מומלץ תודה מראש דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-