רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מצלמת IP דרך ETHERNET מחוברת לאינטרנט דרך ראוטר. המצלמה מוגדרת כ DMZ בראוטר. אם מחשב מחובר לראוטר ומנסה לגשת אליה בכתובת פנימית רואים תמונה (דרך ממשק WEB), אבל אם ניגשים לנתב מבחוץ מגיעים לממשק WEB גם כן, אבל תמונה אין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מנוי בהוט ויש לי הוט בוקס ,ההוט בוקס מוגדר כמודם למודם חיברתי את הראוטר TL-WR941ND . בכל המחשבים בבית שמחוברים קווית יש 100 מגה אך רק במחשב שלי יש 10 מגה. כאשר אני מחבר את הכבל שלי להוט בוקס במקום הראוטר אני מקבל 100 מגה , איך אני פותר את זה שכשאני מחובר לראוטר זה ייתן לי גם 100 מגה? *ניסתי כבר להחליף בחיבורים של הראוטר לא עבד עדיין 10 מגה!
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה בחיבור ישיר לראוטר אני מקבל 1000 מגה אך שהתקנתי את השקעים בקיר היום המחשבים מקבלים רק 100 מגה וחיבור ישיר לראוטר מקבל 1000. השאלה שלי האם זה יכול להיות השקעים... כמו שיש מגבלה לכבל CAT 5 6 7 כך גם לשקע יש מגבלה... האם יש כמה סוגים של שקעי אינטרנט
-
- 15 תגובות
- 19.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל מהירות 15 מגה במקום 100. כשהתקשרתי להוט הם אמרו שהם לא מתחייבים למהירות של 100 מגה באופן קבוע. מה אני יכול לעשות ולמי אני יכול לפנות עם הבעיה, הוט מסרבים לקחת אחריות מבחינתם המהירות היא תקינה וגם במקסימום אני לא מקבל יותר מ-50 מגה. לאיזו נציגות של החוק אפשר לפנות עם הבעיה? צירפתי קובץ עם המהירות שאני מקבל.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. בשבוע שעבר עברתי ל-50 מגה בזק + בזק בינלאומי (נאמר לי שאין תשתית 100 מגה באיזורי). מסתבר שבבדיקת המהירות של בזק (ואחרות) אני מקבל בסביבות 30-34Mbps גג בחיבור כבל רשת, גם כשאני מחובר לתשתית ("1@") כך שהבעיה לא אצל הספקית. קצב העלאה נראה בסדר (1.5Mbps~). בזק ערכו מולי בדיקות והכל כביכול תקין מבחינתם. עשינו reset לנתב D-Link VDSL N 6740U, החלפנו פילטרים, ועדיין מוגבל ל-34 מגה. לסיכום, התבקשתי להחליף את הנתב (לאותו הדגם) במסגרת האחריות בחנות בזק, בטענה שהבעיה כנראה בנתב עצמו.. עכשיו, לפני שאני הולך להחליף את הנתב, ומאחר ואני די סקפטי לגבי ה"פתרון" הזה, רציתי לשמוע אם משהו נתקל \ מכיר בעיה דומה, ואולי יכול לחסוך לי זמן (אני כבר מתאר לעצמי שהולך להשרף לא מעט …
-
- 66 תגובות
- 12.8k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי TOP100 ובבדיקה שערכתי אני מקבל רק 60~ במהירות הורדה. הטכנאי אומר זה המקסימום שאני יכול לקבל כנראה.. יש מצב שזה בגלל כרטיס רשת או משהו אחר שיכול להשפיע על המהירות?
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?
-
הי בהמשך לנושא קודם, אני מחבר ראוטר לינקסיס ישן לרשת קיימת (חיבור קוי משקע של מודם-ראוטר קיים). החיבור עובד וניתן להתחבר לאינטרנט מהלינקסיס (קוי ו wifi ). הבעיה היא שמדובר ברשת wifi לא מוגנת/ברירת מחדל. כשאני מנסה להתחבר לראוטר עם חיבור קוי לדף הsetup, אני מקבל הודעת שגיאה connection refused. בדקתי והכתובת 192.168.1.1 נכונה ) default gateway). ניסיתי ריסט לראוטר, ניתוק מחשמל, ניתוק הראוטר מהרשת. לא עזר שום דבר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למי שייכת הכתובת? זה מה שקיבלתי ב-pathping
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לרשת באמצעות נטבוקס של נטוויז'ן, 100 מגה, התשתית בזק. בחיבור באמצעות כבל אני מקבל מהירות 60 מגה (המקסימלי מבחינת התשתית באזור). ובחיבור אלחוטי אני מקבל מחצית, בסביבות 30 מגה. נציג התמיכה של נטוויז'ן התעקש שזה "בעיות טווח". לאחר שהסברתי שזו המהירות שאני מקבל גם כשאני גולש צמוד למתאם/נתב, הנציג חזר על כך שזה "הפרעות טווח" וזה לא קשור לקרבה למכשיר (אוקסימורון?), אלא זה הפרעות טווח כמו שעונים ניידים וכו' (כלשונו). בקיצור, לא נשמע לי הגיוני כל העניין הזה. אשמח לשמוע חוות דעתכם מה עשויה להיות הבעיה. נ.ב אני גולש ממחשב HP ProBook 4740s תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היום קיבלתי אינטרנט מאורנג' + NGN, המחשבים שמחוברים אלחוטי מקבלים 10M ב Speedtest, ורק אני שמחובר "ישירות" לראוטר (סימנס של אורנג') מקבל 5M ולא 10M. אני מחובר לראוטר "ישירות" עם המתאם רשת על גבי חשמל Lea netplug85+ שקניתי מבאג, שאמור להיות מסוגל לסחוב 85M. מה עושים במקרה כזה?? למיטב ידעתי אין מקום שאני יכול להיכנס ולשנות לו הגדרות +כאשר מתחברים ישירות אל הראוטר עם כבל רגיל, הספיד טסט אני מקבל 10 מגה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שודרגתי למהירות של 100 מגה ועקב כך מחליפים לי את המודם להוטבוקס.. הראוטר שיש לי נשאר ברשותי. הבנתי שה-WIFI של ההוטבוקס חלש מאוד, ולכן חשבתי לחברו לראוטר שלי. איך אעשה זאת? אני צריך לבקש מהוט להגדירו כמודם ע"י שליטה מרחוק? מחר אקבל את ההוטבוקס בסניף ואצטרך לחבר אותו בעצמי, אז אשמח להסבר קצר. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש מייל וואלה וגם outlook 2019. בוואלה בהודעה למטה אני לא יכול להוסיף תמונה, אני רק מצרף קבצים תמונות. שאני רוצה בוואלה לישלוח למייל outlook 2019 בהודעה שיראו תמונות. אבל ב-outlook 2019 פותח מייל שלי וניפתח חלון יש רק מצורפים קבצים תמונות קטנות. ולא מקבל בהודעה מחתחת למטה אין תמונות. אני יכול ב-outlook רק ליפתוח קובץ מצורף תמונה זה ניפתח לי קובץ JPG תמונה גדולה ועכשיו ב- outlook 2019 אני פותח חלון קטן ליכתוב הודעה ופתחתי תוכנה "צייר" ופתחתי תמונה עושה "גזור" ועברתי לחלון outlook למטה בהודעה עושה "הדבק" בהודעה יש תמונה גדולה. אני שולח למייל וואלה. בוואלה קיבלתי מייל מ-outlook ולמטה בהודעה אני כן רואה הודעה תמונה גדולה. ואח"כ בוואלה אני לוחץ "שלח אל" אני רואה ל…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-