רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, שידרגתי את המודם שלי (אלקטל) לגירסת פרו וחיברתי אותו לפורט 1 בראוטר אחד שקיבלתי חינם(linkSYS) עכשיו, הראוטר הוא רק 4 פורטים כלומר, נשארו לי 3 פורטים פנויים אבל כאן הבעיה, כל פעם שאני מחבר את שלושת המחשבים ביחד, הוא מנתק לי את המחשבים וומחבר אותו שוב וככה לסירוגין עד שאני לא מנתק מחשב אחד אז...יש אולי למישהו מושג למה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברתי דירה והדירה החדשה משמעותית גדולה יותר. כמו כן, מטעמי נוחות הנתב נמצא בממ"ד. מה ניתן לעשות על מנת להגדיל את טווח השידור/קליטה של הנתב? (ללא העברת כבלים וחיבור access points למיניהם) חשבתי שאולי ניתן יהיה לשנות משהו בממשק שלו, אך הוא כבר היה על המקסימום. האם מעבר לקושחת צד שלישי תהיה מסוגלת להוציא ממנו יותר? כשאני קניתי את הנתב הוא הגיע עם 3 אנטנות של 3dBi, האם החלפתן באנטנות של 5 או 8 dBi יתן שיפור טווח משמעותי? לדוגמא: קישור (אני לא מקשר לעמוד של הנתב מכיוון שהם עדכנו את הדגם ושינו מספר דברים)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית קליטה רצינית של הראוטר. ניסיתי לשם נייר כסף כפי שמוצע באחד האשכולות המקושרים לנעוץ (בניתי ממש חללית סביבו) אבל זה לא עזר. אני קולט אינטרנט במהירות חצי סבירה רק עם כבל של כ6מ' שיוצא מהחדר שלי וזה ממש מפריע. אני לא רוצה לקנות ראוטר חזק יותר כי הוא בדיוק על הראש של מי שנמצא במחשב השני. חשבתי אולי להעביר את הכמה כבלים מאריכים דרך הצינורות של החשמל בקיר, זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב יש לי עכשיו 2 מחשבים עם מודם אחד (כל פעם אנחנו מעבירים תמודם ממחשב למחשב) על איזה רוטר אתם ממליצים? עריכה: תקציב 300 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום! קיימת אצלי רשת ביתית בת מספר מחשבים. אני מעוניין ליצור שיתוף בין שניים מהמחושבים שאחת שולחני עם ויסטה והשני עם WINDOWS 7. שבויסטה בחרתי לשתף קובץ מסויים ולהיכנס ללפטופ לקבל אותו, לא הצלחתי. נדמה לי שמצאתי את המחשב אבל שניסיתי להיכנס, הוא ביקש ממני שם משתמש וסיסמה. ידוע לי שבין מערכות 7 צריך הגדרות אלה להתחבר בינינם, אבל בויסטה אין , ושדמה לי שמצאתי את המחשב וניסיתי להיכנס אליו בלפטופ, הוא ביקש את החשבון, ושהכנסתי אותו הוא לא נתן לי את זה. מישהו יכול לעזור לא בפעולות ההגדרה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
012 מתחילים לצאת לי מהאף. זו כבר הפעם השניה השבוע שהרשת עושה בעיות, וכאשר מתקשרים לתמיכה הטכנית ישנה הודעה מוקלטת שישנה בעיה והיא בטיפול. אני כבר מחובר לאינטרנט משנת 97 בערך, וחוץ מחברת שני (עליה השלום) לא ניתקלתי בחברה כל כך בעיתית כמו 012. ביום ראשון אני מצלצל אליהם ומסביר שאם הבעיות ימשיכו (בADSL) אז אני אתנתק. האם מישהו פו מזדהה איתי? אולי אם עוד אנשים יתקשרו אליהם ו"יסבירו את המצב" אז השירות ישתפר. ??? יש פה עוד מישהו שהחיבור הגרוע של 012 מתחיל להמאס עליו?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-