עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DRz,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים

3. Started by shloogy,

הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,

4. Started by Oranili,

שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Shashay,

אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Trumpeldor,

אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by buyom,

פעם אני ההייתי מחובר בחברת אקווהנט והחיבור שלהם לעולם היה איטי רצח. לכן חודשיים שהייתי מחובר אליהם התנתקתי ועברתי לחברת אקטקום שהיא מצוינת ושמעתי מכמה גורמים שהחברה השתפרה ומהירות ההורדה מן העולם השתפרה מאוד רציתי לדעת אם יש בקהילה פה כמה משתמשים בחברת אקווהנט ושיתנו לי מידע אודות השירות של החברה בתודה ארז בויום

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by simla101,

שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by mind5,

החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Dj_Infernal,

פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Jesper,

אני משתמש באינטרנט בכבלים, ורוצה להקים רשת חוטית בין 2 מחשבים. כבר שאלתי פה כמה שאלות בעניין - חשבתי להקים רשת באמצעות SWITCH. עכשיו שמתי לב שלמודם הכבלים שיש לי (של מוטורולה) יש יציאת רשת ויציאת USB. האם אפשר לחבר את כבל הרשת מהמודם למחשב אחד, ואת כבל ה-USB מהמודם למחשב השני, וכך להשתמש במודם כ-SWITCH, או שהדבר לא אפשרי והמודם לא כולל בתוכו SWITCH?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gidongidon,

שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!

17. Started by lesForce,

שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by aviran,

שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Cheif,

לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wooper,

שלום האם יש נתב שיש בו יציאה למדפסת שימנע את הניצול של המחשב כלומר עכשיו יש לי רשת אבל כל הזמן שמדפיסים דרך המדפסת אצלי המחשב מאוד מקרטע

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן יש חיה כזאת? חיבור VPN לאירופה בעדיפות לגרמניה בחינם? כיום אני משתמש בHOTSPOT SHIELD אבל זה רק 7 ימים וזה גם לא הכי להיט. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.