רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הסביבה: XP HOME עם SP2 הבעיה: לא יכול לגלוש (גם ב FIREFOX ) למרות שמתחבר לרשת ומקבל IP. כן מוציא פינגים (לוואללה למשל) אבל TELNET לשרת הדואר שלנו גם לא עבד. יש היסטוריה של תוכנות ריגול אך טיפול משולב של ADAWARE+SPYBOT+MICROSOFT ANTISPYWARE ניקה הכל. ייתכן שהבעיות החלו לאחר שימוש ב KAZAA. כ"כ בוצע: IPCONFIG/FLUSHDNS ו- NETSH INT IP RESET והגדרת חייגן חדש כ"כ העברנו את המחשב למקום שיש ROUTER וגם שם היתה אותה בעיה (כלומר זה לא החייגן) יש עיצה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש. תודה (אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
:smoke:
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מצטער על הכותרת אבל זה הדבר הכי פשוט שעלה לי לראש לרשום בסיטואציה שנתקלתי בא בשבועות האחרונים. ספק שלי הינו בזק בינלאומי 100מגה ותשתית הוט כמובן בהתאם. מבחינת פינגים אין מה להתלונן ומבחינת מהירות הורדה גם כן... הכל פיקס און דה ספוט. אבל.... בשבועות האחרונים מהירות ההורדה שלי בטורנטים "איכותיים" לא עולה על 200KB כאשר משתפים 600+ ומורידים 200 לדוגמה. טורנט ספיציפי בכוונה החלטתי להוריד שוב מכיוון שלפני שבוע הורדתי אותו במהירות המלאה של החבילה שלי אבל הפעם המהירות בפח. ניסיתי לדבר עם בנזק בינלאומי אבל הם מפנים אצבע להוט וכך ההפך כאשר אני מדבר עם הוט. האם זה יתכן שמגבילים אותי ספציפית בטורנ…
-
- 37 תגובות
- 44.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כי הייתה להם בעיית עוצמות ברמת גן אתמול מסביבות 23:00 התקשרתי אליהם ואמרתי להם האינטרנט לא זז ויש 1,000000 איבודי פאקטים, לא ידעו כלום על זה, ואז ב 4:00 בבוקר זה הסתדר וחזרה הבעייה בסביבות 11:00 ואולי לפני גם. אז הגיע אליי טכנאי של הוט סידר לי פה כמה דברים עם העוצמות ואמר שיש טכנאי בחוץ שחיפש את הקופסא של התשתית לסדר שם. עכשיו זה תקין, אם מישהו יוכל להריץ איזה 300 פאקטים ל www.download.com ו ל- www.yahoo.com יעזור נורא. אני מקבל בדרך כלל ל download.com בין 205-238 כרגע ול yahoo.com 72-100 לפעמים יש קפיצה ולפעמים אין.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני כרגע עם נטויזן, משחק TC ELITE ברשת, ויש לי תמיד פינגים מעל 100, לאחרים(אירופאים) יש בד"כ 50\70\40 וגם לחבר אחד שלי שמשחק יש לפעמים 80\70. חבר אחר אומר לי שלבזק בינלאומי ש עדיפות מהבחינה הזאת של PING-ים ופחות LAG-ים במשחקים... מישהו מכיר\יודע\ממליץ\מאשר\מכחיש? תודה מראש... [מחובר במהירות 1.5MB, בהורדה בד"כ אין בעיה...]
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי ראוטר של אדימקס מדגם 6204Wg. בזק הציעו לי נתב מסוג D-LINK 2760U התומך בתקן N. השאלה שלי היא מי פולט יותר קרינה או במילים אחרות מי יותר מסוכן. תודה, אופיר
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בבקשה -- http://www.connectify.me
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. חברות התקשורת מתחילות להבין שהלקוחות מעונינים בפתרון תקשורת כולל שמספק תשתית, טלפוניה, סלולר, אינטרנט וטלוויזיה רב ערוצית מספק אחד. המצב היום הוא שעל מנת לקבל את כל השירותים הללו צריך להיות מקושרים ל-3 ו-4 חברות שונות -- כלומר לדבר עם 3-4 מוקדי שירות ולקבל מכל חברה חשבונית שונה. פה ושם ניתן כבר למצוא פתרונות המצמצמים את מספר הספקים שצריך להיות איתן בקשר ל-2 ובעתיד ניתן לצפות שניתן יהיה לקבל את כל השירותים מספק אחד. כך לדוגמא, התקשרות עם HOT יכולה לתת ללקוח פתרון לתשתית, טלפוניה, אינטרנט וכבלים, אך עדיין לסלולר נדרשת התקשרות נוספת. אחת החברות הראשונות המנסה לתקוף את הבעיה מכיוון אחר היא סלקום. החברה השיקה אתמול שירות חדש המיועד לעסקים קטנים ובייתים (ובעתיד ככל הנרא…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין אני לא מאמין איזה שיפור עצום ההורדות שלי עבור מאז ששידרגתי פעם הייתי צריך לחכות ל-4 בלילה כדיי להוריד במהירות סבירה (מעל 30) בלי מנהל הורדה כלשהו (במירק) עכשיו אפילו בשעות עומס אני מוריד במהירות של 46 קילו אני לא יודע מי גילה את זה אבל באמת מגיע לו איזה פרס נובל או משהו
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-