רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אמ;לק: מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט. היי! הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל). בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן. האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל. כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר מגיע טכנאי של בזק לחבר אותי ויש לי כמה שאלות : 1. בגלישה , צפיה ביוטיוב יש הבדל בין חבילה של 5 מגה ל 40 מגה ? או שזה אותו דבר ? אני לא מדבר על הורדה !!! 2. יש לי מודם ראוטר 1025 רוטל , יש אפשרות לקנות מבזק מודם VDSL ב 100 שקל ולחבר את הרוטל בתור ראוטר ? או לחבר את המודם רגיל למחשב ולעשות רשת עם כבל מוצלב כמו פעם ? ולחסוך את הכסף של הראוטר 3. קיבלתי 40 מגה משולב ב 115 שקל זה נחשב הרבה או סביר ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שמחשב נייד עם Windows 7 PRO יעבוד מול שני שרתי DC ברשתות שונות? יום אחד יהיה ברשת עם שרת DC1 ויום שני יהיה ברשת עם שרת DC2 וכמובן שיזכור את ההגדרות אוטומטית ליום השלישי שבו הוא חוזר לעבוד מול DC1. תודה רבה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך הטלפון הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מוזר. רשת ביתית, 2 מחשבים Win7. על אחד יש תיקיה משותפת, ומדפסת. כשאני מנסה לגשת אליו מהמחשב השני, מופיע חלון של סיסמא והוא כותב:כשל בכניסה. שם משתמש לא מוכר או סיסמא שגויה? מה זה יכול להיות? ביטלתי "שיתוף מוגן באמצעות סיסמא, ועדיין אותה בעיה. שיניתי לרשת ציבורית ועדיין אותה בעיה.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי. המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט. יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר). עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף. העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי באופן אוטומטי בין הור…
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-