עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני כבר הרבה מאוד זמן עם 014 וכנראה שזה אומר שאני לא מקבל דילי טובים. מה שהם נתנו לי עכשיו זה גיימר 20 מגה כולל תשתית בזק ב240 שקל שזה 50 שקל יותר ממה ששילמתי על 15 . עד כמה שידוע לי אפשר להשיג מחירים יותר טובים אז הנה בערך החישוב שלי של כמה עולה לי. מחיר "המשך" בבזק ל20 מגה הוא 140 שקל . גיימר ב014 עד כמה שידוע לי עולה 25 שקל. זה יוצא שאני משלם 75 שקל ל20 מגה . אני לא יודע כמה זה סביר. בנתיים נתתי פרטים לnetvision ואני מקווה שהם לא יתקשרו אלי יותר מדי. נראה מה יש להם להציע. הבן אדם מבזק אמר לי שה240 שקל זה בלי התחיבות - יופי עכשיו אפשר לעשות סקר שוק גם כשאני כבר מחובר אליהם. יש למישהו המלצות על ספקים שיודעים לספק את הסחורה? בכל מקרה שווה לי בכלל להתעסק עם כמה שקלים …

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by J S Bach,

שלום, המודם\ראוטר של הוט עושה הרבה בעיות, השאלה שלי באיזה מכשיר אני יכול להשתמש שעוקף אותו לחלוטין ככה שאני אוכל לחבר את הכבל של האינטרנט ישירות אל המכשיר החדש. ממנו ייצא כבל למחשב אחד ושני מחשבים אחרים יתחברו דרך Wi-fi, אז אני מעוניין שהתקשורת תהיה יצירה ומהירה. התקציב הוא 500 ש"ח וכולל קנייה מחו"ל\איביי. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by GaTor120,

אם אני לא טועה זה צריך להיות 1,2,3,6 אבל אני לא בטוח,אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by yoB_ynnaD,

שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. שלום, אני מאכסן אצלי Server של משחק ויש צורך בקצב העברת נתונים גבוהה , ישלי Download די והותר - 5MB אך מהירות הUpload שלי נמוכה מדי כ50KBPS , חיפשתי בספקיות השונות וראיתי הכי הרבה 1MB בבזק, האם הספקיות עד כדי כך מוגבלות ? האם הרוחב פס עד כדי כך קטן? האם הספקיות מסתירות חבילות עם UPLOAD גבוהה כי לא הרבה צריכים אותם?? לפני שאני מתקשר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנושא איזה חברה מומלצת? מחיר טוב ותמורה טובה כי איני רוצה לשכור שרת חיצוני במחיר 130 שקל לחודש.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. הנתב החדש של D-Link מציע מהירויות נהדרות תודות לתמיכה בתקן ה-802.11ac, ובתוספת מחיר וזמינות ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%9f-ac-%d7%a0%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rotemit,

שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oran55,

שישלב חיבור קווי ואלחוטי, למרות שהשימוש ההתחלתי שלו יהיה אלחוטי בלבד. התקציב עד 300 ש"ח (מקווה שזה מספיק). כרטיס רשת- מה עדיף? usb או pci- למחשב נייח. תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by Mytree Volf,

אמ;לק: מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט. היי! הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל). בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן. האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל. כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב …

14. מחר מגיע טכנאי של בזק לחבר אותי ויש לי כמה שאלות : 1. בגלישה , צפיה ביוטיוב יש הבדל בין חבילה של 5 מגה ל 40 מגה ? או שזה אותו דבר ? אני לא מדבר על הורדה !!! 2. יש לי מודם ראוטר 1025 רוטל , יש אפשרות לקנות מבזק מודם VDSL ב 100 שקל ולחבר את הרוטל בתור ראוטר ? או לחבר את המודם רגיל למחשב ולעשות רשת עם כבל מוצלב כמו פעם ? ולחסוך את הכסף של הראוטר 3. קיבלתי 40 מגה משולב ב 115 שקל זה נחשב הרבה או סביר ?

15. Started by DJO,

אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lsl,

שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Mistral,

היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by intermaster,

שלום לכם, האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שמחשב נייד עם Windows 7 PRO יעבוד מול שני שרתי DC ברשתות שונות? יום אחד יהיה ברשת עם שרת DC1 ויום שני יהיה ברשת עם שרת DC2 וכמובן שיזכור את ההגדרות אוטומטית ליום השלישי שבו הוא חוזר לעבוד מול DC1. תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  24. שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by hck,

היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.