רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי תשתית וספק של בזק בבית 40 מגה אם אני לא טועה ... הראוטר הוא של בזק: D-Link Dual Band Wireless N600 הראוטר יושב בסלון ואני רוצה להתקין רפיטר בקומה למעלה. בדקתי באתר של בזק וואלה זה יקר ממש הרפיטר שהם מציעים ... 267 עם משלוח. אתם יכולים להמליץ לי על רפיטר זול ומומלץ עבור מערך הרשת שיש לי בבית? איביי גם אופציה מעולה ... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחפש רשימת M3U ל-IPTV שכוללת ערוצים חיים (בעיקר חדשות) ב-HD/FHD בלבד. אתרים המציעים רשימות מתעדכנות יומית בדרך כלל לא אמינים, ורוב הערוצים הם לא באנגלית או באיכות זוועה (הערוץ לא עולה, מגמגם, לא עובד לאורך זמן וכו'). אשמח אם מישהו מכיר רשימה טובה ואיכותית לערוצים באנגלית באיכות HD - רצוי כולל כמה שיותר ערוצי חדשות איכותיים. בעיקר BBC WORLD NEWS HD, CNN EUROPE HD, FRANCE24 ENGLISH, DW ENGLISH וכדומה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות שטח איכסון בינוני על שרת טוב השרת מיועד לפורום כדוגמאת הפורום הזה... מישהו יודע מה גודל האיכסון של hwzone? ואני צריך אתר של חברה זולה וטובה לאיכסון.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא זוכר את השם אבל יש לי עליו כמה פרטים הוא מיועד לעמידה, צבע לבן, כסוף עם נורות ירקרקות/צהובות לדעתי של חברת TP-Link (הפתיע אותי לראות נתב כל כך איכותי שלהם) כבר התקנתי אותו לכמה לקוחות שלי ששדרגו ל־5 מ"ב בבזק ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את שמו למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום,יש לי סרט על חבר שלי שנפטר לפני שנה מסרטן,בן 15 במותו,הכינו עליו סרט,גודל הסרט הוא 286 מגה,מישהו מכיר שרת חינמי או משהו בסגנון שאני אוכל להעלות את הסרט?,בבקשה זה דחוף. עריכה: אני מקווה שאני לא עובר על החוקים,בתודה,אסף.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה לפני שפתחתי את הת'רד הזה והמסקנות לא היו טובות (לא היו בכלל) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=search2 אז אני מחפש שרת שתומך PHP SQL ולא ממש משנה לי המקום אני צריך אותו לאיזה כמה חודשים כדי שכמה אנשים שעובדים על פרויקט יוכלו להעביר מידע עליו (כגון פורומים, והודעות פרטיות) יש למישהו איזה המלצה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-