רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו. הדרישות שלי מהראוטר החדש : *שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד) *קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?) *שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK * כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה? מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיטואציה: 3 חיילים בבסיס סגור עם 3 מחשבים ניידים למודם USB אחד של אחת חברות הסוללר רצינו לקרנות ראוטר שיש אפשרות לחבר לו מודם USB יש חייה כזאת? ואם כן יש המלצות מראוטרים ספציפים? (עדיף זול :] )
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משהו פשוט שיהיה גם אלחוטי.. אני פשוט לא מבין יותר מדיי בזה.. תודה מראש עדכון: הראוטר מחובר למחשב עם כבל, יש רק נייד שנמצא ברשת עם אבטחת wpa פשוטה. בקשר לתקציב.. 200~
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניטרלתי את הוויפי של ההוט בוקס...עד עכשיו הייתי 100 מגה והיה לי ראוטר שהגעתי איתו עד 70 מגה וזה היה סבבה הבעיה שעכשיו יש לי 200 ואני מחפש ראוטר שיוכל לשדר לי את המהירות הזו... אשמח להמלצות :)
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הסיסמה של האינטרט משתנה כל כמה זמן ואני מחפש ראוטר שיאפשר לי לעשות חיוג עם הקלדת הסיסמה וגם שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני מחפש פתרון ודגם ספיצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אדימקס br 6204wg. מחוברים אליו תמיד מחשב נייח ורסיבר (והמודם..) באמצעות כבלים ומחובר אליו גם טאבלט בוויפיי. בסופ"שים מתחברים אליו עוד 2 לפטופים בוויפיי ועוד טאבלט בוויפיי ולפעמים עוד מכשירים כמו פלאפונים. נראה לי שהראוטר הזה לא יודע להחזיק כל כך הרבה עליו ולכן אני מחפש המלצות. הקנייה תהיה במרכז או במשלוח ואז לא קריטי לי איפה. מהירות האינטרנט כרגע היא 15Mb. תודה מראש, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שאני אוכל לקנות בארץ או בארצות הברית. *אני צריך ראוטר עם מודם פנימי שתומך גם ב-ADSL וגם בכבלים *אני צריך ראוטר שתומך בלינוקס - חובה - ורצוי גם מק * אני צריך ראוטר עם פיירוול * ואני צריך שהוא יהיה אלחוטי מישהו מכיר משהו מתאים?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אשמח להמלצות (גם דברים מ-ALIEXPRESS וכו' תופסים)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר. מה כרגע יש לי ? מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה). הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות : 1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות. 2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, …
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום HWZONE, כבר הרבה זמן אני מסתובב פה הגיע הזמן לפתוח משתמש ^^ כרגע יש לי 2wire 1000 חוטי דרך הטלפון, עם עשרות ניתוקים מתי שמתחשק לו, לפעמים 10 ניתוקים בשעה ולפעמים שבוע ללא ניתוקים. אני לא ממש מרוצה ממנו ואני מחפש פיתרון יותר איכותי שיהיה ממש רשת בין המחשבים שמעבירים קבצים וזה.. (למרות שלא חובה). עכשיו יש לי 3 מחשבים 2 בקומה עליונה ו1 בתוך הממד בקומה תחתונה שנמצא בדיוק מתחת למחשב כלשהו. דבר כזה יכול לעבוד עם ראוטר+נתב אלחוטי או שהממד חוסם אותו? ואם כן, אז יש הבדל משמעותי בין חוטי לאלחוטי בקטע של איכות ויציבות? אני מחפש מכשיר שיהווה גם ראוטר וגם נתב כמו שיש לי עכשיו.. והדרישות שלי הם: 1) שיהיה איכותי ככל הניתן, המחיר לא משנה כרגע אבל לא משהו מטורף. תוך כמה חודשים הוא אמ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, שתיהיה לכם שנה טובה לכבוד השנה החדשה החלטנו לשדרג את האינטרנט שלנו ל10 מגה בתשתית של NGN בחבילה שנטוויזן מציעה, אני אישית הייתי מעדיף להתחבר ישירות לבזק אבל המשפחה שלי עשתה עוד החלטה מטופשת בלי להתייעץ איתי. בכל מקרה, אנחנו מחזיקים בבית כרגע מודם ישן בן 7-6 שנים עם הכותרת הגדולה עליו של WOW וראוטר WRT54GL של LinkSys. אני מניח שבשביל לנצל את הסיפוק האמיתי שבNGN ומהירות 10 מגה, אצטרך לשדרג את המודם והראוטר ולהחליף כרטיסי רשת אל-חוטיים למחשבים אשר מתחברים באל-חוטי. אני מעוניין בראוטר+מודם חדשים במחיר של 400 ש"ח, אפשר לחרוג ל500 אם זה באמת יצדיק את המחיר, ומוסיף עוד 200 ש"ח לכרטיס רשת אל-חוטי חזק שיתמוך ברשת מסוג N. כמובן שאציין שאני מעוניין שגם הראוטר יהיה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-