עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arkadur,

המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by natanel102030,

כותרת. לבית. לא צריך יותר מ4 חיבורים אפילו

4. מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by niv212,

אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mrraz,

אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by doker,

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by NeverMore,

אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by rmilter,

מחפש ספק אינטרנט טוב... הייתי שמח לשמוע קצת תגובות של אנשים... מחיר פחות קריטי כי כולם +- אותו הדבר... מישהו יודע משהו על האינטרנט של TRIPEL C - CCC או על 018...

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי לאחרונה חידשתי את המנוי שלי ב בב"ל וגם בחרתי לשלם על כתובת IP קבועה מאז החידוש האינטרנט אצלי עובד בצורה מוזרה ... זאת אומרת בבדיקת מהירות מכל עמדה בבית הכל נראה תקין אבל הלכה למעשה אני לא יכול לצפות ב NETFLIX ללא פיקסולים או עצריות לטעינה לא מצליח להשתמש בשירותי package manager כמו WINGET או chocolatey חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וסביר להניח שבזמן שיחה עם שירות הלקוחות או התמיכה של בב"ל הכל יהיה בסדר אבל כשאני אצטרך להשתמש בשירותים הללו כנראה תהיה בעיה ... כשאני מחבר מודם סללורי לנתב שלי (כ GETWAY) הכל עובד בצורה תקינה כשניסיתי לפנות לתמיכה של בב"ל דרך ה ווצאפ ענו לי אחרי כמעט 24 שעות וגם אז התומך עשה RESRT ל…

13. Started by Pease Brother,

מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by lsoul100,

ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?

15. Started by bhnvb,

לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mihFir,

אהלן, אני עכשיו אצל הספקית ברק, אני לא ממש מרוצה מהם, יש להם מחירים לא כאלה נוחים וגם האינטרנט בוא נגיד... עושה לי המון בעיות. אז החלטתי לעבור, גם בגלל שאני עובר למקום אחר, וגם בגלל שנמאס לי כבר מהם. לפני כמה זמן שמעתי שעומד לצאת אינטרנט 6 מגה? האם מחירי החבילות האחרות יצאו? ועוד שאלה, האם קיימת חבילה כזאת, שיש לה UPLOAD גבוה במיוחד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום חברים. אני מחפש ממש בנרות ספר הדרכה ולימוד עצמי להקמת רשתות מחשבים (קטנות) עם שרת. הספר חייב להיות בעברית. מישהו מכיר דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

19. Started by Chymes,

אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  21. אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Shay08,

אני מעוניין לקנות ראוטר באזור קצת בעיתיי מחשב אחד יושב בקצה הבית מחשב שניה ישב ביחידה דיור לא בעלת קיר משותף לבית והמודם יושב כרגע בחדר שלא יהיה בו מחשב עכשיו לחדר הקרוב אני פשוט משחכתי כבל גם ככה לא רואים אותו הבעיה זה ליחידה דיור שנמצאת מחוץ לבית איזה ראוטר אתם ממליצים לי כי ניסתי את הTP-Line TL-WR541G אם כרטיס רשת USB TL-WN321G והאות היה נמוך יש ראוטר וכרטיס רשת שיותר כדי לי לנסות או שכולם יתנו לי את אותו אות לערך?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. אני משתמש בנתב R7000 ומריץ DD-WRT v24-sp2 (10/27/14) std (SVN revision 25179) כרגע אני נתקל בשתי בעיות ומקווה שיש פה מומחים שיכולים לעזור. 1. הנתב משמש גם כ- Torrent Client ע"י שימוש ב- Transmission Bitorrent. עד לא מזמן זה עבד ללא תקלה אך כנראה שיש לי תקלה בכונן USB ששימש להורדת הקבצים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך מגדירים מחדש את הכונן כך שהנתב יזהה אותו ויעשה בו שימוש עם Transmission 2. כיצד אני מגדיר גישה מרחוק לכונן החיצוני שמחובר לנתב? הכונן נגיש כל עוד אני ברשת של הבית, אך אני בטוח שיש דרך לגשת בצורה מאובטחת אל הכונן מכל מקום אחר. תודה מראש. גיל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, ברשותי ראוטר\מודם VDSL מסוג Netgear Nighthawk X4S AC2600. מכשיר חזק לכל הדעות, תומך VDSL ובכך חוסך מודם חיצוני. לראוטר מחוברים דרך קבע, מערכת 5 מצלמות Wifi מקליטות לרשת, מחשב, 2 טלויזיות המריצות צפייה אינטרנטית בלבד ומדפסת רשת. שאר המכשירים האחרים, מצלמת דרך מהרכב בחנייה, סלולרים וטאבלטים מחוברים לסרוגין. לאחרונה אני חווה ניתוקים, פעם-פעמיים ביום שלדעתי מקורם בראוטר. לעיתים אין גישה לאינטרנט (לרשת יש) ולאחר ריסוט הראוטר הגישה חוזרת. במקרים אחרים, הראוטר מרסט את עצמו ועולה ללא גישה לאינטרנט או רשת. ריסוט חוזר פותר את הבעיה. בגלל מערך המצלמות אני צריך אינטרנט יציב, ללא ניתוקים. האם יש דרך לריסוט אוטומטי כשהגישה לאינטרנט אוב…

דיונים חדשים בפורומים