רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש להחליף את הראוטר-מודם BE של בזק במודם פשוט ואיכותי שיתחבר לראוטר DECO M5 ומערכת ה-MESH הביתית שלי. מכיוון שכבר יש לי את ה-DECO M5 אין לי צורך בראוטר ומודם משולבים כמו ה VR600 וחבל לי על הכסף. לכן מחפש פתרון בדמות מודם שיעשה את העבודה עם המערכת כפי שתיארתי אותה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<p><p>היי חבר'ה,</p><p>השנה החלטתי לנצל את מבצעי ה- Black Friday ולקנות מודם ראוטר (משולב) איכותי מחו"ל.</p><p>חשוב לי שיהיה אמין כמובן, בעל טווח wifi מכובד ושיתמוך במהירויות גבוהות בתשתית בזק (40-100 מגה). אם קיימת אפשרות שהוא גם יתמוך בתשתית של הוט במידה ואחליט להחליף בעתיד, מה טוב.</p><p>אין לי ממש תקציב מוגדר,אבל חשבתי בין 150 ל- 200 דולר.</p><p>תודה מראש לעוזרים.</p></p>
-
- 17 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לטריפל של פרטנר (אינטרנט 40MB, טלוויזיה וטלפון) ולקחתי את המודם ראוטר שלהם בשכירות, הבעיה היא שיש להם רק דגם אחד והוא ממש חרא. יכולות ה WIFI שלו ממש על הפנים. אני מחפש מודם ראוטר עם יכולת חיבור לVOIP אמין, איכותי ומתקדם כדי להחליף את מה שפרטנר הביאו לי. הדגם שלהם הוא נתב AudioCodes MP264. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי עברתי דירה ושידרגתי את האינטרנט של בזק מ 15 מגה למאה מגה. יש לי מודם ישן של בזק netgear שהטכנאי אמר לי שהוא לא תומך במאה מגה וניסה למכור לי ראוטר חדש. בקיצור אני מחפש מודם ראוטר חדש שיתמוך ברשת ADSL של מאה מגה מה צריך לבדוק במפרט? אני מחפש משהו זול שישמש בעיקר לWIFI בבית ממש קטן כך שקליטה לא תהיה בעיה. זה למשל בסדר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 אני צריך VDSL2?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני כרגע נמצא עם ה TP-Link ARCHER VR600 שכל הזמן עושה לי בעיות ואני מחפש להחליף אותו. מחפש משהו איכותי, אמין ושתומך ב vectoring ו- G.INP ועדיפות לאחד שתומך בתקן AC. תודה רבה,
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להתחבר לאינטרנט הביתי של פרטנר ואני רוצה לקנות מודם שהוא גם ראוטר שיעבוד לי טוב ושיהיה לו קצב העברת נתונים מקסימלית כדי שבמידה וארצה להגדיל בעתיד את מהירות הגלישה אז לא תהיה לי בעיה. אשמח להמלצה על מודם טוב. תודה :-)
-
- 12 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם-ראוטר שיעבוד טוב גם עם תשתית רגילה וגם עם תשתית של unlimited שמגיעים בקרוב לפרוס באזור שלי. 1. מעוניין שיהיה בו אופציה להגביל רוחב פס עבור מחשבים מסויימים כך שאוכל להגביל את מהירות הגלישה של 2 מחשבים שאין לי גישה פיזית אליהם ושבשני מחשבים אחרים לא תהיה הגבלת גלישה. 2. אופציה זו אינה חובה אבל שאוכל להגביל מהירות של אפליקציות מסוימות שרצות על המחשב שלי או על מחשב אחר כמו שראיתי פה: https://kb.netgear.com/24266/How-to-enable-Quality-of-Service-QoS-on-routers-with-NETGEAR-genie?cid=wmt_netgear_organic לא משנה לי אם המנגנון יעבוד כמנגנון תעדוף או כמנגנון של הגבלת מהירות גלישה ל X KB. מה השם המקצועי של האופציות האלה? המלצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי שכל פעם שאני רוצה לעבור ספק אני צריך להתעסק עם החלפת ציוד. יש לי ראוטר מצוין משלי, ורציתי לדעת איזה מודם בסיסי מומלץ לקנות בארץ רק בשביל לחבר אותו לראוטר? כמובן שרצוי שיתמוך בעד VDSL2 אבל אם רק VDSL לא נורא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי הוטבוקס. אני גולש במהירות 200 מגה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מודם נתב של 012, D-LINK 225. אני מעוניין להשתדרג, כיוון שהקליטה האלחוטית ממש גרועה ואיטית. הדרישות: wifi בטווח של 8-10 מטרים אמין וללא ניתוקים פתאומיים בעיקר בשביל משחקי רשת קל להתקנה ולהגדרת רשת פרטית מאובטחת תמיכה ב cellcom tv באיכות טובה דרך ה wifi תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחליף לראוטר הישן שלי linksys wrt54gs בתקציב נמוך. הוא מחובר לתשתית הוט, הראוטר מספק כיסוי לרוב האזורים שאני צריך. אליו מחובר עוד edimax ישן ב wds שמכסה לי שני חדרים מרוחקים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד במכללה קורס בWAN ואני צריך לכתוב דוחות מעבדה שבהם אני צריך חומר רקע כללי בנושא. מישהו מכיר אתר שמתעסק בנושאים כמו זמני תגובה טובים,תוצאות של ניצול גבוה של קו WAN וכו'?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-