רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית ל4 מחשבים. איזה נתב מומלץ במחיר של עד 500 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הביאו לי תרואטר הזה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=402337 אני יודע שהוא לא מומלץ אבל קיבלתי מתנה. עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אחד ישן ואחד חדש האם שניהם צריכים לתמוך ב WIFI ?? איך אני מחבר אותו מבחינה פיזית ? אני אמור לחבר אותו למודם שיש לי כרגע ואז איך הוא תחבר למחשב השני? האם צריך לקנות כרטיס WIFI גם למחשב השני? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים אהבתי לשחק באתר PLAY 65 אשר נסגר לגולשים מישראל בשל סיבות חוקיות. האם הינכם מכירים דרך לגלוש מהארץ אולם להראות כאילו גולשים מחו"ל? ובכך להמשיך ולהנות ממשחק באתר? נא הסבר מפורט ל"מבינים" ברמה נמוכה.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0 לאחר מספר שבועות של בעיות ב-utorrent קראתי את הדיון הנ"ל והחלטתי לנסות חברה אחרת. התחברתי לחברה מתחרה וקיבלתי פתאום מהירויות טובות וחיבורים נורמלים. התקשרתי לברק בבקשה לבטל את המנוי (אין לי התחייבות אליהם). אשת שימור לקוחות שדיברה איתי נדהמה לגלות ולשמוע שאני חושב שהם חוסמים שיתוף קבצים והבטיחה לי שאין כזה דבר ושהיא בחיים שלה לא שמעה על זה. כמובן שלא האמנתי לה. היא ביקשה לתת להם הזדמנות לתקן את הבעיה. הסברתי לה שמבחינתי אין מה לתקן ושאני עובר בכל מקרה. אבל אני מוכן לתת להם לנסות לתקן רק כדי לראות אם הם מסוגלים (תהיתי מה בדיוק הם יעשו ואם זה פתאום יסתדר בצורה פלאית מה שיוכיח שיש להם חסימה מהצד שלהם על …
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של D-LINK וברצוני למנוע מזרים לגלוש דרכי אלא באישור שלי, אשמח לקבל סיוע כיצד לבצע את זה. (אם אפשר צעד אחר צעד, אני לא מומחה למחשבים) תודה..פ
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך הצעה לנתב טוב עדיף שיהיה ללא גישה אלחוטית (אבל לא מחייב - יש לי כבר תשתית קווית בכול הבית). וכמו שהבנתם אין לי בעיה להשקיע אם המוצר שווה את השקעה. כרגע אני מתלבט בין DI824VUP D-Link לבין WRT54GS LinkSys או LinkSys BEFSX41. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נעזרתי באתר - אבל ללא הצלחה לנפתור את בעיית בLOW ID בEMULE קישור: http://www.portforward.com. בהגדרות הראוטר פתחתי את הפורטים שמסומנים באימיול 4662 TCP ו4672 לUDP. יש גם IP סטטי למחשבים 192.168.1.103 והלאה. הפיירול של ווינדוס מוגדר לקבל את הפורטים. ואם זה משנה משהו יש לי מודם ECI 312+. איך צריך להגדיר את הראוטר או המודם כדי שהפורטים כן יפתחו.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר למחש אחד אני יכול להכנס ולמחשב השני לא מופיע הארור הזה מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד/להעלות מטרקרים פרטיים אני מקבל הודעה Connection Error (Timeout בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הפורטים בנתב הפניתי ידנית-לא עזר השתמשתי בUPNP-לא עזר נשברתי וחיברתי את המודם ישירות לכרטיס הרשת (חיבור MPLS דרך ברק)-לא עזר אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט, לא מצאתי תשובה הבנתי שהבעיה היא לא בראוטר ולא מצאתי פתרון אז ברגע של יאוש התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה והבעיה עדיין לא נפתרה החלטתי לנסות גישה שונה אני קולט מהבית מספר רשתות אלחוטיות, התחברתי לאחת, העליתי את Azureus והכל עובד מצויין ניסיתי בעוד אחת ושוב הכל עובד מצויין התחברתי בחזרה לאינטרנט שלי, ושוב לא עובד ניסיתי 2 תוכנות, Azureus ו uTorrent השתמשתי בהצפנה ,ניסיתי מגוון פורטים ושיניתי את הIP שלי וכלו…
-
- 99 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ברק שהייתי מחובר אצלם שנים ניקנו ע"י נטויז'ן, ודומה שהם הולכים בדרכם ומנסים להגביל את כמות התעבורה. אנטרנט זהב - לא בא בחשבון. שירות גרוע והבעלים מוכר קופים לניסויים. בזק בינלאומי זה כמו בזק מבחינתי - לא מתקרב. דומה ששארה רק 012 שלא שמעתי עליה יותר מדי דברים רעים. מה דעתכם?
-
- 67 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
83.98.163.107 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני משתגע,מה לא עשיתי,פתחתי פורט 5190וגם 433 לא עוזר,חשוב לציין שיש לי מודם של בזק BEFOCUS +3 12 ויש לו פיירוול פנימי. אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד מה אף אחד לא יודע!?!??1
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-