עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by itay127,

אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, לא משהו יקר בסביבות ה 100 שקל..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Dr.Hoffman,

אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. יש לי מחשב שעליו יש ויסטה והוא מחובר לאינטרנט (בזק בינ"ל),יש לי כבל מוצלב,איך אני עושה שגם המחשב השני (XP PRO) יהיה מחובר לאינטרנט (לא רוצה לקנות ראוטר ואני יודע שהמחשב עם הויסטה יהיה חייב להיות מחובר) ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום לכולם, עקב בעיות עם תשתית הADSL (הפתרון של בזק לניתוקים בלתי נפסקים - ניתוק כל הטלפונים בבית מלבד אחד, לא ממש נוח) אני עובר לכבלים. הבעיה - אני אאבד את המודם+נתב אלחוטי שלי, אז אני צריך אחד חדש ;D הדרישות: 1. יכולת לא לקרוס תחת עומס אלפי הקישורים של תוכנות P2P כמו ביטורנט ואימיול 2. תמיכה בתקנים 802.11b/g/n (לתמיכה במחשב מאד ישן, מחשב פחות ישן ומחשב שעוד לא קנינו ) 3. שיהיה טוב ככל האפשר כמו כן רצוי שהממשק שלו יתמוך בקידום -טווח- של פורטים ולא פורטים בודדים (לסדר 100 הגדרות נפרדות לכל פורט למשחק שדורש 100 פורטים פנויים=לא כיף). התקציב-עד 400 ש"ח. אשמח להמלצות (והארה לאחראים: סטיקי נתבים מומלצים יכול לחסוך הרבה נושאים כאלה-הסתכלתי ב-4 העמודים הראשונים ויש…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by jackhammer,

אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by lm007,

חיברתי לפטופ למחשב רגיל שכבר מחובר לאינטרנט באמצעות כבל מוצלב. הגדרתי את החיבור לפי המדריך שבסטיקי. השיתוף קבצים פועל, אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לאינטרנט. מה הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. שלום, כרגע יש לי נתב רגיל (של EDIMAX) אליו מחוברים שני מחשבים שולחניים. בקרוב יצטרף לחבורה גם מחשב נייד, והייתי רוצה לדעת האם יש דרך שהוא יאפשר גם רשת אלחוטית אליה הנייד יוכל להתחבר מכל מקום בבית, או שאין ברירה אלא לרכוש נתב חדש אלחוטי. (אני מניח שרכיב שיאפשר התאמה כזו יהיה זול משמעותית מרכישת נתב חדש, אך כמובן שיכול להיות שאני טועה). תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shben,

כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום, אני עומד לרכוש נייד Dell Inspiron 6400 ורציתי לשאול בקשר לכרטיס התקשורת האלחוטית שלו - שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים, אבל הנייד הזה מגיע עם הצ'יפ הזה (ולא של אינטל). אשמח לחוות דעת בקשר לצ'יפ של Dell, ולשמוע (בעיקר מבעלי נסיון) האם אפשר לקנות אותו ולהיות רגוע או שזה יעשה בעיות. תודה מראש, ליאור.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. חיברתי מצלמת אבטחה לרשת הביתית וכן את תוכנת האבטחה DVR למצלמה ישנה כתובת IP (מצלמה WireLess) ושם יש לי אפשרות להגדיר כתובת של DynDns פתחתי כמובן חשבון ב- DynDns אני מזין בתוכנת DVR ו/או במצלמה את הכתובת וכמובן שם משתמש וסיסמא אך ללא הועיל משום מה הראוטר הוא "עונה" לכתובת שאני מקליד בשרת (הכתובת של DynDns) האם אני צריך להגדיר איזה משהו אחר שלא הגדרתי או לעשות Port Forword ?? אנא עיזרו לי למישהו שיש מעט נסיון בנושא תודה אסף

• 14 תגובות
    • 9.4k צפיות
  17. אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by razoli,

איך מתחברים לרשת עם ויסטה? ואיך משתפים קבצים?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by No_Man,

איך אפשר להוריד את הפינג למינימום, שיהיה הכי נמוך שאפשר. לשנות תשתית (מה עדיף, ADSL או כבלים) ? לשנות את צורב חיבור המודם למחשב (מה עדיף, USB או כבל רשת) ? להחליף ספק |: ? אני יודע שאין הרבה לעשות (אחרי הכל, אנחנו גרים בישראל) אבל אשמח לכמה טיפים |:

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. מישהו בפינאלנג אמר לי שאצלם אפשר לקנות אינטרנט 100MB download ו10MB UPLOAD לעומת זאת כשאני מסכת באתרים של הספקים בארץ אפשר עד 5MB download ו512KB upload.. האם אפשר גם בארץ להשיג מהספקים למשל 1MB upload או 750KB? האם בכלל הם מוכרים כזה דבר..? (אגב האם זה בכלל אפשרי 1MB UPLOAD ביחד עם MB1.5 download או שצריך גם להגדיל ת'download ל3MB?)

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by barash,

שלום לכולם. יש לי בעיה אם ראוטר BR-6104K EDIMAX האינטרנט דרך ראוטר הוא איטי ולא פותח אתרים. והאינטרנט דרך HOT שרת בזק בנלאומי. הראוטר נותן לי דבר כזה May 12 11:44:06 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 26 (expecting 23) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 28 (expecting 27) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 29 (expecting 27) מה זה יכו להיות ומה עושים ותקשות בין המחשבים בסדר יש 3 מחשבים. תודה מראש. ???

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים