עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by xpepx,

לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  4. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by alone66,

מזה מסיבת רשת תודה

6. Started by nerya40,

ראיתי פה שהוט מציעים חיבור Internet Reserved שזה אומר פס רחב מובטח - מזאת אומרת ? במה ההבדל מתבטא לעומת חבילות אינטרנט רגילות ? וגם המחיר של החבילות האלה נורא יקר. http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/ והחבילות: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/InternetReserved1/ המחירים: למה זה כזה יקר ? ולמה זה שימושי ? תודה לעוזרים.

7. Started by musari,

יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  8. יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן אנשים, אחרי כ5 שנים באינטרנט מהיר.. ושנתיים עם רשת מחשבים בחיבור ישר .. עברתי לראוטר (לא סתם ראוטר. אלא ראוטר של בזק .. טוב אחרי שצחקנו אספר לכם שזה גם אלחוטי) היות וקניתי מחשב חדש.. תיכננתי ככה. יש לי פה 2 מחשבים בקומה 1 שמחוברים לראוטר ישירות (ראוטר של בזק ..זול (או מה שזול בסוף יוצא יקר) עם כבלים ...המחשבים מטר מהראוטר...) ומחשב אחד קומה מעל.. במרחק בערך של 10 מטר מהראוטר בקו אוירי.. שיתחבר אלחוטי. עשיתי בדיקה בקומה השניה .. הסיגנל הוא 80 אחוז בערך.. רוב הזמן המהירות חיבור היא בין 36 ל54 MBS הזה .. אבל העוצמה היא קו אחד מתוך ה5. השאלה היא כזאת.. האם כדאי להשקיע עוד כ200 שקל ולקחת לינקוסיס (או ראוטר אחר) שיש בו 2 אנטנות ואז יש סיכוי שזה יקלוט בקומה השניה בעוצ…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. ובכן התקשרתי לערוצי זהב להזמין את החבילה של ה 750, והשאלה שלי לגבי הספק היא: בזק בינלאומי או 012 אני כרגע לקוח אצל בזק בינלאומי ב ISDN 64, ומשלם חודשי חופשי לבזק 99 שקל... אני מתכוון להתחבר או לבזק בינלאומי או ל012 לאינרנט בכבלים לבזק בינלאומי אין עדין מחירים ול - 012, יש מחירים 34 דולר לחודש כולל מע"מ (ואם מתחייבים לשנה משלמים ל 3 חודשים או חודשים (לא זוכר) 9.90 דולר (נדמה לי) ונראה לי שיש הנחה למי שמנוי בשיחות לחול של קווי זהב.. אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה ישתלם לי יותר, אני יודע שלבזק בינלאומי רוחב הפס הכי גדול אבל האם זה ישפיע על מהירות ההורדה שלי ?! אם למישהו יש המלצות/אכזבות מהחברות הנ"ל, נא כתבו אותן

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by iakovl,

טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456657.new#new

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..

14. היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Snufkin,

כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by ex_,

היי סיימתי עם ההתחייבות עם בזק ואני מחפש לשדרג... (הת'רד עבר עריכה אבקש להתייחס לפוסט הראשון.תודה.) לכל שחקני מולטי ברשת שגולשים דרך הכבלים בחבילה רגילה(לא גיימר) 1.5/256 אתם מרוצים מהפינגים? gunz bf2 tm farcry וכו'

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מה אתם ממליצים לי לעשות?להיכנס לחנות של בזק ולקנות שם?איזה ראוטר לבחור?מה חשוב לבדוק לפני בחירת הראוטר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחובר עם 12M ל 014 עם חייגן שהכנסתי אותו לראוטר (שם וססמא) לפעמים מוריד מאתרים כמו רפיד SHARE ואז אחרי כל קובץ מחוייבים לחכות שעה וזה מעצבן כולנו יודעים לכן בכדי להחליף את ה IP מנתק כל פעם מחדש את הראוטר ל4 דקות ורק אז משתנה לי המספר ויכול להוריד שוב מתחת ל3 דקות עדיין לא נותן לי (כנראה לא משתנה האי פי לגמרי) רק מעל 4 דקות זה מתאפס וזה נורה מעצבן יש שיטה מהירה יותר להחלפת האי פי מאשר כיבוי הראוטר ל4 דקות כל פעם והדלקתו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by בועז אורן,

שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה

22. היי לכולם נתקלתי בבעיה חמורה לאחר פירמוט המחשב: אני מתחבר לרשת:מוריד מיילים דרך הOUTLOOK אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט!! מישהו יכול לעזור? תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  23. אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים