עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GbeTech,

אהלן. אני בטוח שזה מוכר לכולם. אני משלם על אינטרנט 100Mb, כלומר בפועל צריך להיות הורדה של 12.5MB. בפועל אני מקבל 6-7MB. כשמתקשר להוט, הם שולחים אותי לבדיקה באתר שלהם, שכמובן מראה 100Mb, מה שמגיע עם טענה שהם לא לוקחים אחראיות על התקשורת שלי עם שרתים אחרים. איך אני יוצא מהסבך הזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by MtK,

אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps

3. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, יש לי ראוטר DLINK 6740U שלא מזמן קניתי עם המבצע של 018. שאני גולש ברשת האלחוטית בבית ובודק מהירות גלישה (speedtest.net) אני מקבל בערך 32-38 מגה מתוך 40, שזה אחלה. אבל שאני מחובר לרשת מהפלאפון (בדקתי עם נקסוס 4 וLG G3) לאותה רשת, אני מקבל קצב מחריד של 3 מגה, מה שדי מונע ממני להשתמש בCHROMECAST בצורה שפויה. חייב לציין שזה קרה לי גם בעבר עם בזק, אז לא בטוח שזה קשור ספציפית למעבר ל 018. ניתקתי גם את ה chromecast לוודא שאין בעיות ועדיין אותה בעיה. שאני מכבה את הרשת האלחוטית בנייד, ובודק מהירות עם דור4, אני מקבל מהירות יותר גבוהה אפילו של 6.5 מגה. מישהו מכיר את הבעיה? יכול להיות שהדרייברים בפלאפון לא מתאימים או השיטת אבטחה שונה?

• 18 תגובות
    • 11k צפיות
  6. אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן אנשים! מזה שנים רבות שאני מחובר לנטויז'ן, דרך הוט כספקית התשתית. עם השנים הלכתי והשתדרגתי בחבילות האינטרנט וכיום אני רשום לחבילת 12 MBS ברשותי נתב חדש של DLINK, ומודם מיושן למדי של מוטורלה. לפני כחודש התחילו בעיות רציניות בחיבור האינטרנט - האינטרנט מתנתק, לא מצליח להתחבר בעת הדלקת המחשב, המכשירים שמחוברים לWIFI לא מצליחים לקבל מידע עד שאני מנתק את המודם והראוטר מהחשמל ומרסט אותם. לפני כשבועיים התחלתי גם לסבול מבעיות איטיות רנדומאליות - הורדות איטיות, אתרים שנטענים לאט ואיטיות מעיקה באופן כללי. לפני כשבוע שבתי לביתי מהאונ', רק כדי לגלות שהמחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. לאחר מס' נסיונות ניתוק וחיבור מחשמל לנק' חשמל וכן משחק עם הראוטר, הבנתי שמשהו לא בסדר עם המודם - פ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by +Eliran+,

הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms. אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה. מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים! יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by nexson568,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום , לאחרונה ביצעתי שידרוג של מהירות האינטרנט שלי מ-5M ל-12M ספק האינטרנט שלי הוא 012 והתשתית היא HOT ויש לי כרטיס רשת מובנה במחשב. כאשר בצעתי בדיקת מהירות באתר SPEEDTEST.NET מצאתי כי חסרים לי 2M וכי אני מקבל רק בממוצע 10.34M מהירות הורדה ומהירות העלה תקינה (לפי החבילה) של 1.02M עכשיו בעבר כשהייתי עם 5M כל פעם שביצעתי בדיקת מהירות אז זה הראה לי 5.12M ישר קפץ למעלה והיה תמיד יציב ופה ב-12M זה מתחיל מ-8M וזוחל לאט לאט אל עבר ה-10M עכשיו את הבדיקות שלי בצעתי גם באתרים כמו HOT,נטוויז'ן,012 וכולם הראו לי תוצאה דומה.. (כמובן שבעת ביצוע הבדיקה כיבתי את הטורנט וכל מה שעלול לתפוס רוחב פס) השאלה היא האם זה תקין שב-12M יווצר מצב כזה שאני לא ממצא את מק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oneq,

יש לי בסלון ממיר פייברבוקס של הוט, וכשאני מחבר אליו את את המחשב הנייד בעזרת כבל LAN אני מקבל מהירות הורדה של בערך 140-150 מגה. כשאני בחדר, עם אותו המחשב, מחובר לרשת הפייבר בעזרת WiFi אני מקבל מהירות הורדה של בערך 30-40 מגה. דיברתי עם הוט, הם טוענים שהם לא מתחייבים לשום דבר שקשור ל WiFi, ושזאת לא בעיה שלהם. הם מתחייבים רק למהירות בעזרת כבל LAN. אבל גם בעזרת כבל אני לא מקבל 200 מגה כפי שהתחייבו אלא רק 140-150 מגה... האם זה נחשב לסטייה שהיא בסדר או שזה גם לא תקין? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by din707b,

שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  15. Started by Itaybm4,

צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by 100BATISTA,

יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?

18. Started by vero,

שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה

20. אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  21. לפני מספר שבועות רכשתי נטסטיק של פלאפון מסוג סיירה 308,בתיאוריה הוא אמור לספק מהירות של עז 15 הורדה ו 5 העלאה... לא מצפה לקבל את המהירות האופטימלית אבל בפועל אני מקבל שליש מזה באופן די קבוע..שיחות עם המוקד והגדרת חייגן מחדש וכו לא עזרו מישהו יצא לו להתנסות בזה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html

• 111 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. שלום בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של מהירו אינטרנט נומכה מאוד, החבילה שלי זה 1.5 דרך בזק ואינטרנט זהב כספקית, ואני מוריד במהירות של 8-10 לפעמים מדיע ל 40-50, ניסיון להתקשר לספקית לא פתר את הבעיה כי הם ביקשו ממני להוריד קובץ מהאתר שלהם ושם המהירות הייתה 170-180. ניסיון לסריקת וירוסים וספייורים לא עזר כמו כן אפילו פירמוט המחשב לא עזר :\ כמאט כל האתרים לבדיקת מהירות הורדה הראו לי תוצאות כמו 60-80 והיו פעמים שההעלה הייתה עוקפת את ההורדה כמאט פי 2!! האם גם לכם זה קורה? כי גם בחר שלי חש באיטיות באינטרנט והוא בבזק. האם לדעתכם יש בעיה כל שהיא שאינטרנט בארץ? מחכה לתגובתכם.

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה

דיונים חדשים בפורומים