עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר

2. Started by iliagildin,

שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by miki03,

שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by Pleasure_Machine,

בזמן האחרון אני שם לב שמהירות האינטרנט איטית יותר ממה שהייתה אין לי רוגלות ווירוסים על המחשב הביטורנט כל פורט שאני מנסה אומר שהוא סגור ובnetworking שב.. task manager הגרף לא עובר את ה2.5% מה זה אומר?

7. שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית, אחד שמחובר ישירות לראוטר ולמודם ומחשב נייח נוסף שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני מתחבר דרכו לראוטר. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אין בעיות של איטיות בכלל, ובמחשב השני שמחובר דרך הכרטיס רשת אלחוטי יש את הבעיית איטיות, ולפעמיים גם האינטרנט מתנתק בפתאומיות במחשב שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי וישר לאחר מכן הוא חוזר אחרי חצי דקה בערך. המרחק בין שתי המחשבים הוא סך הכל חמש מטר ביניהם יש גם שתי קירות של החדרים. ניסיתי את השיטה עם חיזוק האות של הראוטר ע"י האנטנה המאולתרת שהסברתם איך להכין וזה גרם לאות להיות יותר נמוך וגם לאחר שהורדתי את האנטנה מהראוטר האות נשארה נמוכה, במחשב שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי נקלט 1 mBps לעומת זאת לפני ששמתי את האנטנה המאולתרת על…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  9. אהלן חברים! לפני כחודש עדכנתי את התשתית והספק ממהירות 15 מגה למהירות 100 מגה. בפועל מהירות ההורדה שלי היא 1.5 לשניה בממוצע... דיברתי עם התמיכה גם של התשתית וגם של הספק ושניהם אומרים שאכן יש לי מהירות 100 מגה אצל שניהם. האם יתכן שהבעיה בנתב אולי? יש לי נתב מדגם Netgear dgn2200v2. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by PlayMaker,

אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. ערב טוב, אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT. בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה: ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~. בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CXC,

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלומות חברי הזון, מירב שימושיי באינטרנט(חבילה של 2.5 הורדה, 275 העלאה(או משהו כזה) הם לשיתוף קבצים, ולכן הutorrent פתוח כמעט תמיד. כמובן שכאשר אני רוצה להוריד קובץ דרך http, או לראות וידיאו באינטרנט, אני סוגר את הutorrent. לאחרונה(כמה ימים) שמתי לב כי סרטוני וידיאו באינטרנט פשוט מסרבים להיטען כראוי, כאשר הם עושים buffering כל שנייה, והם נטענים לחלוטין(לחיצה על Pause) רק לאחר זמן רב מאוד. הרצתי עכשיו את הSpeedtest.net, שתמיד ניפק לי תוצאות רצויות(2500 הורדה, 270 העלאה) ומול עיניי אני רואה את ה"זוועה" הבאה: אנא עיזרו לי. ספקית: בזק בינלאומי תשתית: בזק(ADSL) חבילה: 2.5 מגה הורדה מערכת הפעלה: Windows XP SP 2 תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אהלן אני מחזיק כבר כמה חודשים מתאם WIFI למחשב הנייח שלי, TP LINK T2U. מאז השימוש הראשוני שמתי לב שמהירות ההורדה בו לא יציבה ולעתים חווים ניתוקים. מדדתי את מהירות האינטרנט לאחרונה והתוצאה מצורפת בתמונה עכשיו לפעמים המהירות היא יותר סבירה ומגיעה ל5-10MPBS מהירות הורדה הראוטר שאליו אני מתחבר נמצא בסלון וחששתי לבעיות מרחק אבל לא משנה איזה חיבור במחשב (אחורי קדמי) אני מנסה הוא עושה בעיות. הכל USB 3. בעוד שהלפטופ מאותו מיקום ובאותו זמן מציג מהירות של 30MPBS. הדרייברים של הUSB מעודכנים, גם הדרייבר של המתאם רשת עצמו. הכל מעודכן. יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה? זה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guy950,

אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by XCG120,

יש לי בבית שתי נקודות אינטרנט של 1.5 מגה של בזק בנלאומי ותשתית הוט...... ואני משלם ככה 130 על תשתית ועוד 60 בזק בן לאומי לשתי נקודות אינטרנט...... וזה היה לי במבצע שמתסיים לי עוד מעט ואני מעוניין לעבור למהירות של 5 מגה מה אתם ממליצים לי לעשות ואיזה מחיר אני אמור לשלם.....כעקרונית איני מעוניין בראוטר מטעמי אבטחה, אשמח לייעוץ מה עלי לעשות אפשרי גם שאחד הנקודות אהיה יותר איטי מ5 מגה אשמח לייעוץ מבחינת מחיר ואיזה תוכנית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by urielka,

יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Unavoidable Encounter,

לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by e-d-a,

אז ככה פתאום התחילו להיות לי פינגים בשמיים במשחקי רשת (בעיקר cs) וזה ממש מעצבן ואי אפשר לשחק ככה ומעיפים אותי מכל שרת, בדקתי את המהירויות של האנטרנט עם הכבלים וזה לא מאצלם הבעיה הם אמרו שאולי יש לי ווירוס וצדקו היה לי 10 ניקיתי את כולם עם nav 2004 וגם spywere (או איך שרושמים את זה) ניקיתי עם Ad-aware 6.0 ואין כלום יותר על המחשב. אבל עדיין יש לי בעיות עם הפינגים שהם ממש גבוהים ובקשר לגלישה והורדה לא נראה לי שהשתנתה המהירות הכל כרגיל אני חושב. עצות בקשה זה מעצבן בטירוף... עריכת המודר: אין צורך ב-"(אנשים דחוף!!! עזרו לי)" בכותרת.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים