רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL] ומודם רוטל RTA1320a המודם יתחבר מן הסתם לראוטר אז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר? אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים האקספלורר פשוט לא פותח חלק מהאתרים או העמודים, או לאחר זמן רב. תחילה חשבתי כי יש בעיה עם חיבור האינטרנט, אולם המוזילה מתפקד בסדר גמור (אני מעדיף אקספלורר תקין..). האתר speedtest מאשר כי החיבור תקין. נתונים שאולי יעזרו לאיבחון: 1. יש לי נתב לעוד כמה מחשבים בבית (הוא תקין ולא עושה בעיות) 2. יש לי bittorrent 3. תוכנת netlimiter מותקנת אצלי (ניסיתי לכבות אותה כדי לשלול שהיא איכשהו הגורם לתופעה. גם כשהיא אינה עובדת יש בעיה). כאשר יש איטיות התוכנה לא מדווחת על פעילות מצד סרביסים כלשהם. 4. לעיתים נראה כי ריסטרט עוזר (כמו לכל הצרות). 5. הבעיה הייתה לי באקספלורר 7 וגם לאחר התקנת 8 אין כל שינוי. 6. מדובר במחשב חזק יחסית, ככה שאין מצב שיש פה העמסת יתר …
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי ! אני עברתי מבזק בינלאומי ל012 כי הייתה ל012 תקופה של יציבות ממשית לכמה שבועות. בבוקר יש לי פינגים ממש אבל ממש מעולים לחו"ל 89ms ל www.jolt.co.uk ו90-120 למקומות אחרים עכשיו הבעיה היא שבדיוק בשעה 1:20 בצהריים הפינג קופץ מ100 ל300-400 ואני לא יודע אם אני היחידי או שיש עוד כמה כאלה שזה קורה להם... למישהו יש אולי הסבר ??? בתודה טיגר
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר בהוט מהירות של 16/1 עם חיבור PPTP כידוע L2TP צולע מאד ,יש לי נתב של TPLINK1043ND ,השאלה שלי מה רע בחיבור PPTP ? לפי מה שהבנתי הוא כן מסוגל לסחוב מהירויות כאלו (ואפילו עד 40 מגה לשנייה) פשוט אני רואה כל הזמן שממליצים על חיבור מסוג L2TP.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בין המפצל מהקיר, למודם-ראוטר, מחובר כבל בצבע אפור (זה נראה כמו כבל טלפון, אבל לא יודע אם זה אכן כבל טלפון). בכל מקרה, מה השם של כבל זה (באנגלית עדיף). הסיבה: בזק בינלאומי חיברו לי את המודם-ראוטר שלהם עם כבל כזה, והוא באורך הגלות (לא הגזמה - ממש ארוך), ואני רוצה לרכוש כזה ב ebay אך אחד ממש קצר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
או בעצם לא רנדומלית? יש דבר כזה?? וגם: מה זה IP CONFIGURATION
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קראתי בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Network_interface_controller כמובן שזה ברור שהוא משמש למזהה יעודי של רכיב תקשורת, אבל אני עדיין לא ממש מבין, לפי מה שאני מבין כרטיסים, זה מן חומרה שיש בה "מעבד" יעודי לביצוע פעולה מסוימת, כי הפעולה הזאת הייתה מעמיסה מאוד על המעבד, איזה פעולה בדיוק הוא מבצע? כרטיס הרשת עוטף התעבורה בפרוטוקול רמה 2? אם כן זה הרי פעולה מאוד פרימיטיבית, למה צריך כרטיס בשבילה? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום חברים מהו NETBIOS ואיך הוא מתקשר ל שרת WINS? הייתי שמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין DNS ל WINS תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! ;D רציתי לדעת מה זה SSID ואיפה אפשר להגדיר\לראות אותו בוינדוס XP?
-
- 4 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אינטרנט מהיר, אבל בכל חברה יש קטש אחר. הבנתי שצריך לשלם פעמיים בכל מקרה: כסף לספק, וכסף לבזק. בכבלים : כסף לספק, כסף לחברת כבלים. עכשיו חשבתי לעצמי מה יותר משתלם מבחינת שני הגורמים הנ"ל, גלשתי באתרים שונים אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה אחת..... אז חשבתי שאני אשאל כאן, הרי המשתמשים יודעים הכי טוב..... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-