רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
מה המודם הכי מהיר והכי טוב? אני רוצה לקנות ואני לא יודע מה.... ??? אם מישהו יודע אז תעזרו לי... ואם אתם יודעים את המחיר (הסביר) של מה שאתם ממליצים אז זה יעזור לי מאוד... תודה.
-
שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
מעוניין לעבור להוט 100M ואני רוצה לדעת איזה מחיר אוכל לקבל בתור לקוח חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שאפשר למתוח כבל של רשת ללא שימוש במשחזר?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת וגם נתב עם ההגדרה הנ"ל. כשאני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני זה נורא איטי, כמובן יחסית להעברה בין דיסקים. מה עלי לעשות כדי לשפר את מהירות העברת הקבצים ממחשב אחד לשני? להחליף כרטיס רשת? הציעו לי לרכוש 2 כרטיסי רשת נוספים עם נפח תעבורה יותר גדול ולחבר לשני המחשבים ולעשות ביניהם שיתוף. האם העצה היא נכונה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה חיברתי את הראוטר של tpl-link 1043nd להוטבוקס שלי ואני מנהל את הרשת שלי דרכו. יש לי העברת פורטים של 3389 (בשביל RDP מרחוק למחשב בבית) ופורט 22 כניסה והפניה ל3389 בשביל חיבורים מרחוק כאשר יש פיירוואל. אם אני בודק באינטרנט באתרים הכי פשוטים לאיזה פורטים "מאזין" ה-IP שלי - אני באמת מגלה את 3389 ו-22 שזה תקין מבחינתי. אבל בנוסף מסתבר שה-IP שלי מאזין גם לפורט 80 ו25. עכשיו ממה שידוע לי פורט 80 זה HTTP ו25 זה מייל (SMTP). למה פורט 80 פתוח אצלי? הוא באמת צריך להיות פתוח?? קראתי באתרים שלפעמים זה בגלל remote management של הראוטר (דף הWEB שלו להתחברות מרחוק). ראיתי באמת שיש לי בתפריט, בממשק של הראוטר את ה-remote management, אבל צריך לרשום לו IP ספציפי מהאינטרנט החיצוני…
-
- 13 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
לאחר כמעט עשור עם האלקטל הישן ש'הפכתי' לנתב בנעוריי, ושימוש בנתב חצי מת של נטגיר כהאב + AP, ובפרט בגלל שהאחרון התחיל לעשות בעיות והאינטרנט כבר לא אינטרנט אצל ההורים, הגיע הזמן לרכוש משהו חדש. הצרכים: נתב עם 4 יציאות פיזיות, וכמובן אלחוטי (מחזיק שני לפטופים). חשוב לי שהנתב יהיה חזק מספיק בשביל לעמוד גם בעומסי הורדות העלאות של ביטורנט וכדומה, ובכלל שיעמוד בעומסים לאורך זמן ולא ידרוש אתחול כל שעתיים על מנת שה-DNS יחזור לעבודה. בקיצור, נתב חזק. יעלה כמה שיעלה (אך בגבולות הסביר. אני לא צריך נתב לרשת מחשבים בעבודה, אלא נתב ביתי ל3-4 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סובל מחוסר יציבות של הציוד תקשורת העלוב שיש לי כרגע, אז אני מחפש סוויץ' חדש, חשוב שיהיה גיגהביט, לא צריך יותר מ-5 פורטים. ראיתי בנתיים כמה דגמים: 3COM 3CGSU05 D-Link DGS-1005D Linksys SD2005 אפשר גם להמליץ על משהו אחר כל עוד הוא זמין בארץ ובמחיר סביר. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם יש בזה איזה סיכון לפגוע פיזית בכרטיס רשת או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי נתב שעל פי הרשום עליו, משדר גם ב 2.4GHz וגם ב 5GHz. מה זה אומר עבור הדיוט כמוני? האם עלי להפעיל את התדרים הללו איכשהו? האם דורש פעולה כלשהי? או שאני נהנה מהיכולת הזאת ישר מן הקופסא? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-