עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי בבית מערכת אלחוטית עם ראוטר של trendnet וכרטיס רשת אלחוטי של אסוס שקיבלתי עם הלוח אם... אז הקטע הוא שזה עושה לי מלא בעיות כל הזמן.. וזה מתנתק לפעמים סתם או אם יש קצת עומס... ובכלל כל הקטע הזה של פורטים שצריכים לפתוח כל שניה משגע אותי.. כי עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להוריד מביטורט ומאימיול... אנשים שמביניפ במחשבים טוב ניסו לפתור את זה כמה פעמים וזה לא עזר.. אז השאלה שלי היא אם אני אחליף את הראוטר לאחד בלי פיירוואל בתוכו לא יהיו את הבעיות האלו (אם קיים ראוטר כזה בכלל) או שזה בגלל שהראוטר והכרטיס רשת אלחוטי במחשב צריך להיות מאותה חברה כמו הראוטר לא יודע לפעמים זו הבעיה... אני גם זוכר פעם מלפני איזה שנתיים שזה עבד קצת אז הראוטר היה קורס אם הייתי מפעיל את …

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול רכשתי את הנתב Edimax BR-6524n, בנוסף רכשתי גם כרטיס רשת אלחוטי של EW7728ILוEdimax התומך גם הוא בתקן n של לחיבור אלחוטי. ההגדרה והפעלה היו קלים ביותר ותוך כמה דקות כבר הכול עבד (יש לי מודם AZTECH והנתב משמש גם כחייגן). הבעיה היא שכשאר אני מקנפג את הנתב לעבוד במהירות n אז יש לי מלא ניתוקים (לא מהאינטרנט - החיבור הקווי אליו עובד יפה) בחיבור האלחוטי - כלומר הוא מצליח לגלוש לחצי דקה בערך ואז מתנתק. כאשר אני מוריד את המהירות של הנתב ל-G הוא עובד אחלה, כל גלישה מהירה והכל טוב, אבל אז אני לא מנצל את המהירות המקס' וחוזק השידור שבישבילו רכשתי את הנתב הזה. דיברתי עם התמיכה של EDIMAX בארץ והם אמרו לי לעשות עדכון קושחה, אז עדכנתי לגרסא 1.58 שיש באתר שלהם (משום מה בא…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אז ככה התשתית הוט + אני הולך לקנות מחשב נייד חדש (כנראה זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761828 ) ועד שאני קונה אותו אני משתמש במיני של אייסר. בכל מקרה זה הולך ככה : 1) האם הראוטר שהוט מספקים (למי שמכיר) הואטוב ? אם לא איזה נתב עדיף עד 200-300 שקל גג ? אני צריך שהנתב יקלוט גם דרך קירות. 2) האם על מנת לפתוח פורטים שישארו פתוחים בצורה קבועה אני צריך כתובת IP קבועה ? 3) האם צריך מודם רגיל של חברת האינטרנט אם קיים ראוטר ? תודה וכל טוב. עריכה : מצאתי את הנתב הזה והחנות היא בדיוק ליד הבית שאני הולך לגור בו. איך הנתב ? http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2007 עריכה 2: זה הנתב שהוט מספקים כיום : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by integral,

יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sagioto,

שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש

7. אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. במסגרת CES 2016 מציגה Netgear נתב אוניברסלי חדש, שני מאריכי טווח (Range Extenders), שני סטים של מתאמי HomePlug ונתב כבלים. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6094

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by barak19876,

שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by izikd,

במחשב ממנו אני כותב עכשיו אני רוצה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. המחשב שלי מתחבר לשרת והשרת כבר מקשר לאינטרנט, הבעיה שבשרת יש פירוול (אומנם של הוינדוס אבל עדיין ), אז איך אני צריך להגדיר את השרת כך שאני אוכל לשמוע רדיו במחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום וחג שמח! יש לי שאלה קצת מאתגרת למומחי הפורום, יש לי אינטרנט עם תשתית כבלים, ואני רוצה לקנות נתב DLINK DIR 615 לשיתוף האינטרנט הביתי. במצב הרגיל היתי קונה את הנתב מחבר לפורט ה WAN ומגדיר את הרשת הפנימית לעבודה עם ה DHCP של הנתב עצמו (כתובות 192.168.X.X) אבל אני מעוניין שכל אחד מהמחשבים ימשוך כתובת IP חיצונית מהDHCP של הכבלים - נכון לכתיבת שורות אלו אפשר למשוף עד 3 כתובות IP למודם כבלים בודד. הסיבה שבחרתי בנתב הזה דווקא היא מכיוון שאפשר להתקין עליו DD-WRT עם KAID מה שיאפשר לי לשחק ב XBOX LIVE פלוס העובדה שהוא מריץ לינוקס מה שיקל על המשימה שלי... השאלה בעצם, איך אני גורם לנתב למשוך כתובת IP מהמודם (כלומר ה DHCP של הכבלים) לכל מחשב שמתחבר דרך הLAN PORT במקום מהDHCP הפנימ…

• 34 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by harelgil,

שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?

14. Started by xDa,

היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום לכולם ! לאחר ריב גדול עם חברת הכבלים הוט ועם נטוויז'ן (כאשר זו מפנה אותי לזו- ולהיפך), החלתי לשנות את התשתית וגם את הספק. אני לא כל כך מבין בענייין, יש מספר דברים שברצוני לדעת: 1- מה ההבדלים בין ADSL לבין הכבלים ?? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, ולבסוף מי עולה על מי ?? 2- לאחר שהושגה תשובה לשאלה הראשונה, מנסיוכם-דרך אילו חברות כדאי להתחבר ?? חשובה לי מהירות החיבור, איכות השירות,והאמינות של החיבור והחברה, ובסופו של דבר גם המחיר (גם בנוגע לרשת אל-חוטית). בהתחלה הייתי מחובר כרגיל, עם מודם בלבד. וכאשר נוסף לי מחשב התחברתי ברשת אל-חוטית, כאשר המודם מחובר לראוטר והוא מחובר בכבל רשת למחשב הקרוב ודרך כרטיס רשת אל-חוטי של USB למחשב המרוחק. תודה מראש לעוזרים…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. אני מנסה לפתוח את פורט 412, ניסיתי מספר מדריכים כולל החוברת הפעלה המקורית שנמצאת באתר היצרן. לאחר ניסיונות מרובים אתחלתי את הראוטר- הגדרות ברירת מחדל. וכדי שהראוטר יעבוד כראוטר צריך להגדיר אותו. לא עשיתי זאת ובמקום השארתי אותו לעבוד כמודם בלבד. אני משתמש בביט דיפנדר ופתחתי את הפורטים שם. הפיירוואל של הוינדוס מכובה. אני לא בטוח שזה רלוונטי אבל בupnp test אני מקבל: TEST 1 - Operating System Support - PASSED TEST 2 - SSDP Service Running Check - PASSED TEST 3 - SSDP Service Automatic Check - PASSED TEST 4 - UPnPHost Service Running Check - PASSED TEST 5 - UPnPHost Service Automatic Check - PASSED TEST 6 - UPnP Framework Firewall Exception Check - PASSED TEST 7 - Adapter #0 …

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by composite,

שלום רב, אני שוהה בחו״ל וניסיתי להתחבר ל- VPN הביתי מבוסס L2TP/IPSec ומוגדר על גבי הראוטר - DrayTek Vigor 2960. ההתחברות עצמה עובדת, הבעיה שהיא שאני יכול לגשת רק לראוטר עצמו, לא לשום דבר מעבר - אקסס פוינטס, שרתים, מדפסות ומה לא... ניסיתי להתחבר דרך רשתות Wi-Fi רבות ושונות (בבתי קפה, מלונות וכו׳), התוצאה זהה בכל המקרים. משתמש ב- MacBook Air ו- OS X העדכנית ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mrraz,

קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Cheif,

במסגרת מאמציה להפוך לחברה המובילה בציוד תקשורת בייתי, משיקה היום חברת TP-Link אתר אינטרנט חדש ומציגה לוגו, מוטו וסמלילים (icon) חדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=6485

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by LaCostE,

אני רוצה לקבוע סיסמא להתברות לרשת . יש לי ראוטר Aztech 600EW ואני לא רוצה שכל אחד יתחבר אליה, אלא עם סיסמא . ראיתי שוקראים לזה הצפנת WEP , חיטטתי קצת בהגדרות של הראוטר ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. חברת בזק סיפקה לי לפני כשבוע את ה-DSL-7850U עליו היא הכריזה היום. מדובר במודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי בתקן N, הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. ב-LINK המצ"ב תוכלו לקרוא את הסקירה המקיפה שהכנתי על הנתב הזה. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by doker,

יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.