עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ashand,

שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. יש לי מנוי אצל שני ספקים (אני בכבלים) נטוויז'ן, וברק. האם אני יכול באיזה דרך להתחבר לשניהם ביחד? (לשלב את המהירות של שניהם) 750K

• 29 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il‬" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by danezeq,

בזק חסמו נתב ישן שלי כך שאי אפשר להתחבר איתו עם ספקים אחרים. נדמה לי שבזק חוסמים את הכתובת MAC של הנתב. האם יש דרך לעקוף את החסימה הזו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?

13. Started by arikam,

במהלך ימים האחרונים שמתי לב שקצב ההורדה שלי יותר איטי מהרגיל, בהתחלה חשבתי שיכול להיות שהבעיה עם הספקית והקישור שלה לחו"ל אך בבדיקה שעשיתי עם שרת מקומי פסלתי את האפשרות הזאת. התנתקתי מהספקית ונכנסתי לאתר הבדיקה ברשת הפנימית של HOT וראיתי שהבעיה שם, מהירות ההורדה הייתה נמוכה באחוזים ניכרים, יותר מ 30% פחות. דווקא במהירות ההעלאה לא הייתה שום בעיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית של HOT וסיפרתי לתומך על הבעיה והוא חזר איתי על הבדיקה תוך מעקב שלו על הקצבים ומיד הוא הסכים שישנה בעיה וקבע לי פגישה עם טכנאי. עכשיו בטח תשאלו למה אני מספר את כל הסיפור הארוך הזה. כיוון שהבעיה אינה מתרחשת בצורה מוחלטת, ישנן שעות שהמהירות סבירה וישנה שעות שההבדל משמעותי. מישהו יודע מה הסיבה שיכולה לגרום לבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by scorpion,

תבחרו את מה שהכי שווה את המחיר שלו (בארץ) ולא רק לפי המהירותעדיף שהבחירה תהיה על פי נסיון אישי

• 50 תגובות
    • 9.1k צפיות
  15. איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by nadavov,

שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by Amir c,

לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by elad_rabi,

מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. *כותרת*

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by yarin5220,

אהלן חברים וסוף שבוע מצויין .. אז כה אני יתחיל במה היה לי ואיך אני עושה את זה בנתב החדש .. היה לי ראוטר של בזק נטגר v v g 2000 משהו כזה .. בכללי אני יציין לפני הכל שהממשק של נטגר פשוט מעולה ומובן בכל הפרמטרים!! אז ככה היה לי אותו ועוד ראוטר של נטגר אבל היותר קטן לא ממש זוכר את הדגם אולי 2200 .. בקיצור עשיתי לפי המדרךי הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עד שהצלחתי וואאאאללה .. האינטרנט היה עובד מצויין .. מיותר לציין שבכל הבית שלי היה אינטרנט וכן יש לי חדרים מאוד מאוד מרוחקים מהראוטר הראשון ותמיד קלט על פס אחד אפילו לפעמים לא היה נמצא .. בקיצור הכל היה מושלם עד שיום אחד הראוטר הראשי פשוט התקלקל והפסיק לעבוד ואהבתי אותו מאוד הוא היה ר…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Xmen,

יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ag43,

שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.