עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דרישות: 1. Giganet LAN 2. N or better wLAN (MIMO?)3. Separate & isolated Guest Network capabilities4. 4 LAN ports5. Does not need PPP or other WAN protocol as we’re using the Bezeq router for the WAN (ADSL) connection6. High level of network security\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by benadi,

שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by ModChiP,

יש לי כמה אפשרויות בטווח מחירים דומה. 1 2 3 4 הדף של כל המוצרים מאיביי אני הולך לחבר אליו 3 יציאות וכניסה אחת של 1 גיגה איזה מהם הכי מומלץ? האם אני אקבל 1 גיגה נקי? תודה!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  6. איזה סטיק USB לנייד קולט WIFI ממרחק הכי גדול ? אני חייב תקן N השאר לא איכפת לי

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by sh4ked,

]שלום ברצוני לרכוש ראוטר חדש. עכשיו אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אז עדיף שהיה אם טווח ארוך-3 אנטנות ותקן N כמובן. מחיר עד 250 ש"ח. עדיף המלצות על ראוטר מניסיון מאישי. תודה[]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by BlackTalon,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g (שאין לי מושג אגב מה זה אומר). אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אז אני צריך המלצה לראוטר. אני לא יודע מחירים אז שיהיה מחיר סביר. אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על מה זה אומר- Wi-Fi 802.11b/g, ובמה נמדד ראוטר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

לא בהכרח אלחוטי. בסביבות 300-400 ש"ח. צריך לדעת להתחבר לבזק ולHOT. אני מעדיף ראוטר עם מספר חיבורים (כך שאני לא אצטרך SWITCH בנפרד). תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by user57202,

אז ככה לא מעניין אותי כל יכולות האלחוט למינהם פשוט אין לי שום דבר אלחוטי ואין לי ביית ענק ככה שזה פשוט לא רלוונטי מה שכן מעניין אותי זה : 1)תמיכה בכבלים וב ADSL 2)תמיכה במהירויות שגבוהות מ10 מגה 3)יציבות הקוו - שישאר מחובר ולא יתנתק,ושיוכל להתמודד עם מספר גדול של חיבורים בזמן הרצת תוכנות שיתוף 4)תמיכה ב QoS ,dynamic dns ועוד כל מיני דברים נחמדים גם יהיה טוב 5)אם תהיה יציאת USB שאפשר לחבר אליה disk on key ולהפוך אותה לכונן גיבוי זה יהיה גם נחמד התקציב עד 350 שקל אני יכול לקנות מ KSP\אופיס דיפו\BUG (פשוט כי אלו החנויות שקרובות לאיפה שאני גר,ואין לי זמן להזמין באינטרנט כי צריך את הראוטר לימים הקרובים) אלו הראוטרים שאני מתלבט בינהם: edimax BR-6424n edimax BR-6524n dlink DIR-…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by davidreznic,

לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, כיום המבצע שהיה לי עד היום לבזק נגמר ואני משלם לתאבי בצע 110 שקלים ל 15 מגה בלי תשתית (היום אני מתחיל לשלם ככה כי אני לקוח משומש). בכל מקרה עד היום היה לי ראוטר של בזק d 2760 u אך הבעיה שהוא לא תומך במהירויות שגבוהות מ 15 מגה . רק המודם זה "KW-5212" יכול לתמוך במהירות של לפחות 100 מגה ? שאלה קטנה שלא הבנתי ,"ראוטר " זה נחשב גם ראוטר וגם מודם באותו אחד? אני לא ממש מבין בזה , מצטער. מה אני רוצה בעצם? ראוטר שיכול לתמוך במהירויות של לפחות 100 מגה בבזק , שיהיה יציב עם טווח קליטה רווח. מחיר כמה שיותר זול, עדיף עד כ 200-300 ש"ח. כמובן שאני אעבור לאקספון ברגע שיהיה לי את הציוד הנדרש וישלם 99 ש"ח. ניסיתי לחפש בפוסטים של אנשים אחרים אבל מצאתי המלצה חד משמעית…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום, עשיתי חיפוש בפורום אבל ראיתי שזה נושא שלא מוזכר פה כמעט בכלל. המודם שלי כרגע ROTAL - RTA1320a שווק חיים (בפעם החמישית בערך) ונמאס לי ללכת לבזק להחליף אותו, בעבר היה לי אחד של D-LINK אבל אני לא זוכר כל כך את הדגם שלו. בכל מקרה, כול הנתבים שהם הביאו לי ב5 שנים האחרונות הם עם אורך חיים דיי זהה. אני מחפש מודם שיוכל לחבר אותי לרשת באמצעות חייגן. אם להיות יותר ספציפי לגבי הדרישות, הכי חשוב לי שיהיה יציב, אם אפשרי שהוא יתפקד גם מהר יותר מהמודמים שהיו לי (לא ברור לי כל כך איך זה אפשרי אבל שיהיה) אז גם טוב. בתאכלס אין לי בכלל צורך בשימוש בwifi וכל הפיצ'רים שמוסיפים לנתבים היום מסביב (דומה לזה), אבל לא ראיתי שום חנות שמוכרת מוצר כזה. בכללי יש נורא מעט דגמים לבחור בנייהם שעו…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by efib,

שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by justUser,

הראוטר ישמש שלושה מחשבים כאשר שניים מהם מתחברים אלחוטית ואחד מהם חוטית אף אחד לא משחק ברשת אך הם לעיתים קרובות מורידים תכנים בתוכנות שיתוף קבצים המחשבים נמצאים באותה קומה ללא קירות עבים ביניהם כך שמבחינת קליטה אין בעיה. עד עכשיו הם היו עם DLink 624 עם אנטנה 5dbi יחידה ולא היו בעיות פשוט הראוטר איבד את הצפון (מתנתק מתחבר ומתאתחל לסירוגין) אני רוצה להספיק לרכוש עוד היום אז האופציות של מעכשיו לעכשיו בשבילי הם אייבורי או KSP. חשבתי על ה TP Link WR1043ND אבל הוא נראה לי יותר מידיי לצרכים. דעות\עצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ofirrjd,

היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום לכולם. הראוטר האלחוטי שלי 3COM שבק. מחפש להחליפו לראוטר אלחוטי N איכותי ואמין עם פורטים של ג'יגה. שיחזיק מספיק connections ולא יחנק עם קו של 12 מגה בכבלים. מחוברים אליו 2 מחשבים בכבל ועוד כ-6 התקנים באלחוט. רוצה יכולת להזרים סרטי HD ברשת ( אפשרי ?? ) חייב לקנות היום. תודה מראש מנו

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by Certificate,

ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים