עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by boim,

אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by gator_play12,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by AmL1,

אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,אני גולש ב-5MB מהירות,אבל בפועל יש לי רק 2000-2100 ו-UPLOAD 200 כאשר מובטח 500 ! בדקתי ב-http://www.speedtest.net/index.php לשרת של חיפה וגם פתח תקוה,ויוצא לי בערך אותו דבר(בחיפה פחות 50-70)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחוברת מאחורי ראוטר של אדימקס ניסיתי להוריד מהג'ימייל קבצי PPS שונים. ניסיתי בשני מחשבים שונים (באותה רשת ביתית) גם דרך האקספלורר וגם דרך הפירפוקס הקבצים מתחילים לרדת אבל לא מסיימים. ניסיתי להוריד קובץ דרך המסנג'ר הוא ירד ונפתח את הקובץ העברתי לגימייל. הוא עלה. כאשר ניסיתי להוריד את אותו קובץ, לא ירד במלואו (מתחיל ולא ממשיך) יכול להיות שצריך לשנות הגדרות בראוטר, ואם כן, מה בדיוק עלי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by nme86,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by shahar07,

אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. שלום רב, אני עובר מגורים וייקח זמן עד שיעבירו לי את הנקודת אינטרנט... לאן שאני עובר יש רשת אלחוטית פעילה של אינטרנט. במחשב שלי אין WIRELESS (עד עכשיו השתמשתי בחיבור LAN לROUTER), האם ניתן להגדיר את הROUTER שיקלוט WIRELESS ובעצם ישמש כWIRELESS למחשב? ודרכו להתחבר לרשת האלחוטית? כשהמחשב מחובר אליו בLAN? אם כן אז איך בכללי (אין לי את הדגם הספציפי- זה מה שבזק בין לאומי מחלקים בעקרון) - מה לחפש בהגדרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Sharks,

שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  16. משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by shahar07,

יש לי לוח של asus p5w DH שבו נמצא חלונות ויסטא, יש לי אפשרות להפוך את המחשב שלי ל access point ולחבר מחשב נייד אליו, הבעיה שלי שעל הכרטיס wirelress במחשב הקבוע ישנו X אדום שלא נותן לי להתחבר אליו, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי ראוטר של level one WBR-3408 איפה אני מגדיר לו L2TP אני חיפשתי ולא מצאתי תחת מה זה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by noamro,

שלום רב קיבלתי מבזק מודם נתב אלחוטי SIMENCE SL2 התקנתי אותו בעזרת התמיכה של בזק וחיברתי את כל המחשבים דרך החיבור הקוי בלי בעייה. עכשיו אני רוצה לחבר גם את הנייד דרך האלחוטי. התחברתי ל-WEB של הנתב ווידאתי שהוא מופעל. בהתחלה הפעלתי את ה-SECURITY לפי ההוראות של אתר בזק והפעלתי את המחשב אבל הוא לא מצא שום רשת אלחוטית. ביטלתי את ה-SECURITY ועדיין לא מזהה שום רשת. חיווי ה-WLAN על הנתב נכבה ונדלק לפי הפיקוד דרך ה-WEB . פעם אחרונה שהשתמשתי בחיבור האלחוטי של הנייד היה לפני חודש כך שאני משער שהוא תקין. יש הצעות או רעיונות מה לבדוק או איך לקנפג (לפני שנפנה לתמיכה בתשלום של בזק) תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by zglazer,

שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים