עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by grove,

אהלן הציעו לי להישאר בתשלום החודשי שלי של חבילת 5 מגה ולשדרג ל8 מגה ללא תשלום רק בהתחייבות של 18 חודשים למישהוא זה נשמע סביר? טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by vic1234,

המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  4. יש לכבלים מבצע תשתית 1.5, ספק (013, netvision, 012 או זהב), ציוד לרשת אלחוטית (לא ברור מה זה כולל אבל לבטח מודם-נתב) במחיר של 99 ש"ח (או 89 עבור 0.75 במקום 1.5). השאלות שלי: 1. מישהו פה עשה את המבצע הזה ויודע פרטים? 2. אמרו לי שהציוד האלחוטי מהספק. יש איזה ספק שאתם ממליצים על הציוד שלו (לצערי אין רשימה מסודרת של מי נותן מה)? 3. המחיר לדעתכם שווה? 4. אף פעם לא הייתי מחובר לכבלים. יש משהו שאתם ממליצים לדרוש בזמן ההתחברות (הבנתי שיש סיפור עם חייגן)? עד היום היה לי נתב-מודם של 2WIRE והייתי מחובר דרך ADSL אבל אני אוצה לעבור לכבלים כי אני רחוק מהמרכזיה של בזק ולכן יש ניתוקים תכופים (הם בעצמם המליצו לי לעבור!). אגב המודם-ראוטר הוא בבעלותי (קניתי מבזק). יש לכם מושג כמה הוא שווה י…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by roma,

שלום רב! היום התקשרו אליי מ012 (הספקית שלי) והציעו לי מבצע חדש שיש אצלהם רשת אלחוטית, ראוטר של EDIMAX שמתאים גם לקבלים וגם לADSL במחיר של תשלום נוסף של 49 שח כפול 24 חודשים התחייבות. כל זה לא כולל התקנה של 200 ש"ח. חישוב פשוט מביא את החבילה ה"משתלמת" למחיר של 1200 שח + התקנה חד פעמית של 200 שח. כלומר 1400 שח. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. לא מצאתי בחיפוש אז פתחתי נושא... לבזקסטור יש מבצע.. נתב אלחוטי ב237 ש"ח בערך ב24 תשלומים, הדגמים: eci 352 tnn aztech 600 שניהם כוללים מודם ADSL ואינם כוללים כניסת רשת, רק כניסת כבל טלפון. לשניהם 4 יצאות את'רנט רגילות ל tnn aztech 600 יש גם יציאת USB מה אתם אומרים על המבצע? ואיך המכשירים? איזה משניהם לבחור? יש גם מבצע על כרטיס אלחוטי, 118 שקל.. בUSB שאלה נוספת.. אני מתכנן לשים את הנתב בממ"ד.. עד כמה זה יפגע בקליטה? תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  7. http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by XEON123,

בזק עושים עכשיו מבצע אינטרנט 5 ג'גה.השאלה היא עם הכרטיס רשת שלי תומך עד 1גיגה (1000 מגה) האם אפשרי בכלל להצטרף למבצע הזה ? יש לי מחשב INTEL NUC עם כ.רשת הנתונים הבאים: Intel® Gigabit Ethernet Controller I219-LM The Intel Gigabit Ethernet Controller I219-LM supports the following features:  Compliant with the 1 Gb/s Ethernet 802.3, 802.3u, 802.3z, 802.3ab specifications  Multi-speed operation: 10/100/1000 Mb/s  Full-duplex operation at 10/100/1000 Mb/s; Half-duplex operation at 10/100 Mb/s  Flow control support compliant with the 802.3X specification as well as the specific operation of asymmetrical flow control defined by 802.3z  VL…

9. Started by shlomibandit,

אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KamaL,

היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by olegu,

לאחר שביררתי וגיליתי שאקוואנט זה ספק גרוע וגיליתי שספקי הADSL המוכרים מספקים כולם אינטרנט מהיר ב29$. היתקשרתי לבזק וביקשתי שימליץ לי גם על ספק טוב וגם שהספק לא יהיה יקר ואז הוא אמר לי שכל הספקים מביאים מבצעים ובחודשיים הראשונים הם עולים כ10-20 דולר ואני אוכל לחסוך כסף אם אני אעבור ואנסה את כולם. וביררתי ואצל כמעט כל הספקים יש את המבצע הזה. לספקים כמו 012 ובזק בין לאומי יש את אותו מבצע רק ששם צריך להיתחבר ולהתחייב ל4 חודשים אבל בכל זאת זה יוצא מאוד זול לדוגמא 012 חודשיים שאני משלם את המחיר הזול של 10$ואני חוסך בזה 38$ ואז אני משלם על עוד חודשיים 20$ ויוצא שאני משלם לאינטרנט המהיר רק 20$ ל4 חודשים. אבל אני לא כל כך בטוח ויכול להיות ש012 התכוונו ל4 חודשים לאחר תקופת המבצע…

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. אהלן, יש לי ראוטר על תקן N שכבר מאס לי מהחיים, אף על פי שהוא תקן N הוא ממש לא חודר את הממ"ד שהוא נמצא בו וכל המחשבים בבית סובלים מזה. הוא לא מצליח להחזיק 3 מחשבים ביחד. אני מחפש ראוטר בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגה עד 300 ש"ח, שממש יתן לי בוסט, שאני אוכל להתחבר עם 3 מחשבים למרות שהוא נמצא בממ"ד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  17. שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. אני מתכוון לבקש הצעת מחיר לגבי נתב אלחוטי וכרטיס רשת תואם של החברה, לצערי שמעתי ביקורות רעות מאוד על נתבי ה-USB של החברה ששווקו בעבר בארץ. עם זאת, הנתב החדש נראה לי איכותי מאוד ולמיטב ידיעתי כרגע האפשרות היחידה בארץ בתקן 802.11n שלדעתי שווה את ההשקעה. הנתב מדגם DIR-655 והכרטיס מדגם DWA-552 [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחובר לחברת HOT ומחובר לאינטרנט גם שלה ולספק של NETVISION ואני משלם להוט על הערוצים 175 כולל 2 ממירים +חבילת בסיס +4 חבילות ולאינטרנט שכרגע יש לי 750 אני משלם 59 לHOT ו49 ל NETVISION עכשיו אני די רוצה לעבור ל1.5 וNETVISION רוצים לעלות לי עוד 10 שקלים וHOT עוד 10 שקלים אם עד עכשיו שלמתי על אינטרנט 750 110 עכשיו אני ישלם מ130 חברה מה לעשות?? מהי לדעתכם המחיר שהכי ישתלם לי גם מבחינם החבילה של הסרטים ובמיוחד החבילה של האינטרט ואם תוכלו לספר לי קצת על מה שלכם יש ולאן אתם מחוברים אודה לכם מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. שלום , יש לי בבית שני מחשבים - אחד מחובר לאינטרנט דרך הכבלים . אני רוצה שגם המחשב השני יהיה מחובר . (יש בו כרטיס רשת מובנה) לuח אם gigabyte ga-g31m-s2l המודם של הכבלים הוא מתוצרת מוטורולה -אם זה חשוב. מה אני צריך לקנות ואיך לחבר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.

24. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת ואין לי מושג בנושא. אני רוצה שאני יוכל לגלוש ברשת ה wifi. בבית יש לי את ההוט בוקס, מהירות גלישה של 100 מגה. אם הבנתי נכון מחיפוש בגוגל אז הוא מתחבר ללוח אם. זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-H97-HD3 הבנתי שיש כרטיס רשת PCI ויש כרטיס PCI-E, מה ההבדלים ביניהם? האם מישהו ממליץ על רכיב אחר כי כמו שציינתי איני מבין בנושא?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים