רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ביררתי לי ככה לכיף כמה עולה בבזק בי"ל קשור לחו"ל במהירות מובטחת של 6/3 מגה - הכוונה 6Mbit/s הורדה וחצי ו3Mbit/s העלאה. עכשיו אני רוצה לפתוח שכל יומיים מישהו מתלונן שהוא משלם סכומי עתק של 100 שקל כולל ספק על החבילה של ה5 מגה או 10 מגה שלו ומגבילים אותו ועושים שייפרים וכו' וכו' וכו'. ועכשיו אני רוצה שכל "בכיין" כזה תסתכל טוב טוב על המחיר אצל הספק בשירות של ה6/3 - 725 דולר לחודש !!!!!! לתשתית יעלה עוד איזה 1500 ש"ח לחודש - אבל זה שולי ! לכן אני רק רוצה לציין שכל החברות עושות QOS בצורה מוצדקת כדי לספק לכולנו חבילות של 10 מגה במחיר עלוב לעומת מה שהלקוח העסקי מוכן לשלם. אה ולא חייב להיות לקוח עסקי כדי לרכוש את זה....פשוט צריך להיות ממש עשיר.
-
- 75 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מדריך שאני מקווה שיעזור לכל המתקשים! עובר צעד צעד ופשוט עושה הכל כמו שצריך! עם המדריכים האלה חברות הכבלים מסבירות איך להגדיר ראוטרים ...אז במקום לשלם 40 שקל כמו שהם רוצים הנה הלינק http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=55&mode=thread&order=0&thold=0
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שאנשים נתנו אותו אבל אני עדיין שומע אנשים שמבקשים אז קבלו המדריך
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
YNET פרסמו מדריך להרכבת רשת ביתית בכל מערכות ההעפלה של MICROSOFT 2000/XP/98/ME בכל מקרה מדריך ביחד עם תמונות לכל מי שרוצה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש בבזק בנלאומי כבר די הרבה זמן ADSL 1.5MB אני משתמש באימיול באופן קבוע והוא פתוח 24\7 וחתחלתי להישתמש איתו בחודש וחצי האחרונים ב3 שבועות הראשונים האימיול לא היה יורד מ150-170KB בכל שעות היום אבל בזמן האחרון משהו מאוד מוזר קורה שבין השעות 3 בלילה עד בערך 10 בבוקר הכל עובד חלק אבל מבערך 11 בבוקר עד 2 בליה האימיול יורד במהירות לריצפה (אני מדבר על 20-60KB) וככה זה כל יום באופן קבוע. ומה שכן אני משנה כל הזמן את הפורטים שהאימיול עובד דרכם בשביל לנסות להיתחמק מאיזה הגבלהשאולי הם עושים וזה לא עוזר אני משתמש בנטלימיטר ויש שם פירות מלא של כל יום והבעיה הזו היא דפוס קבוע אני רוצה לציין שאני גם יודע מה אני עושה ושיש לי נסיון עם הראוטר ומשחק עם הפורטים ורשת ביתית בכללי
-
- 58 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מבזק את הנתב Netgear vvg2000 כמודם בהשאלה, אך הפינגים שהוא נתן היו ממש גרועים, דיברתי היום עם התמיכה הטכנית והוא פתח קריאה להחליף לי ל- D-link 6740U אך לפי מה שראיתי בפורומים לא ציפיתי לקבל אותו בקלות מכיוון שקיים מחסור. אבל התקשרתי בכל זאת לבזק סטור בפתח תקווה ואמרו לי שהו קיים במלאי, נסעתי לשם עם עוד חבר עם בעיה זהה והחליפו לשנינו - יש להם כנראה מלאי חדש! אז מי שיש לו Netgear ואיכפת לו מהפינגים - שיתקשר ויבקש להחליף! יש מלאי אז בהצלחה לכם...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה שהוחלט לאפשר את ה Interleaving גם בחבילות ה RA, מה שמקפיץ את הלייטנסי האיזורי חזרה לאיזור ה 15-20 מילישביזות. *עריכה* - הסתדר
-
- 27 תגובות
- 7.2k צפיות
-