רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הגעתי למסקנה הזאת דרך התוכנה ביטורנדו , גם לאחר החלפת פירוולים רבים עדיין האור נשאר צהוב . לא ממש הבנתי מהמדריך : http://www.avi.org.il/ כיצד מבטלים אותו , אני אמור לרשום את הפקודה : nat defserver addr 10.0.0.1 nat save אך יש עוד כמה מחשבים ברשת , אני צריך גם להכליל אותם ? ( לאחר מכן אני מחבר אני הראוטר להאב ואז לכולם יש אינטרנט )
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
צהריים טובים התקנתי וירטואל סטודיו ולאחר מכן אני לא מצליח להיכנס לאף אתר . מחקתי ועדיין לא עובד . בחיבורי רשת מראה שאני מחובר אבל כלום לא עובד לא במוזילה ולא באקספלורר תודה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, לפני חודש התקנתי ווינדוס 10 פרו על מחשב נייח, לפניו היה ווינדוס 7. לפני השדרוג, הייתי מגיע למהירות שקרובה ל500 מגה, עכשיו לכל היותר 95 מגה. יש לי מחשב נייד שגולש על ווי פיי 5 וגם הוא מגיע למהירות שקרובה ל500. ניסיתי לסנכרן את כרטיס הרשת ל 1Gb ללא הצלחה, נשאר על 100. מפרט המחשב: i5 -3570 gigabyte h77-ds3h כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR8151 מה ניתן לעשות בנידון? תודה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בבית 4 מחשבים, אחד שמחובר לראוטר של TP LINK חיבור חוטי, 1 (A) נייד בחיבור אל חוטי, 1 (B) נייח בחיבור אל חוטי, ועכשיו תיקנתי עוד מחשב ©, התקנתי לו WINXP חיברתי אליו כרטיס רשת אל חוטי שמתחבר ל USB . דרך המחשב הנייח שמחובר אל חוטי (B) הגדרתי הגדרות לIP סטטי בשביל אימיול. כאשר אני מחבר את הUSB למחשב החדש © והוא מזהה את הרשת ומתחבר אליה, מופיעה הודעה במחשב (B) על IP CONFLICT ואי אפשר להתחבר לאינטרנט, והמחשב החדש © גם לא מתחבר למרות שהוא מזהה רשת. שני המחשבים האחרים עובדים בלי בעיות. יש למישהו רעיון ממה זה נובע? ואיך אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כה היה לי ממיר של HOT יחסית ישן אבל עשה את העבודה. הציעו לי להתקין ממיר חדש (Mini Fiber) בחינם. הגיע המתקין, וחיבר לי מתאם MOCA. עכשיו במקום שהכבל כבלים יתחבר ישירות מהקיר אל המודם (HOTBOX), הוא מתחבר ל-MOCA, ואז מ-MOCA מתחבר ל-HOTBOX. אני על 200 מגה ולפי הרישומי בדיקת מהירות שביצעתי בימים\שבועות האחרונים, שאז עמדתי על 160-180 מגה הורדה, עכשיו אני על 120-150 אמנם הבדל "יחסית" מזערי, אבל זה הבדל שאני לא מבין בשביל מהו בדיוק. בשביל מה אני צריך את המתאם MOCA בכלל? הוא סתם יושב שם וגורם להאטה בגלישה. מה המטרה שלו? והאם אני יכול להעיף את המתאם MOCA הזה ופשוט לחבר את החיבור כבלים בדרך הישנה והטובה? רב תודות. …
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הטכנאי של סלקום התקין מודם/ראוטר של של Sagecom שלא מספק כיסוי WIFI לכל הדירה, אלא רק לחדר מחשב שבו הוא מותקן ולסלון. בשאר חדרי הבית אין קליטת WIFI. מה הפתרון המומלץ במצב כזה? האם אפשר להחליף לראוטר פרטי חזק יותר, ושהנתב של סלקום ישמש ב- Bridge? אם כן - איזה ראוטר מומלץ לקניה בארץ? אנחנו לא מעוניינים להזמין מעליבאבא ודומיו. לחלופין, האם מגבר WIFI יפתור את העניין? כידוע לי סלקום מספקת כזה בתשלום חודשי קבוע, אבל האם מגבר WIFI לא מוריד את המהירות ב-50%? בקיצור - מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום. לפני בערך שנה עברתי לאקספון ושמתי לב לתופעה שקרתה במקביל למעבר: לפני טעינה של כל דף, הייתי מקבל שגיאת פתיחה מהדפדפן. משהו בסגנון "can't access this page", ולאחר שנייה הדף כן נפתח. בשל הבעיה הזאת עזבתי את אקספון (אם כי היו להם גם בעיות בטעינת יוטיוב - המון באפרינג). חזרתי לבזק בינלאומי והכל הסתדר. לפני כמה ימים חידשתי חוזה עם בזק בינלאומי, והנה שוב התופעה הזאת מתרחשת. דפדפן כרום. יש דרך לבדוק את תקינות החיבור? או המלצה כלשהי? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הייתי במשך שנים עם ה-HOTBOX כמודם בלבד (Bridge Mode) השתמשתי בראוטר משלי והכל פעל מעולה. קיבלתי ממיר חדש לבית, Mini Fiber, שיש בו אפשרות לשדר את הרשת האלחוטית של הבית (אני לא משתמש בפיצ'ר הזה גם ככה) חיברו לי ליד ה-HOTBOX גם מתאם MoCA שהמטרה שלו היא בדיוק בשביל שידור הרשת האלחוטית. בגלל שאני לא צריך שום דבר מזה, הוצאתי את ה-MoCA והכל ממשיך לעבוד כרגיל. הבעיה היא שה-HOTBOX לא נותן לי להגדיר אותו כ-Bridge Mode. אני מסמן V בהגדרות על האופציה הנ"ל, אך ההגדרה לא נשמרת. לאחר שיחה עם שירות לקוחות הם אמרו לי שעצם העובדה שיש לי את הממיר פייבר החדש, זה מונע ממני להפוך את ה-HOTBOX למצב ל-Bridge Mode. גם אם אני לא משתמש בכל הפיצ'רים …
-
- 4 תגובות
- 11.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, רכשתי מודם-נתב אלחוטי משומש בכ-150 ש"ח באיביי (Huawei HG630) ואתמול הוא הגיע. שברתי את הראש יום שלם איתו אבל בסוף הצלחתי לחבר אותו לתשתית 100 מגה של בזק. אני מקבל 86 מגה בבדיקת מהירות לשרת בארץ עם SPEEDTEST.NET. בעקבות השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566361-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%96%D7%A7 והשרשור בhometheater שאליו הוא מוביל, רציתי לשאול: יש משהו שאני צריך לעשות כדי לכסות את עצמי מבחינה משפטית לפני שאני מנייד את הצד העסקי של התשתית לחברת אקספון? אולי בדיקות מהירות מסוימות כדי להראות לבזק אם הם ישנמכו אותי ל40 מגה או ל15 מגה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מבחינת הכל פינגים הורדות טוררנט שירות..? חשבתי על בזק נזק
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-