עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by axon,

שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ... אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אני עומד לרכוש מחשב נייד של לנובו, ובאפשרויות המפרט, לגבי "כרטיס רשת אלחוטית" יש לי את האופציות: Thinkpad 1x1 b/g/n - המובנה(ללא תוספת מחיר) או Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN (תוספת של 20 דולר) יש באמת הבדל בין השניים? ב"הסבר" של לנובו כתוב: האם ה לנובו באמת יהיה "לא מספק" לוידיאו סטרימינג, כפי שמשתמע מהתיאור של האינטל לעומת התיאור של הלנובו? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idang,

אני חייב פתרון למחר .. מחשב נייד של DELL, מחובר לרשת הכל בסדר.. הבחור ניתק את כבל הרשת והלך לעמדה אחרת ופתאום לא העובד. בדקתי ב- CMD --> IPCONFIG לראות אם בכלל קיים כתובת IP וזה הראה לי DISCONNECTED הסתכלתי על ה PORT במחשב הנייד לראות אם יש לינק- נורות.. ולא היה שום היבהובים של אורות. לא היה לי זמן להתעמק בזה ולכן אני פונה אליכם כאן שתתנו לי רעיונות לפתרון בעיה.. שמעתי משהו שאולי ב לוח בקרה- POWER OPTIONS יש שם משהו שקשור לזה .. אם כן ספרו לי על זה תודה!

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by ofer,

שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

שלום. יש לי כרטיס רשת שהגיע עם הניסוי כבלים שלי, לפני שנתיים הכרטיס הזה סבבה, לא שאני מבין בכרטיסי רשת, והוא לא עושה לי בעיות. שבוע הבא אני מחליף מחשב לWIN2000. השאלה היא, אם הדריברים שיש לי כתיקייה על המחשב(הטכנאי העתיק לי)יעבדו גם עם WIN2000. כל מה שאני יודע זה שהכרטיס הוא של 3COM. בתודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xroil,

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎ הוא טוב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by d pro,

טוב אחריי חצי שנה של ריסטארטים4 פעמים בשבוע בויסטה (TCPIP.SYS) הארור אין פיתרון אלה להחליף כרטיס אני משתמש בכרטיס המובנה של הלוח dq6 גיגבייט וכנראה הוא לא עומד בעומס הטורנט.. הבעיה היחידה בלוח הזה שאין לי מקומות פנויים בסלוטים חוץ מ pcie אז מה כדאי לקנות? זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1801&products_id=18262 או זה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221_2096 תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by uriya,

מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by MISTER WEB,

קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה

14. שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. היי, יש לי בסלון מחשב קטן ללא כרטיס רשת פנימי אלא מחובר לכרטיס רשת חיצוני אלחוטי בחיבור usb. אני סובל מבעיות ניתוקים ואי יציבות בגלישה, ומעוניין לחבר את המחשב הסלוני בחיבור קווי לראוטר שנמצא בחדר אחר בבית (מצריך פריסת כבל רשת ארוך דרך הגג, אבל לגמרי בר ביצוע). האם מישהו מכיר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר למחשב בusb שיש לו כניסה קווית של כבל רשת רגיל ? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by vk,

אני קונה ראוטר BR-6204Wg אני צריך המלצה לכרטיס רשת ושיהיה טווח של איזה 10 מטר בין המחשב ושיעבור דרך קירות בלי בעיות מיוחדות...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by kipi25,

אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by itzik_now,

היי, איזה כרטיס רשת מומלץ לקנות ל ADSL ? נא ציינו במידה ויש איתו בעיות כלשהם בהתקנה לבד. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני מחפש כרטיס רשת ל-HTPC כאשר המרחק בין הראוטר למיקום הHTPC הוא כ-20 מטר קיו ישיר כאשר יש בדרך 2 קירות. חשבתי על הכרטיס של edimax 7128g הוא יעשה את העבודה? עוד דבר יש ברשותי ראוטר של siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק האם במידה ותהיה בעיות קליטה אפשר לקבל מהם ראוטר טוב יותר(משהו יודע על דגם אפשרי)? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס... למישהו יש רעיונות? אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yotamavi,

היי לכולם, בעיה ממש מוזרה שהתחילה לי היום.. הכרטיס רשת שמחובר למחשב הנייח בUSB לא מוצא את הרשת האלחוטית הביתית..לעומת רשתות אחרות בסביבה שהוא כן מוצא.. אבל..מה שבטוח זה שברשת עצמה לא צריכה להיות בעיה כיוון שאני מחובר אליה כרגע מהמחשב הנייד ... ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת אבל זה לא עזר.. מע' הפעלה - ווינדוס 7 כרטיס רשת - לא מחברה מוכרת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הכרטיס הוא edimax ew-7128g, הוא הפסיק לעבוד אחרי שפתחתי את המחשב והחלפתי זכרונות חשבתי שאולי משהו מפריע לקליטה אבל הבאתי את המחשב הנייד והוא מצא 10 רשתות.. הכרטיס מותקן ומחובר (יש אור צהוב מהבהב ומנהל ההתקנים מראה שהכרטיס מחובר).. הורדתי דרייברים חדשים אבל זה לא עזר.. עכשיו יכול להיות שזו האנטנה כי החיבור לה התפרק שם אבל חתכתי את הכבל ושמתי את החוטים על החיבור בכרטיס וזה עדין לא עובד.. אך מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, לאחר פירמוט של מחשב, עם לוח אם intel d850gb המחשב לא מזהה את הכרטיס רשת onboard, כשאני מנסה גם להתקין את הדרייבר הוא אומר שהכרטיס לא מזוהה בביוס או שאינו מחובר במחשב. בדקתי בביוס, לא מצאתי שום הגדרה מיוחדת עבור הכרטיס רשת אבל סימנתי שם את כל הדברים על enabled, אך עדיין הוא לא מזוהה ואני לא מצליח להתקין תדרייבר שלו. חשבתי לעשות לו עדכון ביוס, יש מצב שזה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים