עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by 69,

ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614 בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופ הכל עובד מצויין. כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת, אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת. על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

7. Started by max8051,

במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by lharpaz,

שלום, אנחנו רוכשים מחשב חדש מ-KSP, ואנחנו זקוקים לכרטיס רשת אלחוטי, גם הוא מ-KSP. אנחנו לא מבינים בזה כלום, אז אני מניח שמשהו בסיסי יספיק בהחלט. מה לקנות? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kayben,

שלום, עברתי דירה ואין באפשרותי לחבר את המחשב הנייח למודם/ראוטר (netbox) פיזית עם כבל. לכן אני מעוניין להתחבר באופן אלחוטי. אמנם המרחק בין המחשב למודם הוא רק 6 מטר, אבל המחשב בתוך ממ"ד, עם דלת פתוחה תמיד. לכן אני רוצה לקנות כרטיס עם קליטה יחסית חזקה. עד 150 ש"ח, מעדיף מ KSP / אייבורי. אם יש המלצה? ראיתי שתקן N הוא המומלץ. יש הבדל בין "מתאם רשת" ל"כרטיס רשת אלחוטי"? או שזה אותו דבר? ראית שיש כרטיסים עם אנטנה וכאלה ללא, יש לזה משמעות? תודה.

11. Started by TheSlidead,

האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.

14. Started by Sh1,

שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  20. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by itay_k,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. יש חיה כזאת? אגב ויסטה 32 ביט.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.