עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by bSky,

שלום, אני לא מצליח לגרום למגדיל הטווח הזה לעבוד. קישור למכשיר: https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. יש לי תשתית וספק של הוט 200mb, וקופסה HotBox1 שצמודה לנייח בחדר אחד, והבעיה שבגללה רכשתי מגדיל טווח זה שחוזק ה-WiFi מאוד נמוך בסלון, ופשוט לא קיים בחלק הרחוק של החדר. אני צריך שה-WiFi יהיה חזק שם כי אני מזרים סרטים דרך סטרימר שמחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ולהגדיר את DAP-1325 צמוד להוטבוקס גם דרך כבל Ethernet, וגם דרך ה-WiFi, ועדיין לא הצלחתי לגשת לכתובת IP שרשומה לי בספרון התקנה של המכשיר. מה אני עושה לא נכון, מה פספסתי, ומה אפשר לעשות כדי להגדיל את כיסוי ה-WiFi בכל הבית מבלי להזיז את ההוטבוקס מהנייח?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by shaks,

היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Netanel o_0,

יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. יש לי רשת פשוטה של 2 מחשבים מחוברים בנתב של smartcom הכל עובד תקין רק ה- emule לא מצליח להתחבר בהגדרות של הנתב כבר עשיתי Port Forwarding ובכל זאת לא עובד

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by SpazaM,

שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Mr. Durden,

שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by alias,

הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by POPCORN,

יש לי מחשב ממש ישן ואני מעוניין לבצע איתו rdp למחשב אחר טוב ואז אוכל להשתמש בו כמחשב "טוב" (בסגנון vdi אבל משהו ביתי, בלי סרברים) אז אני מחפש איזה תוכנה שאיתה אוכל לעשות את זה (אבל תתחבר אוטומטי למחשב המרוחק) win7 ומעלה לא נראה לי שכדאי - סתם יכביד על המחשב, ויש סיכוי שיקרוס) חשבתי על winpe ולשים עליו תוכנה שתומכת ב rdp מישהו מכיר רעיון טוב יותר? או דרך טובה יותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by JohnClark,

שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  23. אני רוצה שהתעבורה בבית תתנהל ע"י הראוטר הזה , כלומר שיתוף קבצים בין מחשבים בבית וכו.. יעבור רק דרך הראוטר הזה . בנוסף אני רוצה שאת האטנרנט אני אקבל מראוטר אחר (של הוט) שאין לי גישה להגדרות שלו חוץ מאת הסיסמא של הWIFI, כלומר אני צריך REAPTER MODE WITH ACCESS POINT. אם יש יציאת USB זה בונוס. עדיף אחד כמה שיותר זול . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by פינוקיו,

שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.