עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. שלום לכולם. לאחר חיפוש לא מוצלח, החלטתי בכל זאת לשאול, למרות שאני בטוח שהנושא נידון כבר - איך מפעילים את הוידאו בנטמיטינג או מסנג'ר, כאשר עובדים עם אלקטל פרו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Arik.G,

מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Epidem,

לאחר שכשלתי להשתמש בקו הטלפון הביתי ככבל רשת הבנתי שזה לא אפשרי וגם חיפשתי בפורום ומצאתי את הנושא הזה, שבעצם סוגר את העניין אז פניתי לשאול בפורום מה אני צריך בשביל להשחיל בתעלות כבל רשת רגיל (האשכול) לכן קניתי 100 מטר כבל 5e - FTP (עם בידוד אלומיניום) הרבה תקעים לוחץ תקעים וכבל סטלבנדר העברתי את הכבל במקומות הרצויים, חיברתי ראשים, לקח קצת זמן על שלמדתי איך לעשות את זה מהר וטוב אבל הצלחתי בסופו של דבר. חיברתי בתצורה ישרה לפי הסדר הבא (בכולם): ירוק לבן | ירוק | כתום לבן | כחול | כחול לבן | כתום | חום לבן | חום (פה זה רשום מימין לשמאל, בחיבור זה משמאל לימין, בדיוק כמו במדריכים שמצאתי באינטרנט) הכבל הקצר (כ-6M) בינהם עובד, הכל טוב ויפה. הכבלים הארוכים יותר כ10M וכ-15M מטר, פש…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by X7-007,

מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  7. אני גר במקום שהתשתית של בזק מאוד חלשה יכול לקבל גג עד 10 מגה, ולהוט אין בכלל תשתית באיזור כאן. הצורך שלי הוא לשחק ברשת בפליסטיישן , ובדיוק ליד הבית שלי עומדת במרחק של 30 מטר אנטנה של אורנג' וכשאני עושה speed test זה נותן לי ב 4G מהירות הורדה ממוצעת מעל 60 מגה ומהירות הורדה ממוצעת מעל 30 מגה. קניתי חבילת גלישה של 20GB שתספיק וגם ראוטר מיוחד ל4G של DLINK הדגם שלו זה dwr921 זה ראוטר שפשוט מכניסים לו סים וגולשים ב 4G ואפשר לחבר גם כבל רשת מאחורה למכשיר שבו רוצים להשתמש. הבעיה היא שאני עושה בדיקת מהירות בפליסטיישן ואני מקבל net type 3 במקום net type 2 וזה מונע ממני להתחבר להרבה אנשים( את הבעיה הזאת בדרך כלל יש בהוט) יש לי אפשרות איכשהוא להצליח לקבל net type 2? כי אין לי ספק…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by nissim_y,

כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by neeto,

התחלתי להגדיר את הנתב. אחת ההגדרות הראשונות דורשות כניסה לכתובת IP מסוימת ומשם לכתיבת שם משתמש וסיסמא. הבעיה היא שהחלון בו אני אמורה לכתוב את הפרטים האלו, לא נפתח לי. נפתחת לי הודעת שגיאה "windows לא יכול לפתוח את החלון" עם X אדום בצד. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי נכון? אה, כן מחקתי את כל החייגנים. בחייגן הdefult סימנתי את אפשרות "קבלת IP באופן אוטומטי" בדיוק כמו בספר. זה עדיין לא עזר.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by galza,

ובכן, סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח. מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא תודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by blackorder,

יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום! עקב זה שכרטיס הרשת הנוכחי שלי עושה בעיות ומתחיל לעבוד עם תקיעות(נוסה עם כרטיסי רשת ממחשבים שונים ועובד פיקס) , החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 הראטר שיש ברשותי זה: edimax br-62116mg (ראוטר מימו עם 3 אנטנות) עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. הכרטיס יתמוך בנתב? כי הנתב זה רק g ו-b ואין לו n אז השאלה אם הכרטיס תומך גם בg ו-b חוץ מN? 2. הכרטיס יעבוד חלק על מערכת ההפעלה הבאה: windows 7 ultimate 64 bit שאלה אחרונה(: 3. האם באמת עדיף כרטיס pci על פני usb? עד היום עבדתי עם כרטיסי usb וחוץ מזה שהם בתחממו לא הייתה בעיה כלל... תודה באמת מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by taxxl1,

שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BindeR,

שלום רב, לאחרונה פירמטתי את המחשב לאחר שהלך HD. לכן הגדרתי מחדש את הoutlook שיכול לקבל מיילים ושלוח מחשבון הגי'מייל שלי. אני לוחץ על כפתור שלח וקבל מצליח להתחבר ומזדהה אבל לאחר מכן זה נעצר ורושם את השגיאה הבאה. אני כמעט בטוח שזה פתיחת פורטים אבל הסיכרון עם גי'מייל עבד לכמה שעות לפני שזה קרה. יש לי רשת אלחוטית של בזק האם לפתוח דרך הנתב או דרך החברה. ROTAL - RTA 1025W נ.ב האם לגבי הפקס צריך לפתוח פורטים גם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by wow,

1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  23. שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.