רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים עם כרטיסי רשת כבל מוצלב , במחשב אחד winxp ובשני winme בגלל שהוא חלש אני רוצה לעשות רשת ביניהם ושהמחשב עם ה-winxp יהיה השרת. התחלתי לעשות משהו אבל יש בעייה אחת במחשב עם ה-winme אני רואה את המחשב השני אבל אי אפשר להכנס אליו אחרי שעשיתי שיתוף והכל ובמחשב עם ה-xp אני רואה את השני ואפשר להככנס ולהעתיק קבצים. אם מישהו יכול לרשום לי מה לעשות אני מעדיף לעשות הכל מחדש. בתודה מראש יניב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?
-
העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!
-
האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-