רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים שדרגתי את האינטרנט ל30 מגה בתשתית HOT, ויש לי בעיה אכשיו עם הראוטר edimax br6204wg. כשהגיע טכנאי HOT ביקשתי ממנו שהhotbox יעבוד רק כמודם ולא כראוטר והוא אמר לי שאם אכשיו הוא עובד כמודם ולא כראוטר ואם אני ארצה לשנות זאת אליי להתקשר לHOT. אכשיו הוא חיבר את המודם והראוטר כך:את הכבל מהמחשב חיבר למודם (הוטבוקס) ואת ההוטבוקס הוא חיבר עם הראוטר אדימקס לתוך כניסת הwan בצורה הזאת אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראטור אדימקס דרך ה192.168.2.1 אבל עדיין אפשר להתחבר לראוטר והאינטרנט פועל. ואז ניסיתי לחבר את הכבלים בצורה שונה ויוצא שאם מחברים את הכבל מהמחשב לאחד מהפורטים באדימקס ואז מהWAN באדימקס לhotbox ניתן להיכנס להגדרות של הראוטר וניתן להתחבר לראוטר והאינטרט פועל. השא…
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים, עכשיו אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות שאני אוכל להגביל את אחד המחשבים מבחינת רוחב הפס שהוא מקבל, זאת אומרת שהוא לא ישתמש בכל הפס של האינטרנט ואז לא יווצר מצב של מחשב אחד שגולש לאט באינטרנט. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש מקווה להשתלב! :hi:1 עכשיו לעניין יש לי שתי מחשבים בבית שולחני ונייד ואני רוצה לעשות רשת ביתית אצלי. יש לי ראוטר B-Focus 312+ WoW וסוויצצ' עכשיו מה שעשתיתי זה חיברתי את המודם/ראוטר לפורט הראשון של הסוויצ' ואז מחשב א' מהכרטיס רשת לפורט השני של הסויצ' ומחשב ב' מהכרטיס רשת אל הפורט השלישי. עכשיו אמרו לי שאני צריך להגדיר משהו בראוטר שלי. מה בדיוק ואיפה????בview all conections איפהב מהגדרים את הראוטר? עוד דבר ראיתי על הסוויצ' שלי שיש לו שתי אפשרויות לשים או normal או uplink מה זה כל אלה ועל מה לשים? ניסיתי מיליון מדריכים ולא הצלחתי אז תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני בוגר תואר במערכות מידע ללא ניסיון שלא מצליח למצוא עבודה בתחום. מפחד להוציא עוד 15-20K על קורס שבסוף לא יעזור ללא ניסיון. בכללי שמעתי על מכללת see-security, מישהו מכיר/שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במהירות של האינטרנט שהמחשב מזהה לי רק 25 mb והמהירות שלי אצל הספק והתשתית היא 30 mb, ולגבי הutorrent שאני מורטיד איתו אז המהירות המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 700 kb( כיאילו יש לי 10 mb) ואני יודע שאם יש לי 30 mb המהירות אמורה להגיע ל2 ומשהו mb שאני מוריד,הבעיה היא אצלי או שזה רשןא לתשתית או לספק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב התקנתי בבית HOTBOX של הוט עם 100M , בנסיון לשים אותו בארון חשמל (במקום בחדר שינה) א. השחלתי כבל CAT5E מהארון חשמל לחדר שינה .(סה"כ כ-15 מטרים) ב. קניתי שני שקעי RJ45 והתקנתי בקצוות הכבל (מס' א) לפי התרשים שמצורף בתמונה .(חיברתי 4 גידים בלבד בכל שקע) ג.לשקע אחד חיברתי כבל לHOTBOX ולשקע השני חיברתי כבל למחשב . ד. עד כאן הכל זרם בסדר , הבעיה היא שכשאני מכביד על הרשת שלי בצורה של הורדת קבצים גדולים במהירות גבוהה או בצפיה במספר סירטוני יוטיוב האינטרנט מתנתק ונכבית נורת החיווי שנמצאת ליד חיבור הכבל רשת לHOTBOX האינטרנט כאמור מתנתק למשהו כמו 40 שניות וחוזר לעבוד עד לפעם הבאה שאכביד עליו. ה.עליי לציין שכשאני מחבר את המחשב עם כבל ישירות לHOTBOX אין שום בעיה ועובד חלק. י…
-
- 3 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום. כחלק מהבדיקות להתקנת ADSL, רציתי לדעת מה הוא חייגן WOW ? האם צריך אותו ? למה צריך אותו ? איך מתקינים ? מה הגרסה האחרונה ? מאיפה מורידים ? האם צריך את זה ל XP ? עוד פרטים בבקשה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! תחילה ברצוני לציין כי אני מהנדס מחשבים ומבין דבר מה הטכנולוגיות. נתקלתי במצב שכרגע אין לי הסבר אליו (חוץ מאולי כמה רעיונות איזוטריים שאולים לי בראש). החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי ל012 (אורנג'... אל תשאלו למה) הענין הוא כזה:עם היוזר של בזק בינלאומי(עדיין ברשותי) אני מקבל בבדיקת מהירות את כל ה40 מגה, כאשר הבדיקה מתבצעת על לפטופ שמחובר בWIFI, כאשר יש עוד מספר מכשירים מחוברים קווית ובWIFI גם. ומהירות זו יציבה.באותה תצורה, עם יוזר של 012 אני מקבל רק 20 מגה (מקסימום שראיתי - 23). אבל מה! כאשר אני מחבר את הלפטופ קווית לראטור, מכבה את הWIFI ומנתק את כל שאר המכשירים אני כן מקבל את ה40 מגה דרך 012. ליוזר של בזק בינלאומי לא מפריע החיבור דרך WIFI ושאר המכשירים, ליוזר …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בנתב R7000 ומריץ DD-WRT v24-sp2 (10/27/14) std (SVN revision 25179) כרגע אני נתקל בשתי בעיות ומקווה שיש פה מומחים שיכולים לעזור. 1. הנתב משמש גם כ- Torrent Client ע"י שימוש ב- Transmission Bitorrent. עד לא מזמן זה עבד ללא תקלה אך כנראה שיש לי תקלה בכונן USB ששימש להורדת הקבצים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך מגדירים מחדש את הכונן כך שהנתב יזהה אותו ויעשה בו שימוש עם Transmission 2. כיצד אני מגדיר גישה מרחוק לכונן החיצוני שמחובר לנתב? הכונן נגיש כל עוד אני ברשת של הבית, אך אני בטוח שיש דרך לגשת בצורה מאובטחת אל הכונן מכל מקום אחר. תודה מראש. גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי, על מנת לחבר 2 מחשבים (ethernet) לאינטרנט. על איזה אתם ממליצים? קצת פרטים על המחשב והקשר לאינטרנט שלי: win xp אינטרנט מהיר במהירות 2 מגה כרגע אני מחובר לאינטרנט במחשב 1 בלבד דרך מודם נתב מדגם: RTA1320a-ROTAL, המחובר דרך קופסא כלשהי של 012 (audio codes?) לכרטיס הרשת שבמחשב שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר לדירה, בה יש ראוטר בנקודה רחוקה מהמחשב שלי. על מנת לחסוך את הצורך בנתב נוסף שישמש כ-AP, חשבתי לקנות אנטנה להגברה שתאפשר לי לקלוט את האות של הראוטר. לאנטנות האלו יש משום מה טווח תדרים מסוים, למשל: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-9dbi-hi-gain-omnidirectional-antenna-for-wifi-routers-2400-2500mhz-9007 http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 האם אני צריך לבדוק שהטווח תדרים הזה תואם לנתב wrt54gl linksys? או שהאנטנה אמורה להתאים בכל אופן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי קיבלה במתנה ממישהו שכבר לא צריך אותו יותר וביקשה שאגדיר לה. אלא מה, יש שם וסיסמה בכניסה והבעלים הקודם לא זוכר מה הוא שם. אין בעיות, הורדתי את המדריך מהאתר של אדימקס, כתוב שם שלחיצה של יותר מארבע שניות על ה- reset תאפס את המכשיר ל- factory default. לחצתי עשר שניות, גורנישט - הוא עדיין לא מקבל את ברירת המחדש, admin - 1234. ניסיתי עוד כמה פעמים, ניסיתי להחזיק את ה- reset לחוץ בהדלקה, ניסיתי לכבות ולהדליק אח"כ, לא עזר. הנתב לא נראה כמו בתמונה שבמדריך - זה שלנו הוא אפור עם פלסטיק שחור עליו. מי מכיר, מי יודע?
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מתאם שיחות 013 מחובר דרך מודם של בזק,החלפנו לראוטר מודם שקניתי באופן פרטי,אני מנסה להכנס למתאם כדיהגדיר לו שיקבל ip אוטומטי,כרגע מחובר ע"י הגדרת חייגן למודם,הצלחתי למצוא מדריך של 013 כמו כן בדקתי במחשב שמחובר למתאם שאכן זהו הdefult gateway ,שאני מגדיר את הכתובת בדפדפן של המתאם זה לא נכנס לממשק שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה אינטרנט מהיר ו אני לא יודע באמת מה יותר מהיר adsl או כבלים במי יהיה לי פינג יותר נמוך ויעבוד לי יותר מהר?? ובמי אני הוריד מהר יותר ? על כמה adsl0.5 מוריד אני לא יודע כי אצל אמא שלי יש לי adsl 1.5 וזה מוריד לי על 200k . מה לעשות??????????? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום כשחזרתי מהלימודים הראוטר סירב בכול תוקף להתחבר ורק אחרי שיחה עם תמיכת הרשתות שלהם הצלחתי לתקן את זה (שיניתי מL2TP לDYNAMIC IP על DLINK 604), רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת יותר פרטים על המהלך הזה ועל ההשפעה שלו על המשתמשים. הם גם שלחו מייל לגבי זה רק שאני לא מוצא אותו :-X תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים. בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק. היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודה אשמח להמלצות הערות שלכם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר מסוג ROTAL RTA1320a שהוגדר להיות גם ראוטר וגם מודם. איך אני יכול להחזיר אותו לכך שיהיה רק מודם (כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו מבזק)? תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-