רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר בתשתיות לHOT ובספק ל012 חבילת גיימרים, ההתקשרות היא במהירות ה2.5 ואני משלם ל012 בסביבות ה50 ש"ח עבור החבילה ה"מיוחדת". עכשיו, יש לי בעיות בחיבור כבר הרבה זמן, ברמה של התנתקויות ובתור אחד שמשחק במשחקים ברשת זה מעצבן כפליים כשאתה אתה משחק משחק והכל קורס לך באמצע. אני עדין לא מצליח להבין אם זה בגלל התשתיות או בגלל הספק. מה שכן הצלחתי להביא לבית שלי טכנאים של הוט כבר לפחות 5 פעמים. אז מאחר ויש לי הרגשה שאני משלם הרבה עבור שירות שהוא כנראה מחורבן + לא כזה מהיר רציתי לדעת ממכם המומחים האם יש חבילה מספק שתאפשר לי לשחק באופן נורמלי ובלי שהוא יחגוג עליי במחיר.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרעג הביאו לי את ה Netgear DGN 2200 האם זה מכשיר מספיק טוב ויציב או שכדאי לקחת מכשיר אחר של D-Link אשמח לקבל עצות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ביחידת דיור מתחת לבית של ההורים, המודם של הבית נמצא בקומה 2 ואני בקומה 0 כבר בקומה 1 הקליטה חלשה ולא בכל מקום. איך אפשר לפתור דבר כזה ע"מ שתהיה רשת אלחוטית בשתי הקומות (1,0) הציעו לי להוסיף אנטנה לראוטר או משהו שמעביר את האינטרנט על גבע רשת החשמל. אשמח לקבל עצות או רעיונות נוספים ומה משני הרעיונות הנוכחיים יעיל יותר. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. יש לי חדר בו אין קליטה של אות אלחוטי (הבדלי קומות). אני מעוניין בפתקון של HomePlug, העברת המידע של הרשת על גבי רשת החשמל. מהם הרכיבים המומלצים כיום? ראיתי לאחרונה את הסקירה הזו: http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm האם זהו המוצר העדכני והטוב ביותר כיום או שיש חומרה עם יכולות טובות יותר? כמו כן ההמלצה צריכה להיות למוצר שניתן להשיגו בארץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת, שימוש רגיל לגלישה תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps הוא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך נתב אלחוטי טוב, איכותי ואמין בתקן N. יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך לרשת 3 מפלסים כשהראוטר יושב במפלס האמצעי. משהו חזק ואיכותי כשהדגש הוא על טווח ויכולת קליטה - פחות על פיצ'רים מיוחדים. הבנתי שמומלץ ראוטר/AP עם 3 ואפילו 4 אנטנות (MIMO) נכון? יש דגם מומלץ במחיר משתלם? תקציב גמיש אבל לא להתפרע בבקשה - רק אם ממש כדאי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Port forwarding במודם\ראוטר של בזק. בשורת הכנסת הפורטים מופיעה עמודה של "Remote Ip Address", שאין אפשרות להשאיר ריקה, ואני לא יודע מה להכניס לשם. ניסיתי את הכתובת שלי, של הראוטר, הכתובת שאני מקבל מבזק וכל מספר שחשבתי שאולי קשור, והוא לא מקבל כלום, ולא נותן לי לפתוח את הפורטים. מישהו פה נתקל בדבר כזה או יודע איך מתמודדים עם זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר teaming בין שני כריסי רשת כשאחד הוא wired ואחד wireless. אני רוצה להגדיר שכל עוד יש internet access דרך הכרטיס שהוא wired המחשב יעבוד דרכו ואם אין שהמחשב יעבוד דרך הרשת האל חוטית שאני מחובר אליה. תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה עם הסבר מפורט איזה רשת יעילה יותר אין בעברת מידע ואין בקבלת מידע אין בשגיאות תעבורה ואין בהפרעות ורעשים מי רגישה יותר. רשת אל-חוטית או רשת קווית? במידה ורשת אל חוטית, הייתי רוצה לדעת באיזה ממשק עדיף לחבר את כרטיס הרשת האלחוטית, USB או PCI ואיזה מבין הממשקים מהיר יותר ויעיל יותר אין בעברת מידע ואין בקלבת מידע. מי מהם "רגיש" יותר לשגיאות תעבורה ולהפרעות ורעשים לבנים למינהם. על איזה כרטיסי רשת טובים הייתם ממליצים בתקציב של עד 200 שקלים? במידה ורשת קווית, האם אורך הכבל וטיבו משפיעים על קצב העברת\קבלת המידע יש כבל מומלץ במיוחד? תודה שגב.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
דבר מעניין שגיליתי, ואשמח לשמוע עוד דעות. ליוטיוב יש דרך לבדוק קצבים - פה http://www.youtube.com/my_speed# גיליתי להפתעתי שב-360p הוידאו עובר בקצב של 20,000 kbps. לעומת זאת, ברזולוציה של 720p הוידאו עובר בקצב הרבה יותר נמוך של כ-5,000 kbps. המסקנה שלי היא שאנחנו נדפקים, בגלל שכנראה יש פה מנגנון caching - הרבה אנשים רואים ב-360p ולכן זה ב-cache (אצל הספק? באקאמי?) אבל כשרואים קיבצי וידאו שפחות אנשים רואים אז זה על הפנים! מעניין לשמוע תוצאות ודעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן חברים. בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה מאוד. כל כמה זמן, מגיע מצב שבו הפיירפוקס כאילו בלי אינטרנט, למרות שיש חיבור ובאקספלורר 6 יש אינטרנט באותו הזמן, ושום דבר חוץ מסיום משימה של הפיירפוקס והפעלתו מחדש לא עוזר. בעיה שניה, היה מותקן על המחשב מזמן כרום, ועד לפני כמה שבועות הוא עבד, פתאום הפסיק לעבוד. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסיר, להוריד חדש, ולהתקין, זה לא עוזר והוא עדיין לא עובד. יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-