עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arel508,

http://i47.tinypic.com/rhlr2c.jpg אבל האינטרנט פועל. WTF?? ניסיתי ריסט ולשחק עם זה קצת ולא עוזר. אני צריך לפתור את זה כי זה עושה לי בעיות עם תוכנות שחושבות שאין לי אינטרנט ובעצם יש לי. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  2. שאלה לידע כללי- ברור לי שהציוד שמחובר ישירות ללקוחות (DSLAM, MSAG, CMTS) שייך לתשתית (בזק או HOT) ואילו לספק (נטויזיון, בזק בינלאומי וכו') יש את הרשת שלהם שהיא זאת שיוצאת החוצה (בין ספק לספק או לכיוון חו"ל). השאלה היא - איפה ואיך בדיוק מתבצע המעבר בין החלק של התשתית והחלק של הספק? תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by captainpc,

שלום, אני מחפש שירות VPN אמין בישראל.. אני מחפש משהו לשימוש ביתי, משהו כמו HMA אבל עם שרתים בישראל... ניסיתי את HMA אבל מהירות החיבור לישראל פשוט בדיחה.. קיבלתי DL של 0.5mb ב SPEEDTEST.NET תודה.

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במהירות של האינטרנט שהמחשב מזהה לי רק 25 mb והמהירות שלי אצל הספק והתשתית היא 30 mb, ולגבי הutorrent שאני מורטיד איתו אז המהירות המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 700 kb( כיאילו יש לי 10 mb) ואני יודע שאם יש לי 30 mb המהירות אמורה להגיע ל2 ומשהו mb שאני מוריד,הבעיה היא אצלי או שזה רשןא לתשתית או לספק ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by Lirux,

שלום, היום שדרגתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה וכתוצאה מכך אני נדרש לשדרג את הראוטר שלי לראוטר תומך VDSL. כרגע יש לי ראוטר DSL-2760U שנשאר אצלי אז חשבתי לקחת מבזק רק מודם במחיר של 100 ש"ח (במקום ראוטר ב-240) ולחבר את המודם לראוטר שכרגע יש לי. עכשיו בגלל שהראוטר שכרגע יש לי הוא משולב מודם ADSL אז אין לו כניסת WAN (רק 4 פורטים של LAN). השאלה היא האם אני עדיין אוכל לבצע את החיבור שאני רוצה ולהנות מכל המהירות?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום. רכשתי דומיין דרך Google Apps. אתם יודעים, בשביל המייל - כך שכל המיילים מגיעים ל .com הרכישה נעשתה על ידי גוגל, והם בחרו ב GoDaddy. השאלה שלי: האם אני יכול לאכלס אתר על אותו שם דומיין? עזרתכם חשובה תודה רבה!

8. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד וsmartphone (שמחוברים WIFI ל tplink). בגדול, נראה כי הגלישה איטית יותר מאשר המחשב שמחובר …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by taurus007,

שלום חברים, יש לי 2 מודמים של הוט 100 מגה כל אחד , בקצרה שני שאלות : 1. האם ניתן לבצע bridge connection על יותר משני מודמים ? 2. האם מישהו ביצע או ניסה לבצע bridge connection עם שני מודמים של הוט ? לפי הזכור לי האופציה הזאת בעצם משלבת בין 2 רשתות לרשת אחת והמהירות של הרשת תהיה בעצם 200/6 , אז נראה לי שעניתי כבר על השאלה הראשונה , לא חושב שניתן לעשות BRIDGE על למעלה משני הרשתות לפחות באמצעות ווינדוז מה שמביא אותי לשאלה ה3 3. האם יש נתב בסגנון Load balancer עם כמה חיבורים שיכול לשלב בין כמה רשתות לרשת אחת ולתת מהירות בהתאם ? אני מכיר אחד כזה של TPLINK מבחינת הLOAD BALANCE אבל לא יודע אם האופציה קיימת בנתב (והוא תומך רק 10/100 ולא 1000) .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amiad21,

היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל, ולחבר לו הארדיסק נייד. האם האקסטרימר יוכל לנגן ממנו סרטי hd ללא בעיות? המרחק הוא לא גדול בינהם.(כ2 מטר, אבל יש קיר מפריד). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KF,

שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by royban,

שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by topcat115,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים