עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zxcvbnm,

שלום, קיבלתי את הנתב מבזק ויש לי 2 בעיות: 1. כשאני מכבה ומדליק את הנתב הוא חוזר להגדרות המקוריות שלו. 2. כשאני מנסה לשחזר לו את ההגדרות הוא אומר שהקובץ גיבוי לא תקין. יש למישהו פתרון?

2. האם זה משנה אם המודם מחובר דרך פילטר או ישירות שקע הטלפון בתשתית בזק?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by nondos,

שלום ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג Trendnet ומודם ADSL מסוג ALCTEL, ברצוני לחבר את המודם ישירות לראוטר כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באינטרנט בלי תלות אחד בשני. החשבון שלי הוא באינטרנט זהב. נכנסתי להגדרות של הראוטר תחת WAN ויש כמה אפשריות לחיבור אני לא יודע אם לבחור PPPoE או PPTP כמו כן ההגדרות לא כלכלך ברורות לי הוספית תמונות אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה להגדיר בכל שדה. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by עוד מישהו,

היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by ag43,

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, כרגע יש לי נתב רגיל (של EDIMAX) אליו מחוברים שני מחשבים שולחניים. בקרוב יצטרף לחבורה גם מחשב נייד, והייתי רוצה לדעת האם יש דרך שהוא יאפשר גם רשת אלחוטית אליה הנייד יוכל להתחבר מכל מקום בבית, או שאין ברירה אלא לרכוש נתב חדש אלחוטי. (אני מניח שרכיב שיאפשר התאמה כזו יהיה זול משמעותית מרכישת נתב חדש, אך כמובן שיכול להיות שאני טועה). תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Zadu,

היי לכולם , בדקתי את הנתונים של בDsl Line כל יום בשבוע האחרון ואני רוצה לדעת האם הנתונים הם טובים . הנתונים: Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11712 Kbps 1228 Kbps Noise Margin 25.8 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.4 dBm Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11744 Kbps 1212 Kbps Noise Margin 25.4 dB 23.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Line Rate 11776 Kbps 1200 Kbps Noise Margin 25.7 dB 22.0 dB Line Attenuation 12.0 dB 6.0 dB Output Power 13.8 dBm 12.3 dBm Statistics Downstream Upstream Line Rate 6208 Kbps 640 Kbps Attainable Lin…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by averaraz,

לאחרונה עברנו דירה וגילינו שהHOTBOX איטי להחריד בכל הקשור לביצועים אלחוטיים - חדר מרוחק 15 מטר בקושי מקבל חיבור(נבדק במספר מחשבים). בעיה נוספת שקיימת היא שבממד אין קליטה בכלל גם שהדלת פתוחה. בדירה הקודמת רישתנו את כל הבית בכבלי רשת כך שלא הייתה בעיה אבל בדירה זו לא מתוכנן כרגע רישות כזה. האם קניית ראוטר חדש(וחזק יותר) + שיחה להוט על מנת להפוך את הHOTBOX למודם בלבד תשפר את הבעיות שציינתי? יש ראוטר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. יש לנו בבנין אינטרנט משותף. החיבור יוצא מבית השכן שלי שיש לו נתב מסוג siemens sl2-141, ברשותי יש נתב ישן מסוג edimax br-6204wg. האות מגיע יציב אלי עד פחות או יותר דלת הכניסה, אז חשבתי להשתמש בנתב האדימקס שלי כמגבר. הבעיה שלמרות שראיתי פוסטים ישנים שאומרים שיש, אין אופציה מובנית של REPEATER שהצלחתי להגיע אליה, וגם אין אופציה של CLIENT MODE במידה וארצה לקבל מקלט משופר. למותר לציין שגרסת הקושחה מעודכנת. רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לעשות זאת? יש בראוטר הגדרות של WDS, וכן BRIDGE, השאלה איך להשתמש בזה? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LoK_fanboy,

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות. עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה: א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס. ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן). ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by alpy,

אהלן עברתי לבית חדש לגמרי, בבניין חדש (וגדול). אני מכין תשתית רשת קווית לכל מיני צרכים שיש לי. במהלך העבודה על התשתית רציתי להשחיל כבל רשת במקום כבל קואקסלי שישב לי בתעלה (לא יודע איזה סוג תעלה - צינור פלסטיק שחור) ניתקתי את הכבל הקיים, קשרתי אותו לסטלבנד והתחלתי למשוך ולדחוף בעזרת חבר מהצד השני. לקראת הסוף - הסטאלבנד נתקע. משכנו קדימה ואחורה, עד שנקרעה הקשירה שעשיתי בין הסטלבנד לכבל הקיים. את הכבל הקיים משכתי החוצה והוצאתי, ועכשיו הבעיה - הסטאלבנד מסרב לצאת אחורה. הוא תקוע שם בפנים, ואני לא מצליח למשוך אותו חזרה.. מה אני יכול לעשות כדי לשחרר את הסטאלבנד? הסטאלבנד הוא 15 מטר, פלסטיק אדום, והראש שתקוע בפנים הוא ראש טבעת (לא הראש עם הטבעת הגמיש) אני מחפש עצצות/פתרונות ללא ק…

• 3 תגובות
    • 10.2k צפיות
  15. שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by asi1998,

אני עם wrt54gl הייתי בעבר עם קושחת טומטו וחזרתי למקורית, עכשיו שאני רוצה לחזור לטומטו הוא לא נותן לי. אני עושה את העדכון הכל טוב ויפה הוא מסיים אבל שום דבר זה נשאר על אותו גרסא. מישו יודע מה הבעיה? עשיתי הכל נכון ולקחתי גם את הקובץ המתאים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by zam,

לא הייתם רוצים מהירות כזו בבית? הלוואי עלי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by Bakshi1,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד ואני גולש בו דרך ה-wifi וזה מציג לי בעיה מוזרה,אני מתחבר לרשת שהיא לא מאובטחת והמחשב מראה לי שהוא מיבא כתובת רשת כרגיל, ולאחר מכן מקושר אך שאני נכנס לאינטרנט זה לא מצליח והקטע שהוא בכלל לא מתנתק כמה דקות שלמות זה ממשיך להיות מקושר. יש עוד רשת באזור שהיא כול הזמן מתנתקת אבל עובדת(ככה שאני יודע שהמחשב יודע לקלוט ולהראות אינטרנט). אני יכול לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by shmuel_mr,

שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by reptile,

אפשר לחבר את המודם לכל מקום שיש מחשב בבית או שזה התקנה חד פעמית כמו של הקופסה עים isdn?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by godisme171,

???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.