עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moranb,

שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by idan478,

שלום, בדקתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. יש לי אחסון של חברת iPage - ipage.com . יש לי דומיין של חברת Box - box.co.il . אני לא יודע איך לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון שלי, חיפשתי גם עזרה בתמיכה הטכנית, ולא כל כך הבנתי מה צריך לעשות. אני גם לא כל כך הבנתי מה זה DNS ומה צריך לעשות עם זה. אז הייתי שמח לקבל עזרה בנושא, ומה הם השלבים שאני צריך לעשות כדי לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by skyd,

שלום, לאחר דיון מוצלח עם multicore בנוגע להיתכנות הרכישה, התחלתי לחפש ואני מתקשה למצוא את המוצר בארץ. אשמח לדעת אם מישהו מכיר \ יכול לכוון אותי לחנות שמוכרת את המתאם הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  9. התקנתי היום קושחה של OpenWRT, ואני רואה שהוא מציג בלשונית WAN כתובת וgateway שמתחילים ב: 100.127 בwhatismyip אני מקבל אייפי שמתחיל ב37 כיאה לhotnet. אני לא מצליח בכלל לעשות tracert לאייפי 37 (הוא קבוע מקבל טיימאאוט אחרי כמה hopים), אבל ל100.127 אני מקבל אותו כדבר הראשון שמחובר למחשב, כלומר שהוא הראוטר. אל הראוטר אני ניגש ב192.168.1.1... מאיפה הגיע האייפי הזה של 100.127? בנוסף למה מוצג לי בInterface של הWAN כתובת mac שבה הכל 0? תודה! ד"א: אני על תשתית של HOT ללא חייגן (נייד על wifi -> ראוטר -> מודם)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by NmE,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Orenef11,

שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by alextav,

שלום, הצטרפתי לא מזמן ל TOP 40 בבזק ואני אמור ללכת לבזקסטור כדי לאסוף את המודם אבל אין לי מושג איזה מודם מומלץ לקחת. יש ברשותי כבר ראוטר tp-link 1043 ורציתי לברר אם יש למישהו המלצה איזה מודם כדאי לקחת שישתלב טוב עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של 3com דגם OfficeConnect Wireless 54Mbps 11g Cable/DSL Router Version 1.2.0 מאז שקניתי אותו יש לי בעיות עם אימיול וביטורנט, ניסיתי לפתוח פורטים בהגדרות של הראוטר וזה לא עוזר שום דבר לא משתנה בימים האחרונים ירדה לי המהירות הורדה וגם אני לא יכול בכלל להתחבר לווינדוס לייב מסנג'ר בטענה שיש לי בעיות עם החיבור פרוקסי רציתי לבטל את כל הפיירוול המיותר הזה של הראוטר אבל אני לא מצליח ולא מבין איך לבטל אותו מרוב כל הסוגים של הפיירוולים שיש פה בהגדרות של הראוטר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבטל את הפיירוול ולהתגבר על הבעיות האלה. שאלה נוספת היא האם אפשר להגדיר ססמא לחיבור לרשת האלחוטית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by nnnoammm,

שלום לחברי הפורום, יש לי סיטואציה שקשה לי לפתור באמצעות חומרה שאני מכיר. הסיטואציה היא כזאת: יש לי מערכת סטריאו קיימת (לא רוצה להחליף אותה ולקנות חדשה) עם כניסות סטנדרטיות, ללא אפשרות קליטת שידורים אלחוטיים כלשהם. יש לי לפטופ שנמצא רחוק מהמערכת (לא ניתן להעביר כבל ולחבר אותו אל המערכת). המרחק ביניהם הוא מספר מטרים, ללא קיר מפריד או משהו. אני מעוניין לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ולשדר אותם אל המערכת. המחשב יודע לשדר ב- BlueTooth. המערכת לא יודעת לקלוט במצבה הנוכחי. לכן, על מנת לחבר ביניהם חשבתי לקנות את המכשיר הבא: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/12_16_09_BTMusicReciever.html הבעיה שלי היא שבמפרט כתוב שהוא תואם למכשירי Iphone למיניהם, אך לא מפורט מעבר לכך. האם …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. מישהו יודע מה ההבדל? אני מחפש נתב אלחוטי שיחובר למודם של ADSL. לנתב יחוברו 2 מחשבים קווית ועוד 4 אלחוטית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.