עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כרגע רשת ביתית וכל פעם שהיא מחוברת קופץ לי חלון כל איזה 2 דק שרשום" CONNECT" ונעלם, כל פעם זה מוציא אותי לווינדו בכל משחק וכדומה... אני לא יודע אך אני מפסיק את זה,יש למישהו מושג...? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר קבצים מהמחשב השולחני לנייד

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by theking7,

שלום לכולם, אינני יודע אם המילה "ניטור" היא המדוייקת, אך אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל המידע שעובר ברשת הביתית שלי..... שאני אראה מה המחשבים האחרים בבית מורידים\מעלים (מקבלים\שולחים)..... אפילו ברמת פירוט של שמות של תוכנות שמבקשות חיבור לאינטרנט במחשבים השונים... יש איזשהי תוכנה שתענה על מבוקשי? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by oricoh,

אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Xilver,

לפני כן הייתי מקושר לראוטר אלחוטית, כך שלא היה צורך בכרטיס רשת. עכשיו, הראוטר מחובר אליי ישירות והמחשב השני מחובר אלחוטית. האינטרנט במחשב השני עובד מצויין אבל במחשב שלי (שמחובר ישירות לראוטר) לא מצליח לזהות את הראוטר. הראוטר מחובר, ואני כמעט בטוח שיש לי כרטיס רשת מובנה כי הלוח אם שלי הוא M2N-E והראוטר מתחבר לשקע שנמצא לצד כל השקעים של הUSB. הבעיה כנראה היא שאני צריך להתקין דרייברים של הכרטיס רשת, אבל אין דרייברים כאלו עם הדיסק של הלוח אם...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by redead,

המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by elni,

טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by hAgAi M,

שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by mor5,

אנחנו עוברים לבית חדש וביקשתי מבעוד מועד שיעשו לנו נקודות לרשת ביתית רכשתי את כל הציוד, אני שם רשת GIGA עם חיוות CAT5E כבר העברתי את הכבלים בקירות הכנתי כבלים באורכים המתאימים בין הנקודות למחשבים והנתבים ורק חיקיתי לשקעים שיגיעו לי בדואר ופה נתקלטי בבעיה. החיוות בכבלים היה סטנדרטי כמו שזכרתי לדוג' http://en.wikipedia.org/wiki/TIA-568B אבל בשקעים זה מחולק ל2 שורות של 4 וארבע כשלא מצוין איזה מהם הוא הפין הראשון ואיזה האחרון והסימון צבע שלהם לא הגיוני שורה אחת ברצף 2 כחולים 2 חומים ובשורה השניה כל אחד צבוע ב2 הצבעים הנותרים ?!?! הנה מוצר לדוג שהכי דומה למה שאני רכשתי http://www.amazon.com/Keystone-IDC-10P10C-Jack-Cat-5-568A-Color/dp/B000AAN8U4 למי שהוא יש רעיון איך אני צרי…

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. כשגולשים רק דרך "הטריון", מודם הכבלים, המהירות באימיול ובמקביל באינטרנט מופלאים. כשהמודם מחובר דרך הנתב, האימיול, מהירות ההורדה שלו קשה מנשוא (DOWN-30) ובמקביל האינטרנט איטי מאוד מאוד. באימיול-(PORT הוא על 6662 UDP הוא על 6672). (בנתב MTU הוא על-1500). רבים אמרו לי שמקור הצרה במודם כבלים עצמו (בהוט אמרו שלא כך הוא הדבר) . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?

16. Started by R.R,

יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R

17. היחידי שמצאתי שעושה את העבודה (חצי לפחות) זה זה בינתיים : http://www.p.goleech.com/ שם במקום של ה WWW שמים לדוגמא GOOGLE ושם בחיפוש אני רושם לדוגמא FACEBOOK - LOG IN - וזה מצליח להיכנס לאתר הבעיה שבאתר לא ניתן לשלוח הודעות .... אז עד שאני אתפוס בצד למילה את מנהל הרשת פה (שעדיין לא ידוע מזה עד היום...) יש למישהו אתר פרוקסי שכן עושה את העבודה כמו שצריך ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by guyl3,

שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים