עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן ברשותי מערכת WHS, שיש שמה 5 כוננים. (מחשב מספר 1) שיתפתי 3 מהם מצאתי את השם של המחשב שלי ברשת שם (מצאתי יענו את מחשב מספר 1), ונתת למחשב שלי הרשאה לשנות לראות לכתוב למחוק - הכל, דרך המחשב שלי ברשת. לאחר מכן הגדרתי במחשב שלי (מחשב מספר 2) שאני הראה את 3 הכוננים שהגדרתי שאני יכול לראות לשנות וכו' שאני אראה אותם במחשב שלי. עכשיו אני יכול רק לקרוא אותם, לא להעביר אליהם לא לשנות שם קובץ - רק לקרוא, ואחד מהם אני בכלל לא מצליח להכנס,. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by Hamodi zoabi,

שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה קטנה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית. היות ובעבר היו מגבלות טכנולוגיות לגבי ה UPLOAD אז היום בעידן ה fiber עדיין ה upload הוא איטי (תמיד 10% מהמהורדה). יש למישהו הסבר למה זה עדיין ככה? תודה,ניר

6. Started by 2CASPER2,

שלום, ברצוני לדעת כמה כבלים CAT6A ניתן להשחיל לצינור 4 צול. והאם יש נוסחה פשוטה. תודה,

7. Started by אנטי-פסטו,

כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by HellBoY,

שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  9. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניסיתי לפעול לפי המדריך שהגיע עם הראוטר אך לא הצלחתי להשיג חיבור. צירפתי את המסך הגדרות של החיבור, איך אני אמור למלא אותו? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בס"ד שלום לכולם... הספק של אחי זה אינטרנט זהב והתשתית שלו זה של כבלים...הבעיה היא שהגאון שהתקין להם את הכבלים לא השאיר להם את הדיסק של ה-מודם+ דיסק של התחברות... אני צריך קישור או מדריך להגדיר את ההגדרות אצלו באופן ידני(הקמת התחברות חדשה ב- XP), ואז הוא יגלוש ויתקין את החיגן האם זה אפשרי? אם כן בבקשה תשלחו לי קישור לאתר או מדריך... באתרים הרשמיים שלהם חייבים להוריד את זה ואין לו אינטרנט בשביל זה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by נירן,

שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. "סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by TalmoR,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hassid_hassid,

שלום. יש לי אינטרנט במהירות 15 מגה (בבזק אומרים שאין אצלנו עדיין תשתית ליותר) עד לא מזמן, הייתי מוריד במהירות מקס' של כ-7-15 מגה, והייתי מרוצה (הייתי רואה שכשאני מוריד ב-7 מגה, האינטרנט לא זז, ואז הייתי מגביל את הורדה ל-3 מגה, נגיד, וגולש בכיף). לפני כחודש, המהירות המקס' שלי ירדה ל-2 מגה. ז"א מה שהיה קורה לי עד עכשיו ב-7 מגה - קורה עכשיו ב-2 מגה. כשאני מבצע בדיקת מהירות - הוא מראה לי מהירות של 7-15 מגה, אבל בפועל, בשום אתר ההורדה לא עוברת את ה-2 מגה, וכשאני מוריד ב-2 מגה - אני כבר לא יכול לגלוש, וצריך להגביל את עצמי ל-1 מגה כדי לגלוש... זה קורה לי ביותר ממחשב אחד, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הראוטר או משהו. יכול להיות שהספק חוסם אותי או משהו כ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by עומר ד,

יש לי פקס\מדפסת לא אלחוטית שנמצאת בחדר נפרד מהחדר בוא נמצא המחשב שלי. למדפסת כניסת USB. איך אני יכול לחבר את המדפסת למחשב בלי להשתמש בכבלים ובעלות הנמוכה ביותר? האם יש התקני USB אלחוטיים שניתן לחבר למדפסת ולמחשב ויצרו את החיבור הדרוש? בנוסף, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים (הרשת האלחוטית הביתית של הכבלים - מודם ונתב), האם אני יכול לחבר את המדפסת לרשת הזו באיזה שהיא צורה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכם, לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד). בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו. יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת? בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

שלום יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200. בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..) את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי). שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט". תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ? (חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)). תודה רבה …

24. מעטים מבעלי הנתבים בארץ (וגם בעולם) יודעים שחברת גוגל משתמשת בהם על מנת לשפר את שירותי המיפוי שלה. נשמע לכם מוזר? רוצים לדעת איך גוגל עושה את זה? רוצים למנוע מגוגל גישה לנתבים שלכם? כל התשובות בפוסט הזה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1577

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.