רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הלך לנו הראוטר. היה קוי משולב באלחוטי וכלל מודם. מה עדיף לקנות עכשיו: משולב קוי ואלחוטי כמובן. אבל, כולל מודם - או - ללא מודם ואז להתקין מודם במחשב עצמו וליצור מעין שירשור? ואם כבר - אז איזה מותג עדיף? ואיך ה netgear?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הנתב הזה מבזק ורציתי לשאול איך הוא?יש לי שני מחשבים בבית אחד יתחבר ישירות אליו והשני דרך מתאם רשת אלחוטי ואני משתף קבצים ביוטורנט לפעמים....הבנתי שהוא גם מודם בפני עצמו...אז רציתי לשאול איך הראוטר הזה..??
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הסיטואציה: עם מחשב נייד אני קולט 5 פסים בקומה למטה בחיבור אלחוטי, ועם מחשב נייח + סטיק USB אלחוטי ללא אנטנה נראית לעין אני קולט פס אחד. האם החלפה לכרטיס PCI עם אנטנה תפתור את הבעיה ? אם זה באמת ככה, למה מוכרים את הכרטיסי USB האלה ? זה לא אפקטיבי ...
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מה SIEMENS שבזק מחלקים כך שאני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש אבל אני לו בטוח שאם אצטרך מודם ADSL או שהסימנז של בזק יעבוד כמודם או שאולי לקנות קומבו של מודם+נתב, כך שאני מחפש משהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שיחקתי עם הנתונים של הנתב שלי, וכניראה ברוב טיפשותי חסמתי את הגישה אליו דרך ה WEB שאלתי היא איך לגשת לנתב שלא דרך האקספלורר? יש לי נתב linksys wrt54g
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול להקים לעצמי כתובת אינטרנט שתהיה למשל com.* או co.il.* ? הבנתי שזה אפשרי עם windows server 2003 לאחר שיוצרים דומיין, אבל אני לא בטוח האם צריך לרשום אותו בצורה חיצונית מול הספק או משהו בסגנון. מישהו מבין בנושא?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המודם מחובר לראוטר והראוטר EDIMAX BR6524Nמחובר ל אקסס פוינט TRENDNET TEW-430APB ..עכשיו אני צריך בסלון אינטרנט את ה האקסס פוינט בסלון כ REPETER איך אני עושה את זה ואיך אני מגדיר את הגדרות הראוטר כדי שיעבוד . אני רוצה להגדיר אותוכ REPETER האקסס פוינט כדי שיהיה לי אות אינטרנט יותר חזק כי יש לי PS3 וצריך בשבילו אינטרנט ובשביל הנייד שלי כאשר אני יושב למטה בסלון .הראוטר יהיה למעלה והאקסס פוינט יהיה למטה המרחק הוא כ 30 מטר עםקירות וכל מיני דברים אז אני רוצה ש לPS3 יהיה אינטרנט . שהאקסס פוינט יחלק אינטרנט מה אני צריך להגדיר אותו כ REPETER או כ AP +WDS או כ WDS ? הראוטר בקומה השלישית והACCESS POINT בקומה הראשונהל האקסס פוינט יש אינטרנט אבל לא יודע מה לאחרים ! אז בשביל זה אאני רו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה בכבל אבל חיפשתי כותרת מתאימה. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לרשת דרך מודם וכבל USB. המחשב השני הוא לפטופ המחובר דרך כבל אדום מהמארז של המחשב הראשון אל יציאה במחשב הנייד. כמובן שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני אם הראשון לא מחובר. אז הבנו את הסיטואציה. כשמורידים סרטים, משחקים, מוזיקה וכו' במחשב הראשון אין שום בעיה עם זה. הוא תקין לחלוטין. כשאני מוריד במחשב השני, דהיינו בלפטופ, אז לאחר זמן אם אני לא נוגע במחשב נהיה שומר מסך והחיבור מהמחשב הראשון מתנתק. יש לציין שאם עובדים על המחשב השני אין שום בעיה וההורדות תקינות. הבעיה היא אם עוזבים את המחשב לזמן מה. זה בעיה כי אין לי כח תמיד לעמוד ליד המחשב וסתם לפעמים אני רוצה להוריד שם דברים שבמחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-