רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
כמה דגשים מהידיעה: "החברה גם תעלה מחר אתר חדש ואפליקציות עם אפשרויות לשירות עצמי.... בזק תאפשר ממחר ללקוחות האינטרנט (תשתית) שלה בכל המהירויות לשדרג ללא תשלום את מהירות הגלישה שלהם ל-100 מגה למשך שנה, דרך אתר החברה..... מנויים הגולשים כיום במהירויות של פחות מ-20 מגה, יידרשו להזמין מהחברה נתב מתאים חדש שיעמוד לשימושם חינם למשך שנתיים" הכתבה המלאה כאן - http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3623980,00.html בכל מקרה, כדאי לזכור: 1. בגלל מגבלות טכניות (בעיקר ריחוק המנוי מארון התקשורת (MSAG)), למרבית הלקוחות בזק אינה מסוגלת לספק 100M. 2. השדרוג ל-100M למי שבזק אינה יכולה לספק מהירות זו עלול לגרום לבעיות סנכרון שיביאו לכך שידרש שנמוך למהירות קטנה יותר. 3. …
-
- 88 תגובות
- 20.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי היקשתי פקודת netstat-n נפתח לי רשימה של מלא כתובות איי פי ובצד כתוב time wait מה זה אומר? לפעמים כתוב לי גם establish מה זה?
-
- 18 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
אני באזור 08 עם חיבור ADSL ומאז אתמול בבוקר אין חיבור לאינטרנט. הספק טוען שהבעייה בבזק ואין צפי לחזרת השרות. האם למישהו יש מידע מה הסיפור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הראוטר כבר לא באחריות בזק. אני על טופ 100 בזק+בב"ל. בפועל יכול לקבל 70-80 לפי מה שאמרו טכנאי בזק שהיו בקיבוץ שלי. בפועל אני מכבל הודה בסביבות 30 מגה והעלאה מעל 3 מגה, 3.6-3.9 מגה, נבדק עם 1@1 . נראה כי הנתוני סינכרון טובים מאוד גם לפי הנציג הטכני של בזק בטלפון, הוא טוען שיש יכולת של יותר מ100! מצרף תמונה: האם ניתן לרכוש בשוק האזרחי נתב הכולל מודם לטכנולוגית NGN? מה לדעתכם עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שרת VPN מUK כשאני מתחבר דרכו כל התוכנות פתאום מתחברות וכל האתרים עולים בלי בעיה איך שאני מתנתק הכל חוזר להיות כמו שהיה כל התוכנות מתנתקות וחלק מהאתרים לא עולים זה עולה אבל מלא אתרים אחרים לא עולים. עשיתי סריקת וירוסים והכל. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה: לא משנה עשיתי התחברות מחדש והכל חזר לעבוד. מוזר מה זה היה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר כבל רשת למחשב(בלי לחבר את הקצה השני לשום דבר) אז המחשב מזהה כאילו יש כבל רשת מחובר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם אפשר לגלוש באינטרנט מהמחשב בלי ראוטר או מודם על אלחוטי ללא כבל רשת אני יודע שכן אבל לא מצליח לא מציג לי רשתות בכלל זמינות ויש רשתות אלחוטיות אלחוטיות באזור שלי עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הייתי בבזק טופ 100 והיום עברתי להוט 100 מגה. עשיתי כמה בדיקות מהירות בין אם באתר Speedtest וגם בבדיקות המהירות של בזק בינלאומי (הספק שלי) והוט. הבדיקות מתחילות על 95-100 מגה, ואחרי כמה שניות הגרף נוחת פתאום ל-0 והבדיקה לא מסתיימת. הבעיה קורית רק כשאני עובד דרך הראוטר שלי (edimax br-6478ac) ולא כשאני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס. אני לא מרגיש בבעיה בגלישה רגילה, אף על פי שבהורדה ביוזנט ההורדה היא על 7.1 MB/s ולא המהירות המלאה שאני אמור לקבל. לפני כשנה הייתי עם הוט 100 מגה והייתי מקבל מהירות יותר גבוהה מזה בהורדות. האם יש רעיון מה בראוטר גורם לבעיה הזאת? לא היתה לי כל בעיה עם הראוטר כשהחיבור היה עם בזק (חייגן). האם כדאי לוותר על הראוטר ולהשתמש בהוטבוקס בתור ראוטר?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הראוטר שלי פתוח לכל אחד שמנסה להתחבר אליו. איך אני שם עליו קוד?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-