רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Edimax Mimo nMax BR-6524n Linksys WRT54GL 54Mbps Router כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים המחוברים ברשת (peer to peer), ואני מעוניין למנוע אפשרות של פתיחת קובץ פעמיים ברשת. כלומר, שאם קובץ X פתוח במחשב מסויים, מחשב אחר ברשת לא יוכל לפתוח את אותו הקובץ! בוורד לדוגמא, ניתן לפתוח קובץ פתוח לקריאה בלבד, אבל יש לי תוכנה מסויימת שפותחת את הקובץ, אבל היא נותנת גם לשמור אותו! יש איזה שהוא כלי או כל משהו אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה? האם ב-2003 Server אין הת הבעיה הזו? OP: WinXP Pro sp2 בתודה מראש RC
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי 12מגה של נטביזן דרך הוט , בבדיקה ב SpeedTest אני מגיע למהירות מירבית, בגלישה באתרים והורדות אני מוריד במהירות מירבית אבל רק ביוטיוב המהירות מאוד איטית , בקושי 100KB\S ... הסרטונים נתקעים (לאג) באמצע... למה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי קיבלתי אתמול את המודם ראוטר החדש של הוט - HOTBOX5 וקניתי גם את הראוטר של שיאומי AX1800 יש לי רספברי שמחובר לכונן קשיח ומשמש אותי כשרת שאני רוצה לגשת אליו מחוץ לרשת הביתית שלי. אז בשלב הראשון הגדרתי את ההוטבוקס לברידג. אבל אני לא מצליח לגשת ולהתקדם לפאי שלי. אולי זה משהו שקשור לכתובת מאק? אני כבר יומיים מנסה לקנפג את המערכת הזו שתעבוד ולא מצליח. אשמח לעזרה. אולי חשוב לציין, לכאורה יש לי כתובות חיצוניות. אחת שמוגדרת ב-NOIP והשניה שאני רואה באתר כמו WHATISMYIP.COM כשאני גולש לכתובת של NOIP ואני מחובר לרשת הביתית שלי - אני מגיע והכל טוב. אבל אם אני מתנתק מהרשת שלי וגולש על הסלולארי - אני כבר לא מגיע.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לפני כשנתיים הייתי מחובר ל012 ולא הייתי מרוצה כלל מהשירות שהם נתנו ומהפינגים הגבוהים. עברנו לחבילת באנדל של בזק+בזק בינלאומי 12 מגה. אני לא יכול להגיד בוודאות אבל אני חושב שבשנה הראשונה לא היו בעיות רבות, הפינגים היו יציבים והכל היה בסדר. בשנה האחרונה נראה שכל חודש שעובר איכות המידע שמועבר דרך השרתים שלהם גרועה יותר. הפינגים גבוהים בצורה משמעותית ואולי במשך שעה אחת מתוך 24 השעות של היממה אני מוצא את עצמי מצליח להוריד טורנרטים במהירות המקסימלית. עד היום האשמתי את התשתית בגלל שבזק הביאו לנו ראוטר ששולט גם בטלפונייה בבית שלנו, לאחר עיון בפורום מסתבר שהבעיה היא בכלל בבזק בינלאומי. אני שחקן SC2 מקצועי שמשתתף בטורנירים אירופאים ומצאתי את עצמי מוקפא מפעילות בחודשיים האח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שני מחשבים ובניתי רשת בינהם ע"י כבל מוצלב ושימוש בהגדרות XP בזמן ששני המחשבים עובדים יחדיו מהירות הגלישה יורדת ... רציתי לדעת אם ע"י חיבור של מתג וממנו חיבור של כל מחשב בנפרד הענין ישתפר או אף יפתר? תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירות VPN אמין בישראל.. אני מחפש משהו לשימוש ביתי, משהו כמו HMA אבל עם שרתים בישראל... ניסיתי את HMA אבל מהירות החיבור לישראל פשוט בדיחה.. קיבלתי DL של 0.5mb ב SPEEDTEST.NET תודה.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת ביחידת דיור שהיא אחת מתוך 3 יחידות, בכל דירה יש מחשב, ובכל אחת מהן יש קליינט כזה של MSI ששמים בחשמל שמחובר דרך החשמל לראוטר המפורסם 6204 של אדימקס. באחת הדירות הראוטר נמצא פיזית. המחשב מחובר שם באותה צורה (עם התקע הזה) ויש שם חיבור והמחשב מחובר וגולש. אצל חברה שלי והשכן השלישי אין חיבור כבר כמה ימים... נכון שמדובר בבעיה בראוטר ? ושאלה נוספת - לרשת חשמלית יש איזושהי הגדרה בראוטר ? אם אני אכנס לכתובת איי.פי. של הנתב אני אמצא איזושהי הגדרת רשת חשמלית ? תודה מראש לעונים, אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. אני אשתדל להביא היום תמונה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של HOT ויש לי מודם רגיל (רק מחשב אחד מחובר אליו) ועכשיו יש לי עוד מחשב בבית רציתי לקנות ראוטר על מה אתם ממליצים לי? אין לי בעיה להשקיע אני רוצה משהו טוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-