רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני בהליכי פרישה של רשת קווית בדירה שלי. משכתי כבל CAT6 STP ל-4 חדרים מהארון תקשורת, ושם אני מתכוון לשים switch. כשאני מחבר את המחשב באחד החדרים לשקע ששמתי בו ואת אותו הכבל בארון תקשורת ל-switch - החיבור הוא של 1000Base. כשאני מחבר את אותו המחשב בממ"ד - נראה שהראוטר מנסה לבצע Autoneg מספר פעמים ל-1000Base, נכשל, וכברירת מחדל מתקבע על 100Base. ואכן כשאני בודק את מהירות ההורדה היא 100. את החיבורים אני עושה באמצעות מחברי Keystone CAT6A, וכל הכבלים שלי הם CAT6. ניתקתי וחיווטתי מחדש את 2 השקעים (גם בצד של הממ"ד וגם בארון התקשורת) מספר פעמים, וכל פעם מתקבלת אותה תוצאה. אורך הכבל בערך 20 מטר, אפילו פחות. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהעברת הכבל בקירות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק ואני מעוניין לחבר באמצעותו מחשב נוסף שנמצא במרחק של כ- 200 מ'. אני מאמין שרשת אלחוטית תצריך המון הגברות בדרך ולכן חשבתי להעביר כבלים לרשת קווית. מה המרחק האפקטיבי (שהרשת באמת תפעל, בלי ניתוקים) שניתן להעביר כבל של רשת קווית ? אם צריך להוסיף נתבים באמצע, ניתן להסתפק בסוויץ'/HUB או שצריך עוד ראוטר ?
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
איזה מודם,איזה אנטרנט,איזה חבילה מתאימה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם ממיר HD משתמש ביותר רוחב פס על חשבון האינטרנט? או שאין לזה השפעה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני מחשבים אחד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, והשני פנטיום 3 1000 מגה הרץ. ברצוני לחבר את שני המחשבים ברשת, כך ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט על מודם אחד.לשניהם יש כרטיס רשת. ברצוני לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לחבר את שניהם ברשת,ואיך אני עושה את זה. אם אפשר תנו לי הסבר על חיבור רשת כאשר כל מחשב עובד בפני עצמו באיטרנט, זאת אומרת שכל מחשב לא תלוי בשני בחיבור לאיטרנט (אם מחשב אחד מחובר אז השני לא חייב להיות מחובר ולהיפך). והסבר על כך שהמחשבים תלויים אחד בשני כדי להתחבר לאיטרנט, זאת אומרת שאם המחשב הראשון מחובר אז השני גם, ואם הראשון לא מחובר אז השני גם לא. נ.ב. שאלה חשובה מאוד במחשב פנטיום 3 אין לי כרטיס רשת, אז קניתי איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? כאילו איך אני יוד…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לחבר 3 מחשבים שלש לי לרשת מחשבים, ככה שתהיה לי גישה מכל מחשב לכל המחשבים האחרים וכמו כן שתהיה גישה לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים הנ"ל. בכל אחד מהמחשבים שלי ישנו כרטיס רשת. מה האפשרויות לעשות את זה כך שזה יהיה הכי יעיל?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
טוב שלום אני חדש פה ויש לי שאלה יש לי האב של 8 ולחבר שלי יש האב של 8 ויש לי עוד חבר שיש לו סוויץ' בקיצור שני האבים של 8 + סוויץ'. האם אני יכול לחבר את כולם שיתפקדו כרשת אחת גדולה ? ומה אני צריך לעשות מה לחבר לאן כדי שזה יעבוד בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני עושה ג'סטה בשביל ששכנים טובים.. יש להם שני מחשבים שצרייכים לחבר בכבל רשת מוצלב. הכבל רשת בין שני המחשבים נקרע... (לא בדיוק נקרע, אבל זו לא הנקודה. עכשיו הוא פשוט חתוך) עכשיו אני רוצה לחבר בין שני הכבלי רשת. אני יודע שאפשר להלביש ראשים של RJ45 על שנהם ולחבר עם קונקטור. אבל מסיבות טכניות, אי אפשר. הכבל עובר במין תעלה, ואין שם מקום אפילו לפלאג של הכבל רשת. רק הכבל עצמו מצליח לעבור שם. אני רוצה לחבר בין שני הכבלים הרשת האלו.. השאלה אם אפשר לחבר אותם בדרך הפשוטה וההגיונית - כלגיד לגיד השני בכבל השני.. כמובן כל צבע לאותו צבע.. ולבודד עם איזולרבנד..השאלה, האם זה יעבוד כמו כמו שצריך? כי יש שם בידוד בכבל, מין נייר כסף שעוטף את כל החבילה, וגם הליפוף הפנימי של הגידים בפנים.. בסה…
-
- 7 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שתי מערכות הפעלה WIN XP PRO בשתי מחיצות שונות כאשר הבחירה איזו מערכת להפעיל היא בזמן ה - BOOT. בכל מערכת הפעלה הגדרות התקשורת הן שונות (ספקים שונים) האם אני יכול לחבר שני כרטיסי רשת למחשב, כאשר כל אחד מיועד למערכת הפעלה שונה? (בכל מערכת הפעלה יתבצע קינפוג רק לכרטיס אחד והשני לא יקונפג) אם אני לא אגדיר את אחד הכרטיסים במערכת הפעלה אחת, האם הוא לא "יציק" כל הזמן שיש לו חומרה חדשה שלא הותקן עבורה DRIVER? תודה יואב
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני כרטיסי רשת למחשב כך שכל כרטיס רשת יהיה מחובר לאינטרנט אחר ולהגדיר שתוכנה מסויימת תשתמש באינטרנט שמגיע מכרטיס אחד ושאר התוכנות באינטרנט השני
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים עם WIN98SE בשניהם יש כרטיס רשת אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי שהם ידברו אחד עם השני (דרך חברים ברשת) [אני גם צריך לשתף מדפסת אשר לא בהכרח מודם] תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-