רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בזמנו אני זוכר שהכתובת של מי שבמסלול גיימר היתה 79/109.XXX.141-143.XXX עכשיו שמתי לב שבמקום 141, 142, 143 מופיע לי 66 ...... יש למישהו מושג בדבר? או שזה הזמן להתעצבן..?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי ,חק שמייח התקנתי שני כרטיסי רשת diamond בשני מחשבים בבית ,שמתחברים לשקע טלפון רגיל. אחד מהם מחובר למודם כבלים של תבל. תקליטור ההתקנה לא עושה את העבודה ,יש לי win millenium בשניהם ,ולא מצליח לי. צריך עזרה :-[
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מעדיף סוויצ' קומפקטי. לא צריך 8 יציאות (אבל קשה למצוא יותר קטנים) Gigabyte GS-SW005 10/100 5 port Switch MiniSize+USB 200 ש"ח (בשביל מה ה-USB?) EDIMAX Switch ES 3108P 8 port 10/100 210 ש"ח Gigabyte GN-SW008 10/100 8-port Switch MiniSize 230 ש"ח Genius 4080 10/100 8-Port Switch 230 ש"ח Linksys EtherFast® 10/100 5-port Switch 260 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערך גיבויים מרוחק לשני מחשבים בצורה הזולה ביותר. הציוד שיש לי כיום הוא שני המחשבים + מודם (מתוך שני המחשבים רק אחד מחובר לאינטרנט). לאחר שיטוט קצר באינטרנט נראלי ששימוש בראוטר עם חיבור usb ייתן לי את הפתרון הכי זול, (משהו כמו זה http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND או כמו הראוטר שמקבלים בבזק) 1. מה המהירות גישה לכונן קשיח בפועל שאני אוכל להשיג איתו (אם אפשר להתייחס גם לחיבור חוטי וגם לחיבור אלחוטי, 2 המחשבים במרחק של 3 מטר בערך אם זה משנה) 2. , אני רוצה לבנות את הרשת ככה שהמחשב שכיום ללא גישה לאינטרנט יוכל להתחבר לרשת הביתית אבל לא לאינטרנט, אני פשוט לא מחבר את הראוטר למודם והכל יעבוד לי? (לא יודע למה זה נראה לי מוזר) 3. יש כי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, אני מחובר על 30 מגה דרך הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק את שניהם שידרגתי ל30 מגה. אך כשאני בודק בכלי המהירות של ני האתרים בבזק אכן אני מקבל 30 מגה מהירות אינטרנט. אך בכל הבדיקה של בזק בינלאומי אני מקבל 19-23 כאשר אני פונה לכל אחת מהחברות הן מאשימות את השנייה. יש לציין כי בדקתי את המהירות גם ב speedtest ,012,רימון וגם אצל ספקיות אלה אני מקבל את המהירות הזאת. מבחינת הורדה הורדתי מהאתר התפעולי של בזק בינלאומי קובץ של 500mb ואכן ירד לי על מהירות 4.2 מגה לשניה. מה שאומר שאני כן מקבל את המהירות.. לא מבין פשוט איך זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי. לפני קצת יותר מחודש שאלתי כאן על אורנג', ובסוף החלטתי להתחבר אליהם. אני ממש מרוצה ממהירות הגלישה, וההורדות בBT פשוט טסות. אבל מצד שני, בבזק עם חבילת גיימר משחקי רשת עובדים לי בצורה הרבה יותר חלקה. רציתי לדעת מה אתם אומרים, ללכת על חברה נקייה מחניקת מהירות ולקבל יותר לאגים, או להיפך?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של IDIMAX ורציתי לדעת מה הקוד של הראוטר כדי להיכנס אליו דרך האינטרנט כדי לשנות סיסמא בתודה מראש רזיאל
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-