עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by NiL,

שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.

6. Started by Pleiadian,

אהלן חבר'ה, המקום שאני עובד בו קיבל מחשב נייח חדש, שנמצא במרתף. התקנתי במחשב הקודם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אני חושב של Edimax), והקליטה הייתה סבירה. המודם/נתב משולב (Siemens ADSL SL2-141) יושב בקומה אחת למעלה, קומת הקרקע. איזה כרטיס רשת אלחוטי (פנימי או חיצוני) הייתם ממליצים להתקין בשביל קליטה מירבית? אין מגבלת תקציב. תודה מראש למי שעוזר. תום

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלם לכם, זקוק לעזרה. יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by Maor_Splinter,

שלום, אני לא מומחה ברשתות אבל יש לי קצת ניסיון בנושא ואני לא מסוגל להבין את הדבר הבא. החלפתי לפני כמה ימים נתב ואני לא יודע אם בעיה היא מהנתב או מויסטה שמותקנת על המחשב החדש שלי. יש את הIP ה"פנימי" של המחשב, זה שלא משתנה. אני מתכוון לIP שהנתב נותן לכל מחשב ברשת ושרוצים לפתוח פורט מסויים לאותו מחשב אז מכניסים את הIP הזה. במחשב הקודם שלי (עם הנתב הקודם) אותו IP היה לי שנים והפורטים שפתחתי לו היום היו זמינים ופתוחים. לנייד שיש לי כרגע עם ויסטה עליו קיבלתי IP מסויים מהנתב שמסתיים ב100, אוקי פתחתי את הפורטים שרציתי ואז אחרי כמה שעות או ימים (לא שמתי לב) אני רואה שהפורטים חסומים, גילתי שהIP השתנה לי בסוף ל101. אז פתחתי את אותם הפורטים ל101 ולפני כמה דקות זה השתנה לי ל100 WTF!? …

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Dude29,

הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by myjunkmail0000,

קרוב שלי קיבל מחשב חדש אז באתי התקנתי וינדוס ויסטה הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט... במחשב הקודם (XP) הכרטיס רשת היה רגיל וישר קיבל IP מהכבלים... ולמחשב החדש יש כרטיס רשת בשם NVIDIA nForce Networking Controller והוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט... נסיתי לעשות DISABLE/UNINSTALL לא עזר... ניסתי להתקין כרטיס בשם אחר גם לא עזר מה עושים... אני עובד על הדבר הזה כבר 3 שעות וכלום pissed: :pissed:

12. Started by המפרט,

אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

שלום... לפני כמה זמן החלפתי את הלוח אם... כנראה שהכרטיס רשת מובנה... אז יש לי עכשיו Marvell Yukon PCI-E 88E8053 וכבר קרה לי כמה פעמים שיש אינטרנט ברשת אבל אצלי אין..(וזה לא אומר שהכבל רשת מנותק) ואני צריך לפתור את זה בריסט.. אמרו לי (בפורום) שזה אי תאימות דרייברים למרות שבדקתי והם מותקנים... אז חיפשתי דרייברים בmarvell.com מצאתי את המתאים (אני חושב) וניסיתי להתקין אבל לא הצלחתי... יש לי WINDOWS 32BIT מישהו יכול לעזור לי לתקן את הבעיה.. אם זו באמת הבעיה שאמרו לי אז לעזור לי להתקין ואם לא אז למצוא את הפתרון?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by SwitcH,

מזה5\9\17 DBI? איזה נתונים לחפש? 802.11 b/g זה תדר של WIFI? כשאני מחפש איזה כרטיס PCI\USB לא אמור להיות לכולם נתוני על הDBI שלהם? הבנתי שזה משהו שקשור לאנטנה? כי רק בחלק אני רואה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. יש דבר כזה או שאני מגזים בדרישות שלי? הכוונה שלי היא שכשאני יושב על הלפטופ, אני אוכל "לשלוח" את ערוץ הסאונד שלי אל המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית כך שאוכל לשמוע ברמקולים בחדר מבלי צורך לבצע חיבורים קוויים כלשהם שאלה שניה - יש לי ספריית מוזיקה בשני המחשבים (שבעקרון בשניהם הספריה כמעט זהה), ואני מעוניין לבצע סינכרון בינהם כך שכל המוזיקה החדשה תעבור גם ללפוט, או שאם שיניתי שמות בלפטופ זה יעבור לנייח. קצת פרטים טכניים - הנייח עם XP והנייד עם VISTA. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by morany,

היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by Enn0L,

יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]). ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים